Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
my jsme rozhodnutí pořídit manducu a když jsme se na ní byli ptát,paní říkala,že si jí všichni moc chválí,navíc díky novorozenecké vložce je možno nosit od začátku ![]()
neczuz píše:mabit píše:tak zkus navázat na vertikál, jít ven ráznou chůzí a uvidíš, že to bude lepší.
já mám doma šátek,malej tam byl zatím jen jednou,nemůžu ho do toho šátk uvázat,asi dělám někde chybu je tam celej takovej skřivenejjedno ramínko má výš než druhý a brečí mi tam…
jak na vertikál?! na mě musíš česky
to je nějakej seciální úvaz ![]()
mabit píše:neczuz píše:jak na vertikál?! na mě musíš českymabit píše:tak zkus navázat na vertikál, jít ven ráznou chůzí a uvidíš, že to bude lepší.
já mám doma šátek,malej tam byl zatím jen jednou,nemůžu ho do toho šátk uvázat,asi dělám někde chybu je tam celej takovej skřivenejjedno ramínko má výš než druhý a brečí mi tam…
to je nějakej seciální úvaz
jako že neleží v kolíbce, ale je v šátku na stojáka - pro úplné novoše je nejvhodnější kříž s kapsou uvnitř. Miminko je tam hezky fixované. Jen pozor na správné podsazení zadečku, kolínka výš než zadeček. Na www.nosenideti.cz najdeš návody a spooustu článků o správném nošení
neczuz píše:mabit píše:jako že neleží v kolíbce, ale je v šátku na stojáka - pro úplné novoše je nejvhodnější kříž s kapsou uvnitř. Miminko je tam hezky fixované. Jen pozor na správné podsazení zadečku, kolínka výš než zadeček. Na www.nosenideti.cz najdeš návody a spooustu článků o správném nošeníneczuz píše:jak na vertikál?! na mě musíš českymabit píše:tak zkus navázat na vertikál, jít ven ráznou chůzí a uvidíš, že to bude lepší.
to je nějakej seciální úvaz
jj dík
Mě osobně baby vak taky moc neseděl. Malou jsem v něm měla asi 2×. Přišla mi tam taková zkroucená, bez pořádné opory pro zádíčka. Teď jsem si pořídila šátek, tak uvidíme ![]()