Babyvak

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7276
22.9.10 16:14

my jsme rozhodnutí pořídit manducu a když jsme se na ní byli ptát,paní říkala,že si jí všichni moc chválí,navíc díky novorozenecké vložce je možno nosit od začátku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
22.9.10 17:46
neczuz píše:
mabit píše:
já mám doma šátek,malej tam byl zatím jen jednou,nemůžu ho do toho šátk uvázat,asi dělám někde chybu je tam celej takovej skřivenej :think: jedno ramínko má výš než druhý a brečí mi tam…
tak zkus navázat na vertikál, jít ven ráznou chůzí a uvidíš, že to bude lepší. :palec:

jak na vertikál?! na mě musíš česky :oops: to je nějakej seciální úvaz :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
22.9.10 19:01
mabit píše:
neczuz píše:
mabit píše:
já mám doma šátek,malej tam byl zatím jen jednou,nemůžu ho do toho šátk uvázat,asi dělám někde chybu je tam celej takovej skřivenej :think: jedno ramínko má výš než druhý a brečí mi tam…
tak zkus navázat na vertikál, jít ven ráznou chůzí a uvidíš, že to bude lepší. :palec:
jak na vertikál?! na mě musíš česky :oops: to je nějakej seciální úvaz :?:

jako že neleží v kolíbce, ale je v šátku na stojáka - pro úplné novoše je nejvhodnější kříž s kapsou uvnitř. Miminko je tam hezky fixované. Jen pozor na správné podsazení zadečku, kolínka výš než zadeček. Na www.nosenideti.cz najdeš návody a spooustu článků o správném nošení

• Citovat
  • Upravit
5173
23.9.10 09:15
neczuz píše:
mabit píše:
neczuz píše:
mabit píše:
jak na vertikál?! na mě musíš česky :oops: to je nějakej seciální úvaz :?:
jako že neleží v kolíbce, ale je v šátku na stojáka - pro úplné novoše je nejvhodnější kříž s kapsou uvnitř. Miminko je tam hezky fixované. Jen pozor na správné podsazení zadečku, kolínka výš než zadeček. Na www.nosenideti.cz najdeš návody a spooustu článků o správném nošení

jj dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
26.9.10 22:36

Mě osobně baby vak taky moc neseděl. Malou jsem v něm měla asi 2×. Přišla mi tam taková zkroucená, bez pořádné opory pro zádíčka. Teď jsem si pořídila šátek, tak uvidíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí