Bacilonosič

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12009
1.2.12 17:19

bacilonosic

Ahoj, potrebuju poradit. dcera ma v sobe spalovej bacil, je ale bez priznaku a je u babicky. V pa mame jet na hory, premysleli jsme ze pojedeme bez ni, at nam to nepropadne jen se synem, ale manzel se boji ze nekoho nakazime, ze to treba mame v sobe. Maji tam byt jeste jeho kolegove z prace s detma. Syn ma vyter NEG a my na nem nebyůli, dneska vecer musim potvrdit rezervaci.
Co myslite, jeli by jste, nebo ne?
Manza by si to neodpustil nakazit kamosum miminka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3267
1.2.12 17:31

Domluvte se s doktorkou, ať vám udělá STREPTEST - to je takový rychlý výtěr, který zjistí přítomnost Strpetokoka (tj spálový bacil) do 1 minuty přímo v ordinaci doktorky.. U nás ten test dělá dětská dr, moje dospělá ho nemá, ale nechala jsem si ho dělat na ORL.. Stojí to asi 120 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
1.2.12 17:32

Koukala jsem, že jsi z Prahy, tady seženeš určitě spousta doktorů, který maj streptest v ordinaci - vím o ORL na Praze 8, kdybys chtěla kontakt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.2.12 17:34

A jak se bacilonosič zjistí? Za jak dlouho by byly výsledky stěrů? Že byste si je nechali udělat. Jako jestli to má nějak propadnout, tak bych zítra šla na stěry, v pátek kdyby měly výsledek a jelo by se nebo ne. Ale tak to asi nefunguje, co? :?
Já bych teda neohrozila miminko ani náhodou, radši bych zůstala doma. Nedávno jsme měli jet na oslavu za těhotnou švagrovkou, holka zrovna měla 6. nemoc, nechala bych ji u babi, ale říkala jsem si, co když má pátou a doktor taky prd pozná, nebudem riskovat a radši byli doma. Spála je hnus, jestli fakt maj miminko, taky bych si to neodpustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.2.12 17:47

No mudra rikala ze miminko kdyz je kojeny je chraneny, tak nevim.
Ten test tady nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
1.2.12 17:50

nedelaji ho nekde na praze 4?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.3.12 19:58
stika píše:
No mudra rikala ze miminko kdyz je kojeny je chraneny, tak nevim.
Ten test tady nedelaji.

Muj prdelka je kojenej a spálovej bacil ma už podruhý za krátkou dobu, takže bych neřekla že sou mimnka chráněný kojenim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí