Bačkůrky Čechtín versus Pegres

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
NumLock
2.1.12 10:05

Bačkůrky Čechtín versus Pegres

Ahoj,
odjakživa kupuji bačkůrky z Čechtína,nikdy se nám nerozpadli,nerozpárali apod.nedávno jsem ve spěchu koupila bačkůrky v Hyperalbertu a do týdne bylo po nich.A teď mě zaujali bačkůrky Pegres,jsou dobré,kvalitní jako klasika z Čechtína??Díky za reakce,M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
349
2.1.12 19:46

Nevím jak bačkůrky ale my jsme koupili první botičky a jsme s nima spokojené, hlavně teda malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
5.2.12 16:10

Ahoj, my koupili jako první pegres botičky. Jsou kožené, kotníčkové a mají takovou bačkůrkovou podrážku. Malá se v nich naučila stát hned druhý den a viditelně jí dodaly na jistotě. Od té doby začala ihned chodit kolem nábytku a teď i za ručičky. Bačkůrky jsem zatím nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.2.12 20:49

Pegres má certifikované botičky. Jen když byli kluci malí, tak měli dost nízký nárt, a to kluci mají nožičky normální. Pegres jsme kupovali zimní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.12 23:34
@Miriamm píše:
Ahoj,
odjakživa kupuji bačkůrky z Čechtína,nikdy se nám nerozpadli,nerozpárali apod.nedávno jsem ve spěchu koupila bačkůrky v Hyperalbertu a do týdne bylo po nich.A teď mě zaujali bačkůrky Pegres,jsou dobré,kvalitní jako klasika z Čechtína??Díky za reakce,M.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
30.3.12 23:38

Dívala jsem se na různé bačkůrky v obchodě - byly i se žirafkou, ale žádné z „čechtína“… byla všechny tvrdé jak deska… vím že některé zůstaly tvrdé i po ochození, což mi hodně vadí, protože bačkůrka nejde s nohou. Jaké jsou ty čechtínské? Nové můžou být tvrdé, ale jaké jsou po pár dnech nošení? Jde volně ohnout podrážka? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
31.3.12 15:15

ahoj maminky! my prodáváme bačkůrky z Čechtína a nemáme na ně žádné reklamace! a pak bych doporučila botičky BEĎA OBUV :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
31.3.12 17:42
@Janeynka píše:
ahoj maminky! my prodáváme bačkůrky z Čechtína a nemáme na ně žádné reklamace! a pak bych doporučila botičky BEĎA OBUV :potlesk:

To věřím, že nejsou reklamace, ale to neznamená, že mají ohebnou podrážku (pokud měl váš příspěvek být odpovědí na můj dotaz ;) :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
31.3.12 18:32

3HE - byl to jen názor na bačkůrky čechtín - prodáváme je již spoustu let a stále je nakupujeme, takže si myslím, že jimi nic nikdo nepokazí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
31.3.12 20:21

Já vám rozumím ;) :mrgreen: Psaným textem se nedá vyjádřit tón, jakým bych to řekla, když mluvím - nemyslela jsem to špatně :srdce: Určitě jsou to kvalitní bačkůrky… Bohužel i některé tzv. kvalitní bačkůrky i se žirafkou zůstávají po ochození tvrdé - sama mám některé doma… Zkusím ty „čechtíny“, už mi i v jiné diskuzi někdo napsal, že jsou ohebné… Mějte se moc hezky, zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
31.3.12 20:27

ne vpořádku, ton jsem brala normální:)

přeji ať jste spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
14.6.12 12:50

Potřebuji koupit dceři bačkůrky… máte někdo zkušenost s bačkůrkami Pegres? Jestli jde podrážka s nohou - vím, že nové jsou tuhé, ale po pár dnech???
Nemáte někdo srovnání bačkůrky čechtín/pegres? Slyšela jsem, že čechtíny jsou úzké ve špičce??? :nevim: jedna paní povídala… :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.6.12 17:03

Máme pegresy a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
15.6.12 21:19

Díky… a co ta ohebnost podrážky? A široká špička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
15.6.12 21:33
@3HE píše:
Díky… a co ta ohebnost podrážky? A široká špička?

podrážka mi přijde v pohodě, na špičku jsi se ptala u těch druhých, s těma zkušenost nemám, pegresy nemají úzkou špičku. mám tedy kotníčkové zavazovací, malé je rok. s takovýma těma nízkýma jen nazouvacíma zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková