Bachovy esence, pomáhají?

1780
1.5.19 14:05

Háčkuji se, pokud neva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20901
1.5.19 14:17

U nas nefunkcni placebo, vyhozeny penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
1.5.19 14:33

Brala jsem krizovky před soudem, vždy pár týdnů před jednáním. Udržela jsem se dost v klidu i cestou na soud, i když tam už jsem byla nervóznější. Za normálních okolností (bez Bachovek) bych byla nervní jak pes a vyšilovala bych dopředu.

Teď jsem je brala pár dnů před rekvalifikačními zkouškami a taky jsem byla míň nervózní než bych byla standardně (to jsem nervní hodně). Myslím pořád ty krizovky.

• Citovat
  • Upravit
21618
1.5.19 15:24

Podle mě, pokud tomu věříš, budou fungovat. Stejně jako homeopatika a jiné podobné preparáty.
Já na toto nevěřím, proto jsem to ani nezkoušela kupovat. Byly by to vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.5.19 21:47

Ja jsem je kdysi davno uzivala. Myslim, ze mi pomohly. Do jake miry to bylo placebo, to netusim. Vzhledem k tomu vysledku je mi to uprimne jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
2.5.19 09:31

To je něco jako s homeopatiky, někomu pomůžou, jinému ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.5.19 15:50

Neverim na to, souhlasila jsem s uzitim pri porodu, podle me na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
12.5.19 16:46

Taky na to nevěřím, ale funguje mi to. Konkrétně noční verze těch, co nejspíš zmiňuje @Černá vdova

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
2.6.19 23:24

Teď mám aktuálně vyzkoušené Bachovky přímo namíchané na míru a pomohly mi okamžitě.

• Citovat
  • Upravit
4731
2.6.19 23:31

Nepomohly mi, ale tezko se vybira konkretni problem, namichane na miru, tomu bych asi verila. Mama pouzivala kdysi nejake specialni pro psa a pry to fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.6.19 23:33

Pomohli, ale měla jsem namíchané na míru.
Je důležité zvolit ty správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
6.12.19 18:14

@Černá vdova Prosím, a kde namíchají “na míru”?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.3.20 20:22

Já jsem se s Bachovými esencemi setkala již na konci SŠ díky mé mamince, která se jimi zabývala, nevěřila jsem tomu, ale pomohly mi zklidnit se a dodat sebevědomí před maturitou. Až na konci VŠ jsem se jim začala věnovat více a nyní s nimi mám již více než 10leté zkušenosti, fungují mě, fungují na děti a mám dost klientů, kteří si je rovněž velmi chvílí, hl. ženy před porodem či maminky. Je ale třeba vždy konzultovat s odborníkem a míchat přímo na míru po konzultaci, aby měly maximální účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková