Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Veřejně kontakt davat nechci, jedině, že by jste se odtajnila a napsala bych vam SZ..
Tak napište zprávu, děkuji
Ano pomohly. Opravdu zalezi jakou smes si namischas, mam i zkusenost, ze ze sedmi kvetu kdyz jsem dala jednu nevyhovujici esenci tak tx kapky mely opacny efekt nez jsem potrebovala
Musis zkouset. Ne to hned hodit do autu kdyz ti nejaka namichana smes nesedne. Nejlacineji te to vyjde kdyz si koupis co nejvic esenci a pak si je budes michat sama, ty esence vydrzi dva roky minimalne urcite. Ja treba delala v jednom zamestnani kde byli na me tak zli, ze vim, ze kdybych tenkrat nebrala bachovky a tim padem mi byli uplne ti lidi ukradeni, tak uz bych jim tak bez nich dala 100% par facek ![]()
@Anonymní píše:
Ano pomohly. Opravdu zalezi jakou smes si namischas, mam i zkusenost, ze ze sedmi kvetu kdyz jsem dala jednu nevyhovujici esenci tak tx kapky mely opacny efekt nez jsem potrebovalaMusis zkouset. Ne to hned hodit do autu kdyz ti nejaka namichana smes nesedne. Nejlacineji te to vyjde kdyz si koupis co nejvic esenci a pak si je budes michat sama, ty esence vydrzi dva roky minimalne urcite. Ja treba delala v jednom zamestnani kde byli na me tak zli, ze vim, ze kdybych tenkrat nebrala bachovky a tim padem mi byli uplne ti lidi ukradeni, tak uz bych jim tak bez nich dala 100% par facek
pokud zkoušíte podle popisků na internetu (které jsou často protichůdné a zkreslené) tak to není úplně to nejlepší. skvělé zkušenosti mám s paní tomanovou nebo paní taubrovou- konzultace dělají i po telefonu/mailu a kapičky pošlou, hlavně ale mají vzdělání. problém je že bachovky může míchat vlastně kdokoli, znám případy kdy si přečetli základní popisy u esencí a hned začali míchat na míru
bohužel díky tomu a hotovým směsím spoustu lidí bachovky zavrhne jelikož jim nefungují