Nevysvětlitelné horečky

12009
31.1.12 13:59

Nevysvětlitelné horečky

Ahoj maminy, dcerka ma nevysvetlitelne horecky pres 39O. V so ji odvezla sanita do krce, s horeckou 39,7 a se zimnici a zpatky nas poslali autobusem, ze prej zpatky nevozej a nic na ni nenasli. :nevim: :cert:
V po jsme sli k nasi mudre, ta take nic, jen ze je zahlenena trosku. dnes rano mela 36,2 a ted uz ma zase pres 39, nechapu to. vzdycky rano je ok, a do obeda hori, pak to srazime a druhy den nanovo, nevite co s tim? Co to muze byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
31.1.12 14:05

A brali vám krev?Rozhodně bych si u mudr vydupala odběry.V dnešní době jsou hned se vším hotoví :cert: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
31.1.12 14:07

To je těžké hádat co to může být. Vydupej si odběry krve a to hned!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
31.1.12 14:08

No, jestli to má teprve od soboty, tak to může být cokoli. To přece není žádná dlouhá doba.

Pokud na ní doktorka včera nic nenašla, tak bych ještě 1-2 dny počkala, teplotu normálně srážela a pak se k doktorce vydala znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.1.12 14:15

Volala jsem do skolky abych ji omluvila a prej radi spala, muze to byt tohle?
ji desne ty teploty litaj, rano ma 36,2 a do dvou hodin 40tky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
31.1.12 14:18

A třeba zánět středního ucha? Zkoušela doktorka sahat na ouško, jestli malá reaguje ? Jestli ji nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
31.1.12 14:22

Zkousela vsechno, jeste me napadly dudity, pri 40tce rika ze ji boli celo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
31.1.12 14:30

Ahoj.Syn když měl nevysvětlitelný horečky, tak nám doktorka říkala o šesté nemoci. U nás to nakonec ono nebylo, ale nemohlo by to být tohle? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
31.1.12 14:32

Sy to má taky,určitě si vydupej odběry,můžou to být jaterky (mononukleoza,borelioza),chudokrevnost a cokoliv dalšího.Určitě si to vydupej,nejlépe ještě moč.U syna nikdy nic nenašli a stále to má,jen občasné ale při nástupu do školy,docela problém,chybí minimálně jednou gýdně,učitelka má naštěstí pochopení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
31.1.12 14:41

stiko a není osypaná na tváři? Mohla by to být i pátá nemoc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.1.12 14:57

My měli angínu a dcerce to taky takhle lítalo. Nejdřív 39, pak druhý den nic a pak zas 39. K mudr jsme šli po 3 dnech a už to bylo jasné.
Taky může mít zánět ledvin, to vždycky náš mudr má jako poslední diagnózu :mrgreen: tak vše prozkoumá a když všechno jiné už vyloučí, dělá CRP, jestli je v těle zánět nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
31.1.12 15:04

My měli herpanfínu, prvně taky podezření na 6tou nemoc, páč mu nic nebylo, naše mudra se dívala do krčku a nic, pak nás poslala na infekční a tam zjistili puchýřky na patře a to prý byla herpangína, proto ty vysoký teploty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
31.1.12 15:19

Jejda…to bych byla asi dost nervozní…já nedávno taky zakládala diskuzi kvůli horečce-malá má jeden taky pomalu 40tky a druhej den nic :think: taky…ale bylo to naštěstí v rozmezí 5 týdnů :) ne to co popisuješ ty......

Ale přesně jak píšou holky-hlavně odběr krve..dle mýho laickýho názoru je to nejzákladnější, nejrychlejší, nejlevnější a paradoxně nejvíc hodnot vykazující vyšetření…nechápu, proč ho malé neudělali hned :nevim:

Držim palce a hlavně se ozvi-jak to dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
31.1.12 15:21

My právě prodělali šestou nemoc 8o horečky od nedele, v pondělí v noci jsem mu naměřila 39,5 po odečtu a přes den mu to hodně kolísalo. Já jsem to příčítala k zubům, protože se mu klubou asi tři ale dneska se osypal.
Jinak co opravdu pomohlo srazit teplotu - namočit vlhčeny ubrousky do vody s octem a přivázat na kotniky a zápěstí…u nás to fungovalo skvěle.

• Citovat
  • Upravit
12009
31.1.12 15:26

Dekuju, no jsem zvedava, krev nevzali ani v ty nemocnici, jen moc a ta byla ok, vcera delali vyter.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí