Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
potřebovala bych radu prosím prosím.
Nevíte někdo, kde je v Olomouci dobrá opravna obuvi? Včera jsem si vyzvedla boty z reklamace a samozřejmě zamítnuto. V Globusu je nějaká rychloopravna, ovšem cena za 1 podpatek 280,– Kč mě skoro položila
. Vím jen o jedné na Jánského, ale tam pán zašil dcerce botu tak, že bych to líp zvládla i já sama…
A kdyby někdo věděl, kolik se tak normálně pohybuje oprava podpatku (už je ale trochu sešlapaný i podpatek pod tím „čmukem“ co se dá vyměnit…), tak budu ráda za info.
Vím, že něco bylo na náměstí (tam co je orloj, nikdy nevím, které je Horní a které dolní), na straně, co je Moravská hospoda.
chodíme na Náměstí hrdinů - takový malý kamrlík vedle Fischera, poslední oprava byly nové podpatky za 70,–/pár (v Globusu jsem za totéž dávala loni 169 a taky jsem sebou málem sekla)
boty byly hotové do tří dnů, kvalita normální (drží pěkně, byly dobře začištěné)
Díky moc
Na Náměstí hrdinů jsem tam na rohu měla boty asi před pěti lety. Nevěděla jsem, že to tam ještě je. Dřív tam byla veliká cedule a teď nic, budu tam muset skočit ![]()