Bachovky pomohly?

Anonymní
25.2.22 11:36

Bachovky pomohly?

Dobrý den, máte zkušenost s bachovymi esencem? Dokážou pomoci i při velkých problémech? Léčím se u psychiatra a beru AD. Objednala jsem si spánek, depresi, první pomoc a antistress. A co u malého dítěte? Především první pomoc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.22 11:40

Zkušenost mám, negativní. Je to podvod. Objednala jsem na problémy se spánkem, vyhozené peníze :roll:

• Citovat
  • Upravit
69
25.2.22 12:15

Mne vůbec nepomohly. Třeba budeš mít jinou zkušenost, ale nejsem si jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
25.2.22 12:26

Pokud jste si objednali hotovou směs míchanou dopředu tak nemohly pomoct, hlavní princip bachových esencí je že se míchají na míru každému člověku-když bude 10lidí mít problém se spánkem tak bude 10 různých složení lahviček, protože každý má jiné důvody svých problémů.

já sama brala esence s přestávkami několik let, pomohly opravdu hodně, pak jsem s jejich pomocí řešila problémové chování u psa kdy v kombinaci s výchovným působením pomohly zastavit záchvaty paniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
25.2.22 12:55

Nikdy jsem nezaznamenala jakýkoli účinek (ani pozitivní ani negativní) ani u bachovek, ani u homeopatik ;) Podle mě tomu člověk musí hrozně věřit a ta víra ho pak uzdravuje na principu placeba a všemocné psychiky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
25.2.22 13:10

Musí se umíchat na míru. Zajdi nebo zavolej někomu kdo ti to umíchá konkrétně podle tvých potíží. U nás pomohly všem, i kočce. Tím se mi potvrdilo, že fungují, protože kočka těžko uvěří placebu a přestane čůrat krev, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
25.2.22 14:38

Tenkrát jsem si koupila přes net hotovou směs, nepomohly, naopak. Až pak jsem se dočetla, že se musí dělat na míru.. Každopádně jsem je měla na depresivní stavy apod a ad už jsem měla. Ale věřím, že když to namíchají pro dotyčného člověka, může to pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
25.2.22 17:39

@Micilin
nebo přestane tu krev čůrat, protože se v těle něco děje přirozenými tělesnými pochody…? Tím nerozporuji, nemá ta diskuze řešení, jen nastiňuji zapojení kritického myšlení… Není dokazatelné, že by se ten stav nezlepšil právě tou dobou sám i bez podání toho medikamentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 18:06
@spiky01 píše:
Pokud jste si objednali hotovou směs míchanou dopředu tak nemohly pomoct, hlavní princip bachových esencí je že se míchají na míru každému člověku-když bude 10lidí mít problém se spánkem tak bude 10 různých složení lahviček, protože každý má jiné důvody svých problémů.

Já měla umíchanou směs přímo pro sebe, předcházela tomu docela dlouhá konverzace. Takže jak jsem psala, za mě jednoznačně podvod.

• Citovat
  • Upravit
2230
25.2.22 19:55
@Anonymní píše:
@spiky01 píše:
Pokud jste si objednali hotovou směs míchanou dopředu tak nemohly pomoct, hlavní princip bachových esencí je že se míchají na míru každému člověku-když bude 10lidí mít problém se spánkem tak bude 10 různých složení lahviček, protože každý má jiné důvody svých problémů.Já měla umíchanou směs přímo pro sebe, předcházela tomu docela dlouhá konverzace. Takže jak jsem psala, za mě jednoznačně podvod.

pak se samozřejmě může stát že to terapeut „netrefil“ (je tam hodně možností proč), měla jsem mícháno od 4 různých lidí a z toho od 2 mi nesedly vůbec. a nebo na tebe prostě nefungují- u nás třeba nikdy nepomohly homeopatika a třeba mladší dcera nereagovala no vojtovku- každý jsme unikát a co pomůže jednomu, nemusí pomoct druhému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
25.2.22 20:15
@vulpes píše:
@Micilin
nebo přestane tu krev čůrat, protože se v těle něco děje přirozenými tělesnými pochody…? Tím nerozporuji, nemá ta diskuze řešení, jen nastiňuji zapojení kritického myšlení… Není dokazatelné, že by se ten stav nezlepšil právě tou dobou sám i bez podání toho medikamentu.

Jako možné je vše, ale rok té kočce nepomohly ATB, léky, veterinární dieta, nic. Až po takové době nám ta veterinářka řekla právě o Bachovkách. A když jsme viděli to zlepšení za pár dni, tak jsme je začali taky používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
25.2.22 20:52

@Micilin nejdůležitější je, ze kočka byla pak v pořádku 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
25.2.22 20:53

@vulpes Právě. Ať už pomohlo cokoliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 20:59

Berou je obe me deti, jeden na hyperaktivitu, u druheho chorobny strach byt bez maminky, az se to zhouplo do tiku. Ucinky rozhodne jsou, ale az tak treti mesic uzivani. Namichala mi je pani, co dela kineziolozku a,,jine veci” primo detem na miru.
Prosim anonym..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.22 10:38
@Anonymní píše:
Berou je obe me deti, jeden na hyperaktivitu, u druheho chorobny strach byt bez maminky, az se to zhouplo do tiku. Ucinky rozhodne jsou, ale az tak treti mesic uzivani. Namichala mi je pani, co dela kineziolozku a,,jine veci” primo detem na miru.
Prosim anonym.. [/citacecitace

Můžete mi dát kontakt na paní, co míchala, děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová