Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Brala jsem krizovky před soudem, vždy pár týdnů před jednáním. Udržela jsem se dost v klidu i cestou na soud, i když tam už jsem byla nervóznější. Za normálních okolností (bez Bachovek) bych byla nervní jak pes a vyšilovala bych dopředu.
Teď jsem je brala pár dnů před rekvalifikačními zkouškami a taky jsem byla míň nervózní než bych byla standardně (to jsem nervní hodně). Myslím pořád ty krizovky.
Podle mě, pokud tomu věříš, budou fungovat. Stejně jako homeopatika a jiné podobné preparáty.
Já na toto nevěřím, proto jsem to ani nezkoušela kupovat. Byly by to vyhozené peníze.
Ja jsem je kdysi davno uzivala. Myslim, ze mi pomohly. Do jake miry to bylo placebo, to netusim. Vzhledem k tomu vysledku je mi to uprimne jedno ![]()
Neverim na to, souhlasila jsem s uzitim pri porodu, podle me na nic.
Taky na to nevěřím, ale funguje mi to. Konkrétně noční verze těch, co nejspíš zmiňuje @Černá vdova
Teď mám aktuálně vyzkoušené Bachovky přímo namíchané na míru a pomohly mi okamžitě.
Nepomohly mi, ale tezko se vybira konkretni problem, namichane na miru, tomu bych asi verila. Mama pouzivala kdysi nejake specialni pro psa a pry to fungovalo
Pomohli, ale měla jsem namíchané na míru.
Je důležité zvolit ty správné.
Já jsem se s Bachovými esencemi setkala již na konci SŠ díky mé mamince, která se jimi zabývala, nevěřila jsem tomu, ale pomohly mi zklidnit se a dodat sebevědomí před maturitou. Až na konci VŠ jsem se jim začala věnovat více a nyní s nimi mám již více než 10leté zkušenosti, fungují mě, fungují na děti a mám dost klientů, kteří si je rovněž velmi chvílí, hl. ženy před porodem či maminky. Je ale třeba vždy konzultovat s odborníkem a míchat přímo na míru po konzultaci, aby měly maximální účinek.