Babypoint Sprinter

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
JaninaN
21.3.12 16:02

Kritika

Tak k tomuto kočárku nemám skoro nic kladného. Bohužel jsem se nechala ovlivnit internetovými diskusemi, kde byl kočárek vesměs vychvalován do nebe. Nejsem vůbec spokojená.
1. délka lůžka je naprosto nevyhovující, dceři už v roce přesahovala hlavička, takže o spaní se nedalo hovořit.
2. Stříška je příliš nízko a dceři v roce a půl drhla o hlavičku.
3. Kolečka malá, zasekávají se, nevyhovuje mi různý rozchod kol ve předu a vzadu ani zdvojená kolečka ve předu, ve sněhu se s tím vůbec nedá jezdit. Kolečka jsou dělaná tak do interiéru.
4. Pláštěnka je úplně na nic, je vyrobená z PVC, které v mínusových teplotách křehne a chová se jako sklo, takže při výletu v -10 jsem ji při sundávání z kočárku, kdy se mi rozpadla v ruce, rovnou hodila do kontejneru.
5. Popruhy jsou krátké a pokud se použije fusak, nedá se dítě již připoutat.
6. Úložný prostor pod kočárkem je špatně přístupný - ale to je asi problém většiny sporťáků.
7. Není skladný! Složený nezabere o moc méně místa než nesložený (jediná výhoda je, že je lehký).
8. Povlak se mi nepodařilo sundat a oprat.

Takže výhody vidím jen v tom, že je lehký a v pohodě ho unesu, je celkem hezký na pohled, ale to jaksi nestačí. Už bych ho v žádném případě nekoupila.

• Citovat
  • Upravit
11620
5.1.13 21:40

Ahoj, povedlo se někomu sundat ten potak pod vložkou? Dneska jsem koupila starší kočárek a nevím jak nato - není k němu návod. Děkuji :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.1.13 11:19

Ahojky,
tak sem si vybrala tento kočárek, ale za boha nemohu nikde najít, jaká je šířka toho madla za které se to drží? Manžel má velké ruce, tak aby se mu nedržel blbě. kdyby jste mi mohl někdo říct pokud víte :) Byla bych moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.1.13 19:11

@Kačinka Můj taky a nestěžuje si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emaho2806
22.1.13 12:16

Babypoint Sprinter

Ahoj maminky a majitelky kočárku Babypoint Sprinter :mavam:… chtěli bychom si kočárek pořídit, ale… potřebovali by jsme rozměry složeného kočárku… jelikož jsme na internete našli 2 rozměry… a to 84×61×40 a 84×61×50. Mohla bych vás poprosit o skutečný rozměr kočárku?
Předem vám děkujeme :*

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
31.5.13 10:24

Ahoj maminky, obnovuji tuto diskuzi a chci ze zeptat, zda se do tohoto kočárku dá nainstalovat zimní fusak Emitex a zda kočárek opravdu váží uváděných 8kg? Děkuji moc, snad se najde někdo kdo odpoví Rozhoduji se mezo tímto a mezi Babypoint Fortuna, ale ta má vážit 9,5 kg, tak bychom raději lehčí kočárek..

• Citovat
  • Upravit
32867
31.5.13 11:22

@Lizzi nevim kolik opravdu váží ale je fakt lehký. A fusak Emitex se do něj vejde. Jezdím s ním teď s druhým dítkem a super. Je velký, dobře se skládá a kolečka jsou bezvadné, žádné hrkátko. Jen je dost velký, jakože zabere dost místa třeba v buse, ale jinak je bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
31.5.13 13:24

@andelka83 děkuju moc za odpověď, já o něm dost uvažuju, líbí semi víc než Fortuna.. myslíš, že se složený vejde do malého auta? (třídvéřový Peugeot 206?)

• Citovat
  • Upravit
32867
31.5.13 13:29

@Lizzi jo to nevim, my máme octavii, a jinak jsme skládali jen do vlaku. Ale skládá se jen tím jedním čudlíkem v rukojeti..ale nemám moc srovnání co do velikosti ve složeném stavu.Mi hlavně přijde že má lepší kola než většina podobných kočárků, že jsou větší a měkčí. absolutně vůbec se nerozjíždí konstrukce, nehrká. Jinak mi přijde podobný jak fortuna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.6.13 09:15

@andelka83 děkuju :-) nemáš náhodou fotku složeného kočárku?

• Citovat
  • Upravit
32867
1.6.13 09:17

@Lizzi to nemám, skládala jsem ho asi jen 5×. U nás není důvod, stojí pořád v kočárkárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
1.6.13 09:46

@andelka83 nevadí, i tak moc děkuju za postřehy :-)

• Citovat
  • Upravit
mmr
3
1.6.13 22:02

Dobrý večer ženy,
kočárek jsem vozila ve Fabii a v pohodě. Fusak Emitex jsem v něm taky používala. U fusaku jsou super ty gumičky a karabinky - dá se krásně připevnit ke kočárku.
Jinak můžu říct, že jsme kočárek 2 roky plně využívali, 2× s námi byl v Řecku a i když jsme ho vůbec nešetřili, tak je pořád v super stavu.
Není to žádné hrkadlo a syn v něm měl dost místa na spaní i když už mu táhlo na 3 roky.
Takže za mě bych šla do Sprintera než do Fortuny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.11.13 10:44

Celý potah na kočárku až na půlku stříšky se dá vyprat, potah je přidělaný na šrouby tak je jen rozebrat a hodit všechno do pračky. Kočárek je super, tady pár foto jak vypadá.. Jinak momentálně prodávám tak kdyby měl někdo zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
24.5.15 22:23

@zajdavem Už ho máte asi prodaný že :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie