Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Můžu se zeptat, jaké máte špatné zkušenosti? Taky o tom uvažuju a nemůžu najít reference.. ![]()
Já jsem všude četla jak se všichni potom cítili úžasně, mě se naopak všechny problémy zhoršily.
@Martinare Jezis to mi neříkejte…manžel na tom byl včera..:(
@enkeli7 mě se to zhoršilo hned ten den, jak se cítí? Je mu lépe nebo se nic nezměnilo?
@Martinare Včera se cítil tak nějak „rozharane“ prý…Dneska fajn..Ale žádný extra pozitivní efekt..
Připojuji se také k diskuzi na metodu léčení BARS. Mám již přes půl roku zablokovaný sedací nerv. Chodím 4 měsíce k fyzioterapeutce, která mi to uvolňuje přes nohy a rovná páteř, výsledek za celou dobu NIC.
Tvrdí mi, že problém je v hlavě, nějaký blok, který mi nechce záda uvolnit a doporučila mi tedy metodu BARS. Byla jsem na ní teprve jednou a to před měsícem a opět NIC. Ale vůbec nic, po žádné stránce. Prý nemám po jednom sezení čekat zázraky, ale alespoň něco málo bych očekávala za ty nemalé peníze 1200,– jedno ošetření.
Mám tedy doporučeno chodit každých 14 dní, ale to se při té ceně nedá, plus fyzioterapie.
Zatím jsem zklamaná.
Radila jsem se o této metodě s lékařem s celostní medicíny, zajímal mě jeho názor, a on mi řekl, že to jsou vyhozené peníze.
Tak nevím…
Přidávám svoji zkušenost s Access Bars. K této metodě jsem se dostala na doporučení od své masérky, za kterou jsem přišla se zablokovanou pravou stranou zad. A teď jsem jí za to neskonale vděčná
Upozornila mě, že to vypadá na problémy se sebeláskou a sebepřijetím. Zpočátku jsme si říkala, co je to za kravinu, ale protože je pravda, že sebepřijetí řeším už od útlého věku, nechala jsem se do této metody uvrtat a cca před měsíce jsem ji podstoupila. Jedním slovem za mě NESKUTEČNÉ! Dostaly jsme se do minulosti k příčině mého problému a nestačila jsem se divit. Pobrečela jsem si, ale odcházela jsem po cca 2 hodinách naprosto klidná, veselá..taková lehká:) A největší překvapení přišlo v momentě, když jsem si při odchodu bez skučení oblékla kabát
V říjnu jdu na další sezení a už se nemůžu dočkat, co odblokujeme dál:)
Reaguji na příspěvek TintTin86. Jsem ráda, že někdo má opravdu znatelné výsledky. Zajímalo by mě, kolikátá to byla pro vás terapie. Já jsem byla v pondělí, t. j. 3 dny na 2. terapii, ale opět NIC necítím. A to jsem člověk, který těmto technikám opravdu věří. Možná, že to je i terapeutem, nevím, nebo to chce čas…
V každém případě to ještě zkusím a uvidíme.
Dobrý den, pro mě to byla úplně první terapie
Je pravda, že dva, tři dny potom mi nebylo úplně hej..ale terapeutka mě upozornila, že je to normální a tělo se v podstatě „čistí“. Nemůžu říct, že bych na druhý den byla jiný člověk..tak se to říct nedá..ale okolí už to na mě s odstupem času také vnímá - že jsem klidnější, neštěkám, nestresuju:) V podstatě odblokování zad byl důvod, proč jsem terapii podstoupila, ale teď už to vnímám pouze jako bonus:) Držím palce, aby i Vám AB pomohlo…
![]()
@Martinare Krásný večer, občas se stává, že se „vše zhorší“. Terapeut by vám měl s tímto pomoci. Zkoušela jste ho/ji kontaktovat a říct, že je vám hůř? Jak píše paní Doteklehkosti, je možné, že se řešilo něco mnohem víc důležitého. Nebo se jen tělo brání přijmout tu lehkost. Zkuste si opakovat: Vracím zpět ke zdroji s přiloženým vědomím.
Nebo: Jiný úhel pohledu. Co vše je možné za hranicí této reality? ![]()
A paní dlesko… každých 14 dní na terapii?
zkuste poslouchat své tělo, nee hlavu, co vám radí… kdy je čas jít na další terapii. Access Bars je úžasná metoda
sama jsem praktikem… ale v první řadě poslouchejte vždy sama sebe, ne ostatní co vám radí ![]()
Dobrý večer, jsem moc ráda, že jsem tuto diskuzi a zkušenosti našla. Chystám se na terapii asi měsíc a pořád se nějak nemohu rozhodnout… mám bolesti krční páteře a hrudníku z psychiky, jsem typ co si se vším dělá,, velké,, starosti. Myslíte že i v tomto by mi tato metoda mohla pomoci?
![]()
@majijinka Dobrý den, ano. Po terapii budete brát život s větší lehkostí
samotná terapie je skvělá, ale člověk by měl na sobě „pracovat“ i po ní. Jestli máte Facebook, dobré skupinky jsou: Vytvoř si svůj život, a Život v otázkách
Doporučuji
a přeji hodně úspěchů
@Iwett.H Děkuji Vám moc za odpověď. Chtěla bych se ještě zeptat nevíte ke komu bych na terapii mohla jít v Českých Budějovicích nebo Českém Krumlově?
Na FB se určitě na skupiny podívám
Děkuji
@majijinka to nevím, z tohoto koutu ČR nikoho neznám. Zkuste napsat dotaz do jedné z těch skupin, a určitě vám tam někoho doporučí
přeji hodně štěstí 🍀