Opravna obuvi Olomouc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
431
30.12.11 11:22

opravna obuvi Olomouc

Ahoj,
potřebovala bych radu prosím prosím.
Nevíte někdo, kde je v Olomouci dobrá opravna obuvi? Včera jsem si vyzvedla boty z reklamace a samozřejmě zamítnuto. V Globusu je nějaká rychloopravna, ovšem cena za 1 podpatek 280,– Kč mě skoro položila :cert: . Vím jen o jedné na Jánského, ale tam pán zašil dcerce botu tak, že bych to líp zvládla i já sama…
A kdyby někdo věděl, kolik se tak normálně pohybuje oprava podpatku (už je ale trochu sešlapaný i podpatek pod tím „čmukem“ co se dá vyměnit…), tak budu ráda za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5154
30.12.11 13:36

Vím, že něco bylo na náměstí (tam co je orloj, nikdy nevím, které je Horní a které dolní), na straně, co je Moravská hospoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
30.12.11 14:38

chodíme na Náměstí hrdinů - takový malý kamrlík vedle Fischera, poslední oprava byly nové podpatky za 70,–/pár (v Globusu jsem za totéž dávala loni 169 a taky jsem sebou málem sekla)
boty byly hotové do tří dnů, kvalita normální (drží pěkně, byly dobře začištěné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.12.11 15:13

Díky moc
Na Náměstí hrdinů jsem tam na rohu měla boty asi před pěti lety. Nevěděla jsem, že to tam ještě je. Dřív tam byla veliká cedule a teď nic, budu tam muset skočit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková