Casualplay - pomačkané stříšky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1965
21.8.12 08:48

Casualplay - pomackane strisky

Nemate nekdo nejaky napad, jak vyrovnat pomackane strisky na hluboke korbe a autosedacce? :think:
Jak to bylo od vyrobce slozene v saccich, tak se to ted odmita vyrovnat. Kocarek jeste nepouzivame, tak mame strisky rozlozene, ale to asi bude mit nulovy efekt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Casualplay S4?

Přidejte zkušenost s Casualplay S4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3624
21.8.12 08:52

Rozložení opravdu nepomůže, taky jsem měli boudičku hrozně pokrčenou na hluboké korbičce…jedině to možná zkusit hodně opatrně vyžehlit??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
21.8.12 09:25

Nevim jaky je system na casualplay, ale na nasem kocaru se cela latka strisky da stahnout - taky byla pomackana z krabice, stacilo ji nasadit na konstrukci a za par dni se narovnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
21.8.12 09:27

@Katuskka to me taky napadlo, ale nejak na to nemam odvahu :nevim: Mame tu letosni kolekci a mam strach, aby to prezehleni neco neudelalo tomu vzoru na te latce :think:

@Markytka_Ostrava mne je jasny, ze to asi nikdy nebude vypadat tak, jak to ma vyrobce vyrovnany na fotce v katalogu :mrgreen: Ale prislo mi, ze to mame fakt hodne.

Jeste me tak napada, kdyz se roztahne ta moskytiera zabudovana ve striskach, tak je to napnuty? Se tak blbe ptam, protoze kocarek neni doma :lol: Kdyby se to trochu navlhcilo a nechalo vyschnout v tom napnutym stavu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
21.8.12 09:31

@PetulinaP ty jejich strisky maji v sobe asi jenom takovy ty ohnuty plastovy tycky :nevim: To asi budou vedet nekdo znalejsi :mrgreen: Cili tam asi ani neni co kam nasazovat…jak psala Markytka…nema to takovy to docvaknuti, ktery by to napnulo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
21.8.12 09:46

@Brumla Aha, tak tu novou kolekci neznám, já jsem to na našem kočárku udělala, a trochu to pomohlo, ale žehlila jsem to žehličkou, která už byla vyplá a byla jen trošku horká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
21.8.12 09:54

Já jsem to na našem EW taky žehlila, přes utěrku a s napařováním a pomohlo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
21.8.12 10:55

Koukam…prezehleni vede :mrgreen: Tak teda fakt nevim, jestli si to mam lajznout…a zkusit to. Na stitku je pokud vim povoleny prani na 30°C a zehleni skrtly…

Vsem dekuju za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.8.12 13:12
@Markytka_Ostrava píše: Časem se to trošku srovná samo, ale myslím, že nemá cenu to nějak násilně rovnat, protože jak se boudička stahuje a není pevně vypnutá při zahrnutí - jakože by byla na nějaké docvaknutí, tak se stejně částečně pořád krčí…

Jj. Jak se boudička stahuje, tak se pořád krčí. Ale já si na to už zvykla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4