Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nevím jak bačkůrky ale my jsme koupili první botičky a jsme s nima spokojené, hlavně teda malá.
Ahoj, my koupili jako první pegres botičky. Jsou kožené, kotníčkové a mají takovou bačkůrkovou podrážku. Malá se v nich naučila stát hned druhý den a viditelně jí dodaly na jistotě. Od té doby začala ihned chodit kolem nábytku a teď i za ručičky. Bačkůrky jsem zatím nekupovala.
Pegres má certifikované botičky. Jen když byli kluci malí, tak měli dost nízký nárt, a to kluci mají nožičky normální. Pegres jsme kupovali zimní.
@Miriamm píše:
Ahoj,
odjakživa kupuji bačkůrky z Čechtína,nikdy se nám nerozpadli,nerozpárali apod.nedávno jsem ve spěchu koupila bačkůrky v Hyperalbertu a do týdne bylo po nich.A teď mě zaujali bačkůrky Pegres,jsou dobré,kvalitní jako klasika z Čechtína??Díky za reakce,M.
Dívala jsem se na různé bačkůrky v obchodě - byly i se žirafkou, ale žádné z „čechtína“… byla všechny tvrdé jak deska… vím že některé zůstaly tvrdé i po ochození, což mi hodně vadí, protože bačkůrka nejde s nohou. Jaké jsou ty čechtínské? Nové můžou být tvrdé, ale jaké jsou po pár dnech nošení? Jde volně ohnout podrážka? Díky ![]()
ahoj maminky! my prodáváme bačkůrky z Čechtína a nemáme na ně žádné reklamace! a pak bych doporučila botičky BEĎA OBUV ![]()
@Janeynka píše:
ahoj maminky! my prodáváme bačkůrky z Čechtína a nemáme na ně žádné reklamace! a pak bych doporučila botičky BEĎA OBUV
To věřím, že nejsou reklamace, ale to neznamená, že mají ohebnou podrážku (pokud měl váš příspěvek být odpovědí na můj dotaz
)
3HE - byl to jen názor na bačkůrky čechtín - prodáváme je již spoustu let a stále je nakupujeme, takže si myslím, že jimi nic nikdo nepokazí ![]()
Já vám rozumím
Psaným textem se nedá vyjádřit tón, jakým bych to řekla, když mluvím - nemyslela jsem to špatně
Určitě jsou to kvalitní bačkůrky… Bohužel i některé tzv. kvalitní bačkůrky i se žirafkou zůstávají po ochození tvrdé - sama mám některé doma… Zkusím ty „čechtíny“, už mi i v jiné diskuzi někdo napsal, že jsou ohebné… Mějte se moc hezky, zdravím ![]()
ne vpořádku, ton jsem brala normální:)
přeji ať jste spokojená
Potřebuji koupit dceři bačkůrky… máte někdo zkušenost s bačkůrkami Pegres? Jestli jde podrážka s nohou - vím, že nové jsou tuhé, ale po pár dnech???
Nemáte někdo srovnání bačkůrky čechtín/pegres? Slyšela jsem, že čechtíny jsou úzké ve špičce???
jedna paní povídala…
![]()
@3HE píše:
Díky… a co ta ohebnost podrážky? A široká špička?
podrážka mi přijde v pohodě, na špičku jsi se ptala u těch druhých, s těma zkušenost nemám, pegresy nemají úzkou špičku. mám tedy kotníčkové zavazovací, malé je rok. s takovýma těma nízkýma jen nazouvacíma zkušenost nemám.
Ahoj,
odjakživa kupuji bačkůrky z Čechtína,nikdy se nám nerozpadli,nerozpárali apod.nedávno jsem ve spěchu koupila bačkůrky v Hyperalbertu a do týdne bylo po nich.A teď mě zaujali bačkůrky Pegres,jsou dobré,kvalitní jako klasika z Čechtína??Díky za reakce,M.