Babypoint Sprinter

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmr
25.3.11 17:43

Ty kšíry jsou asi blbý skoro u každýho kočáru, Inglesina je měla ještě kratší a blbější. Jedině koupit extra kšíry, kde ty horní nejsou upevněné k opěrce, ale má je prcek celé navlečené na sobě - jako to bývalo za mě když jsme byla malá. Ono nakonec stejně jakmile začnou prckové chodit, tak v kočáru být moc nechtějí… :-D

• Citovat
  • Upravit
32867
25.3.11 18:56

To mě taky napadlo, kamarádka taik měla upoutanou malou, protože nechtěla sedět a zásadně v kočáru stála otočená proti směru jízdy :mrgreen: Ale jako v polosedě a když nebude navlečený to půjde.
Tu stříšku z DM mám taky. Na původní kočár mi to ale nefungovalo, neměla jsem na to správnou stříšku, nebo jsem prostě nepochopila jak se to tam dává. Mohla bych poprosit o fotku? Jinak zas nevím jak to tam přidělat. Slunečník mám teda šedý a vypadá to, že tam dát půjde, dělala jsem to špatně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
25.3.11 23:09

O víkend nafotím a pošlu - gumu mám přehozenou přes rukojeť a šňůrky uvážu na madlo - podle toho jak jde sluníčko tak šoupu uzle od šňůrky po madle - jestli je to aspoň trochu srozumitelné :-) Jen malej si s tím rád hraje, tak to občas tahá a je potřeba ho zabavit jinak… :cert:

• Citovat
  • Upravit
32867
26.3.11 08:49

no pořád to nějak nechápu. Měla jsme to venku jen jednou, prostě nám to nějak neštimovalo na starý kočárek. Ale to byl ještě hluboký a když bylo třeba dala jsem tam plínku a bylo. Malej měl pár měsíců. Tak budu moc ráda za fotoinstruktáž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
27.3.11 20:39

Tak už se mi dneska podařilo nafotit :-)Jen budu muset poslat na 3×, nevím, jak se vkládá víc fotek najednou…

• Citovat
  • Upravit
mmr
27.3.11 20:40

podruhé

• Citovat
  • Upravit
mmr
27.3.11 20:41

potřetí

• Citovat
  • Upravit
32867
28.3.11 09:13

Děkujíííí. Já bych na to asi nepřišla. Tak to bude používat taky. Byla jsem naštvaná že na ten starý mi to nefungovalo, že zas vyhozené peníze. Tak aspoň se to využije tak.
Na tom madle máš ještě svůj obal, že?
Včera už jsme s kočárkem vyjeli, je bezva. Ty šráky - škoda. Jak malej byl připoutaný jen dole, tak se z polosedu pořád přitahoval do sedu, takže jsme ho museli dát sednout. Ale neva, už má 10 a půl měsíce, klečí kde se dá, tak už může. Kdybysme s ním vyjeli dřív, tak nevím jak bych ho udržela v leže nebo polosedě.
Teď budeme muset koupit nějaké hračky na madlo, až tam nebude v létě nánožník. Jde nám tam přidělat jen jedna a tu sundává. Doteď jsem měla všechno na kroužcích a to tam nejde, že. Vy máte super včelku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
28.3.11 10:09

Super, tak stínítko využiješ teď :-)
V 10 a půl měsících už určitě můžete sedět, za chvilku si určitě sedne sám :-)Jak se malej jmenuje?
Na madlo mi mamina ušila ze starých riflí potah, protože to originální malej pořád kousal,tak aby se neprokousal na ten molitan pod tím… A teď ty jeho svačinky na procházce a zapatlaný ručičky…
Jestli máš hračky na kroužky,tak zkus navléknout na madlo když ho odepneš :-) Používám i hračky z hrazdičky a střídám mu je s touhle včelou (oficiálně to má být světluška no nevím)

• Citovat
  • Upravit
32867
28.3.11 14:30

aha, já su blbá, to mě nenapadlo to madlo oddělat, navlíknout a zadělat :mrgreen: to by šlo :-D
No, malej se zas předklání a olizuje to, tak taky uvažuju že na to něco spíchnem, a taky na ruce na rukojeť.
Asi dostane nějakou hračku na kočárek k narozkám, stejně nevím co mu furt kupovat.
Dneska jsme s ním byli venku, ale moc toho nenaspal. I když sjem ráda že v něm i usnul. Ale dost na něj foukalo, není to tak kryté jak když byl ve starém sporťáku z kombinace v lehu.
Malej se jmenuje Daniel, mám to v metru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
28.3.11 23:37

Fouká víc - holt už to není velkej kočár, kde byli kluci jako v ulitce :-) A v lehu to foukání ještě jde - ale v sedě to je děs…to se nám stalo cca 14 dní zpátky - šli jsme od babičky ve velikým vichru - malej řval jako tygr, že to na něj fouká a do lehu nechtěl, tak jsem ho musela vézt obráceně… :roll:
S dárkama taky pořád nevím co mu kupovat…to je pořád něco: vánoce, teď měl v březnu 1.narozky, o velikonoce má svátek (Marek), pak je den dětí a obě babičky se pořád ptají co mají koupit… Kdybych řekla pytel plínek, tak to by se jim moc nelíbilo…
Daniel je krásný jméno :-)Taky jsem ho chtěla, ale v manželovo rodině už jeden je, takže smůla :nevim:
Asi jsem blbá, ale co znamená metro? Já znám jen to pražský… :oops:

• Citovat
  • Upravit
32867
29.3.11 09:05

No jo, na spací procházky asi budeme pořád brát starý kočár.
U nás právě Daniel žádný není v rodině, taky jsme nechtěli aby to jméno už někdo měl. Ale než jsme na něj přišli, to byla doba. A teď už musím emít jen holčičky, protože žádné další klučičí jméno nás nenapadá.
No, je to složité, co kupovat. Jasně - hračky - ale my se snažme vybírat, aby to mělo nějakou přidanou didaktickou hodnotu, ať jich nemáme moc.
Tím metrem jsem myslela metřík jako podpis pod příspěvkem. Asi ho nemáš povolený v nastavení, že se nezobrazuje. Tam je jméno i věk prcka. :wink:
Marek je moc pěkné jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.3.11 11:16

Tak za nás musím říct, že malé se spí líp v tomto kočárku než v předchozí kombinaci :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32867
29.3.11 14:55
lens píše:
Tak za nás musím říct, že malé se spí líp v tomto kočárku než v předchozí kombinaci :potlesk:

vážně? Malej teda taky usnul celkem v pohodě, na to že je zvyklý na kvalitní houpání. Ale byl hore pokaždé když zavanul vítr. Slunko mu vadí taky, ale to se dá vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
29.3.11 17:21

Děkuju za metro objasnění :-D - nejsem registrovaná, tak se zkusím zaregistrovat a zprovoznit to :-)
Malýmu se jinak spí v kočárku taky moc dobře :-)
Dneska jsem mu vytáhla na balkon cestovní postýlku, protože je posedlej sledováním aut a lidí a mělo to úspěch a já neměla strach, že spadne dolů :-)Ale spát se mu v tom nechtělo…
Hračky se taky snažíme vybírat rozumně, ale 90% jich dostal od kamarádů a známých, takže už teď máme hromadu krámů a mohli bysme si otevřít vlastní hračkárnu… Asi najedu u babiček na botičky, ty by mohli zabrat a mě ušetřit dost peněz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4