Monitor dechu Babysence 5

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1430
31.3.14 12:58

Babysence 5

Zdravím,
mám v plánu koupit monitor dechu Babysence. Jen nevím, zda mám pořídit verzi 2 a nebo novější verzi 5. Na Mallu teď mají akci, takže ta 5 je za srovnatelnou cenu, jako Nanny (jinak Nanny nechci - už jsem měla u prvního dítka a nebyla jsem spokojená). Samozřejmě mě více láká tak 5, ale zatím na ní není moc recenzí. Překvapuje mě, jak malé má ty podložky :think:. Máte někdo tento model? Jste spokojené? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pce
13873
31.3.14 13:04

Jaký je mezi nima rozdíl? Já mám II a byla jsem moc spokojená…a cenově to výjde jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.3.14 13:04

@janicce mam jiny ale male podlozky jsou prave super, nejsou nachylne k poskozeni a lepe pokryji celou postylku. Byt tebou nevaham s jdu do novejsi verze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.3.14 13:06

Teď jsem na to koukala…taky bych šla do té nové…cenově to je stejné jako II

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
31.3.14 13:08

Mě by vadilo, že ty desky jsou kulaté :nevim: my už používáme 2 desky a nedokážu si představit, jak bych tam ty kulaté srovnala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
31.3.14 13:09

@Pce jj, cenově, když mají teď tu akci, vycházejí stejně. Rozdíl by měl být v tom, že ty desky jsou menší, kulaté a že se dá nastavit citlivost snímání. Jinak rozdíl nevidím.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
31.3.14 13:15

@Teruna000 ony ty kulate budou o dost mensi ;)

@janicce a nad cim vahas? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
31.3.14 13:36

Já jsem zase děsně opatrná a když jsem se přesně takhle rozhodovala, šla jsem do II. Přeci jen je to starší model, odzkoušený, léty prověřený, mouchy vychytané… Toť můj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
31.3.14 13:37
@janicce píše:
@Pce jj, cenově, když mají teď tu akci, vycházejí stejně. Rozdíl by měl být v tom, že ty desky jsou menší, kulaté a že se dá nastavit citlivost snímání. Jinak rozdíl nevidím.. :nevim:

Já mám teda tu II a tam jsou ty desky dost velké…mě to vyhovovalo, protože malá hodně cestovala a i když spala úplně mimo desku, nebo se i postavila, snímalo to v pohodě…nevím jak to bude s těma kulatýma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
1.4.14 09:31

Holky, díky za rady, už mám vybráno, objednáno 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
7.1.16 15:31

Tak mám stejné dilema.. babysence 2 nebo 5? Je ta kontrolka u 5 vážně tak výrazná? :think: Nějaké nové zkušenosti za ty dva roky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
7.1.16 15:41

Ja nedam dopustit na dvojku. Lety odzkousena klasika, na syna jsem mela „obeznik“, co vystridal asi pet deti a fungoval skvele. U druheho jsem se rozhodovala, jestli petku nebo dvojku a vyhrala dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
7.1.16 15:45

Mame 5 a jsme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
7.1.16 15:46

@Patule - já právě měla u dcery půjčenou dvojku z porodnice, teď se mi vyplatí ji koupit.. ale zase mám možnost koupit 5 jen o 200 dražší než 2..zkoumám specifikace a moc z toho moudrá nejsem..U té 5 se mi líbí vzhled, ale zase mi vadi ta dioda a co jsem pochopila nejde překrýt spouštěcí tlačítko.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
7.1.16 15:47

@ivkaaa - můžeš mi ji realně vyfotit na postýlce, prosím? j :oops: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie