Babypoint Sprinter

308
9.2.11 19:55

Babypoint Sprinter

Ahoj, objevila jsem na internetu kočárek Babypoint Sprinter,líbí se nám.Máte ho některá a jak jste s ním spokojené????Podobný je i Baby design Sprint. Nevíte jaký je v nich rozdíl??? :nevim: Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
9.2.11 21:56

Ahoj, mám Sprint (rozdíl nevidím, řekla bych, že SPrinter je novější) z roku 2006 a byla jsem nadšená. Používám i teď na druhou dceru. Tenkrát to byl jediný sporťák co šel do lehu, a to jsem potřebovala, dneska rozhodně nelituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
4.3.11 12:58

Babypoint sprinter

Ahoj, od včerejška jsme majiteli tohoto kočárku. Zatím jsem nadšená - kvalita se mi zdá velice dobrá. Součástí je i nánožník a pláštěnka. Lůžko jde do úplného lehu, délka lůžka je podle mého metru 85 cm a šířka sedátka 35 cm. Sedátko je prostorné hluboké. Celkově je kočár prostorný a v pohodě se tam vejdeme i s fusakem. Máme ho v černo-šedé kombinaci a je to moc pěkná kombinace - hlavně když na něj syn okamžitě sáhnul špinavýma rukama… Je tam vložka, takže i opravdu malé dítě se tam cítí pohodlně a měkce. Kolečka jsou trochu odpružená. Potah z madla před dítětem je na suchý zip a dá se jednoduše sundat a vyprat. Na boudě je zakrývací okýnko a kapsa na drobnosti. Bouda se dá v zadu odepnout pro letní dny a je tam síťka. Synovi se v kočárku moc líbí i když zatím jezdíme jen po baráku. Taky na něj můžu použít emitex tašku, kterou mám na velkém kočáře. Rozhodovala jsem se mezi Fortunou a Sprinterem a Sprinter je o moc lepší, celkově kvalitnější a hlavně širší. Oba jsem viděla naživo v obchodě. Ale pozor nejsou to žádné golfky, ale bytelný sporťák!
Takže za mě ok :potlesk:
 Marky

• Citovat
  • Upravit
308
7.3.11 13:08

Ahoj, tak jsme nakonec koupili taky Babypoint sprinter, červenošedý. Jeli jsme s ním včera poprvé a zatím spokojenost. Je lehký, dobře ovladatelný. Malá ještě nemá ani půl roku, dali jsme jí to do lehu a spinkala spokojeně.Vlezla tam i s fusakem. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
7.3.11 17:09

:-) :-) :-)Tak snad jsme koupili dobře :-) červenošedá kombinace je nejhezčí z nabídky barev, bohužel manžel má červenou jako holčičí barvu :-(
Věřím, že půlroční mimčo se v tom dá v pohodě vozit :-) Synovi teď bude rok a náš drahý Magnum poputuje do sklepa.
Tak přejeme bezproblémové ježdění :-)
Mějte se Marky

• Citovat
  • Upravit
308
7.3.11 19:02

Máme holčičku, takže se nám kombinace barev hodila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.3.11 08:33

Ahojky. Taky uvažuju o tomto kočárku ale nikde jsem ho neviděla i s dítětem. Můžete sem prosím někdo vložit fotku abych měla nějakou představu? Máme 9 měsíčního kluka tak aby mu to nebylo brzo malé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
8.3.11 10:10

Posílám aktuální fotku - syn v něm právě teď spí. 20.3 mu bude 1 rok. Myslím, že ještě za rok se v něm pohodlně vyspí :-)

• Citovat
  • Upravit
96
8.3.11 11:24

No asi do něj půjdu. Jen škoda že nemají lepší barvičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmr
8.3.11 15:24

Barvy nic moc, ale zase když je jich moc, tak je člověk nerozhodný (teda v mém případě…). Ta červenošedá barva je moc pěkná, šedočerná taky ujde, modrá se zelenou jsou naživo příšerný - hodně křiklavý. Mezi námi předtím jsem přemýšlela o Babydesign Sprint a tam ty barvy taky nic moc… nakonec mi tam vadila ta slída na stříšce, myslím si že semusí časem trhat a vyhrál Sprinter. Posílám ještě „sedící“ fotku.
Přejeme hodně štěstí při výběru :-)
Mějte se
 m.

• Citovat
  • Upravit
32924
10.3.11 11:07

Taky sháním kočárek na jaro - podzim, máme kombinaci s velkými nafukovacími koly, na zimu byl super, i na malé mimčo, ale už je těžký. Nakonec jsem po asi 3měsících vybírání zvolila Sprinter, koncem března ho chci objednat. Kamarádka už ho má a je moc spokojená, poslala jsem jí asi tisíc dotazů a vyšel mi výborně. Budeme brát šedočervený, i když máme kluka (10měsíců). Ten zelený a modrý mi přišel mco křiklavý a černošedý na léto nic moc. Tak jsem moc zvědavá jak se nám bude jezdit. trochu mi vadí, že nemá přehazovací rukojeť a nastavitelnou a prý nánožník není nic moc, ale to se poddá. Malý zatím je zvyklý jezdit čelem ke mně, ještě nesedí, je v lehu. No tak ho pomalu trénuju na opačnou stranu (mám přehazku teď), a taky jak bude na jaře sedět, tak ho bude víc zajímat okolí než já.
Takže jsem moc ráda za reference co tadyjsou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.3.11 12:01

Hm a přišly jste některá na to, jestli se dá sundat potah? My ho pořád taháme v autě a když jsem ho chtěla vyprat, tak jsem ho prostě nesundala. Chtěla jsem aspoň tu stříšku. A je dost nevyřešená pláštěnka. Je bez otvorů a malý ji v chvilce zadýchá do neprůhledna. :-? Uvažuju jestli v ní vystřihnu okýnko, nebo propálím zboku dírky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
10.3.11 12:49

To jsou další věci které nejsou moc vychytané. Taky mě napadlo jestli to má sundavací potah a ta pláštěnka mi na obrázku přišla divná, že nemá žádné okýnko. Asi budu muset koupit jinou. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
10.3.11 13:11

Univerzální pláštěnka na něj nesedí :-( , uvažovala jsem, jesti ji třeba nenastřihnout a neobšít . Ještě pohledám z golfek, ale ta bude nejspíš malá. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
10.3.11 13:33

Já mám pláštěnku z kombinace, ale ta asi taky nebude sedět. Jedině udělat otvor a obšít, ale nevím jestli se to tím nezničí. :-(
Psala jsem kamarádce co jí včera přišel, a podle ní to vypadá, že by se potahy měly dát sundat, ale nezkoušela to. Na pláštěnku se ještě nedívala ale prý asi nebude vzduchotěsná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí