Bachovky pomohly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.2.22 14:52
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Berou je obe me deti, jeden na hyperaktivitu, u druheho chorobny strach byt bez maminky, az se to zhouplo do tiku. Ucinky rozhodne jsou, ale az tak treti mesic uzivani. Namichala mi je pani, co dela kineziolozku a,,jine veci” primo detem na miru.
Prosim anonym.. [/citacecitaceMůžete mi dát kontakt na paní, co míchala, děkuji

Veřejně kontakt davat nechci, jedině, že by jste se odtajnila a napsala bych vam SZ..

• Citovat
  • Upravit
29
27.2.22 08:36
@Anonymní píše:
Veřejně kontakt davat nechci, jedině, že by jste se odtajnila a napsala bych vam SZ..

Tak napište zprávu, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.22 23:21

Ano pomohly. Opravdu zalezi jakou smes si namischas, mam i zkusenost, ze ze sedmi kvetu kdyz jsem dala jednu nevyhovujici esenci tak tx kapky mely opacny efekt nez jsem potrebovala :mrgreen: Musis zkouset. Ne to hned hodit do autu kdyz ti nejaka namichana smes nesedne. Nejlacineji te to vyjde kdyz si koupis co nejvic esenci a pak si je budes michat sama, ty esence vydrzi dva roky minimalne urcite. Ja treba delala v jednom zamestnani kde byli na me tak zli, ze vim, ze kdybych tenkrat nebrala bachovky a tim padem mi byli uplne ti lidi ukradeni, tak uz bych jim tak bez nich dala 100% par facek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2230
28.2.22 08:47
@Anonymní píše:
Ano pomohly. Opravdu zalezi jakou smes si namischas, mam i zkusenost, ze ze sedmi kvetu kdyz jsem dala jednu nevyhovujici esenci tak tx kapky mely opacny efekt nez jsem potrebovala :mrgreen: Musis zkouset. Ne to hned hodit do autu kdyz ti nejaka namichana smes nesedne. Nejlacineji te to vyjde kdyz si koupis co nejvic esenci a pak si je budes michat sama, ty esence vydrzi dva roky minimalne urcite. Ja treba delala v jednom zamestnani kde byli na me tak zli, ze vim, ze kdybych tenkrat nebrala bachovky a tim padem mi byli uplne ti lidi ukradeni, tak uz bych jim tak bez nich dala 100% par facek :mrgreen:

pokud zkoušíte podle popisků na internetu (které jsou často protichůdné a zkreslené) tak to není úplně to nejlepší. skvělé zkušenosti mám s paní tomanovou nebo paní taubrovou- konzultace dělají i po telefonu/mailu a kapičky pošlou, hlavně ale mají vzdělání. problém je že bachovky může míchat vlastně kdokoli, znám případy kdy si přečetli základní popisy u esencí a hned začali míchat na míru :zed: bohužel díky tomu a hotovým směsím spoustu lidí bachovky zavrhne jelikož jim nefungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová