X-run vs. Jogger F.I.T vs. Joggster III. 16

65
30.7.12 11:37

X-run vs. Jogger F.I.T vs. Joggster III. 16¨

Sháním kočárek na běh a in-line… má cenu kupovat x-run nebo Fit, nebo raději zainvestovat do Joggstera…u každého jsem našla nějaké negativum…u Joggstera je to negativum jen cena, protože nevím jak moc mi to sportovní nadšení vydrží :lol: u prvních dvou je to hlavně přední brzda u Joggra jěště nepolohovatelná rukojeť…jsem prťous… :zed: …nebo máte jěště nějaký jiný typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Jogger F.I.T?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger F.I.T
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
30.7.12 12:17

Já mám x-runa na brusle i normální ježdění a jsem naprosto spokojená. Kdyby se mi rozbil, tak kupuju znova :palec:
Přední brzda je v pohodě, bez problémů tím ubrzdíš a z prudkýho kopce si přibržďuju i bruslí, nevím co přesně myslíš tím problémem s přední brzdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
30.7.12 12:23

Já jsem zvyklá na zadní brzdu…když jedu do zatáčky, logicky nadzvednu předek kočárku abych zatočila a tím pádem jsem bez brzdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
30.7.12 12:40

No ten x-run má šikmo zadní kola, takže není potřeba vůbec zvedat kočár, zatáčí sám a když si dáš to madlo uplně nahoru, tak tě to ani neláká si přizvedávat.
Nejlepší by bylo si to někde vyzkoušet, i když prodejci by asi z takový zkoušky nebyli moc nadšený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
3.8.12 19:16

Ahoj mám x-runa a ta přední brzda je fakt docela nedořešená. Brzdí to tak, že se přitlačí ten brzdový špalek na přední kolo. Přijde mi, že je tak na lehké dobrždění,
když chci rychleji zabrzdit, tak musím použít i brzdu na brusli. Asi bych se bála s tím jet nějaký dlouhý prudší kopec.
Jinak se díky zadním šikmým kolům zatáčí hrozně snadno a je i dost stabilní. Pro malou mi přijde pohodlný. Přijde mi, že ten můj kousek docela brzo začal vrzat a nemůžu přijít na to, kde to prostříknout, aby se zlepšilo. Já ho kupovala na brusle a běhání a teď ho používám i jako normální kočár. Dala bych mu tak 80% :) pár much má. Ale který kočárek ne (-:
Jestli jsi prcek tak bych asi TFK III vyřadila je to docela velký kočár. Nebo zkusila tohle tfk http://www.kocarky-tfk.cz/joggsterxii.php , ale spoustě lidem nevyhovuje to úzké madlo. Viděla jsem jich docela dost na bazarech.

F. I. T jsem byla okouknout v obchodě, ale nějak mi nesedl do ruky, tak jsem ho vyřadila.
Jo a teda nevýhoda F. I. T ani x-run nemají žádné pružení.

Když jsem vybírala, tak jsem ještě měla v merku instep ulra runner. Ten taky nevypadal vůbec blbě. Ale k tomu ti spíš napíšou holky co ho mají. Já ho měla v ruce jen chvilku. Je teda nádherně lehounkej. Brzdu má na předním kole a zadní kola jsou trochu odpružená.

Mě by se asi nejvíc líbilo tfk joggster III s 12" koly, ale jeté se prodávaly za cenu nového x-runu a já se zrovna před tím s jedním kočárkem na bazaru spálila. Takže jsem chtěla spíš nový. :P
To TFK má výhodu, že má brzdu na zadní kola. Takže brzdí. Může se na něj přidělat i otočné kolečko a má docela dobré pružení. Nevýhoda je, že mi přišlo, že přes tu boudičku blbě vidím.

Pak dej vědět co vyhrálo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
4.8.12 13:07
@Ada22 píše:
Ahoj mám x-runa a ta přední brzda je fakt docela nedořešená. Brzdí to tak, že se přitlačí ten brzdový špalek na přední kolo. Přijde mi, že je tak na lehké dobrždění,
když chci rychleji zabrzdit, tak musím použít i brzdu na brusli. Asi bych se bála s tím jet nějaký dlouhý prudší kopec.
Jinak se díky zadním šikmým kolům zatáčí hrozně snadno a je i dost stabilní. Pro malou mi přijde pohodlný. Přijde mi, že ten můj kousek docela brzo začal vrzat a nemůžu přijít na to, kde to prostříknout, aby se zlepšilo. Já ho kupovala na brusle a běhání a teď ho používám i jako normální kočár. Dala bych mu tak 80% :) pár much má. Ale který kočárek ne (-:
Jestli jsi prcek tak bych asi TFK III vyřadila je to docela velký kočár. Nebo zkusila tohle tfk http://www.kocarky-tfk.cz/joggsterxii.php , ale spoustě lidem nevyhovuje to úzké madlo. Viděla jsem jich docela dost na bazarech.

F. I. T jsem byla okouknout v obchodě, ale nějak mi nesedl do ruky, tak jsem ho vyřadila.
Jo a teda nevýhoda F. I. T ani x-run nemají žádné pružení.

Když jsem vybírala, tak jsem ještě měla v merku instep ulra runner. Ten taky nevypadal vůbec blbě. Ale k tomu ti spíš napíšou holky co ho mají. Já ho měla v ruce jen chvilku. Je teda nádherně lehounkej. Brzdu má na předním kole a zadní kola jsou trochu odpružená.

Mě by se asi nejvíc líbilo tfk joggster III s 12" koly, ale jeté se prodávaly za cenu nového x-runu a já se zrovna před tím s jedním kočárkem na bazaru spálila. Takže jsem chtěla spíš nový. :P
To TFK má výhodu, že má brzdu na zadní kola. Takže brzdí. Může se na něj přidělat i otočné kolečko a má docela dobré pružení. Nevýhoda je, že mi přišlo, že přes tu boudičku blbě vidím.

Pak dej vědět co vyhrálo :P

Ahojky,
já Joggster X mám jeden z prvních, po dceři, je to super kočárek technicky naprosto dokonalý…po 2 dětech ani nevrzne…ale teď jsem právě chtěla něco s většíma kolečkama vyloženě na ten běh a in-line…strašně se mi vzhledem líbí ten F. I.T ale má tu přední brzdu a nepolohovatelné madlo :roll:… takže říkáš, že ty 16 kola na mojí výšku nebudou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.8.12 15:35

No já měla na zkoušku od známých joggster twist a malinko jsem u něj řešila, že hůř vidím na cestu před sebe. Mám 172,ale je to třeba jen můj osobní pocit.
F. I.T vzhledově vypadá dobře (-:
No jestli jsi zvyklá na zadní brzdu z tfk, tak to asi budeš z těch předních brzd dost zklamaná. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí