Baculka a těhu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2370
11.11.15 21:11

@Teremii Já jsem v 17tt :D Jak jsem psala vypadám spíš nenažraně než těhotně :D Ale tak třeba mi taky něco vyleze :D
@Barunka95 Já zatím nevím, 19 tt jedu na velkej ultrazvuk a tam by mi měli říct. Jelikož když jsem byla u svého gynekologa tak mi řekl, že se podívá za 200 stovky. A já u sebe neměla peníze :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.11.15 21:15

@Daniela132 aha, tak snad bude mimco hezky otoceny ten muj si ze me dela srandu :D a schovává se :D Jsem taky v 17tt a kdy mas termín? Já 16.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
11.11.15 21:19

@Gosi Jo vánoce a svátky jsou zákeřný :D Já kam jdu na návštěvu tak mě všude vykrmujou, i když nechci tak pak chodím dálka abych se toho zbavila :D Já chci po porodu začít cvičit chtěla jsem už teď, ale doktor mi vše zakázal smůla hold :) Důležité, že bude prcek zdravej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
11.11.15 21:21

@Barunka95 17.4 :D Já doufám v holčičku jsem teď na sladký a to ho normálně nejím :D A od kuď si (teda jestli nevadí, že se ptám) třeba se ještě potkáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.11.15 21:42

@Daniela132 Ono se říká ze když přibíras v bocích, stehnach a zadku ze to bude holka. Mé už je to fuk hlavně ať už se to dozvím na jisto :D Takže o den :D ale někdy i přetáhnes, já sem kousek od Olomouce a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
11.11.15 21:48

Taky jsem před těhotenstvím měla cca těch 80, no rodit jsem nakonec šla pomalu se 110, ke konci to břicho fakt dost vyrostlo :) po porodu bylo velmi rychle 20kg dole a teď se snažím dostat dolů ten zbytek, ale to jde těžko, když necvičim (na to fakt neni čas a ani energie..když mám chvíli, tak si radši lehnu, jdu nakoupit atd.) a sladký si taky úplně neodpírám, ale asi budu muset, potřebovala bych v zimě zapnout svoje bundy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
11.11.15 22:06

@Barunka95 Aha,tak já jsem od Teplic.
@latulipe Já cvičila dokud jsem nepotkala manžela :D Snim jsem hrozně přibrala a miminko nám ze začátku nešlo. Tak se na cvičení chci vrhnout po porodu. Já sladký nee :D Spíš jsem brambůrková :D Ale teď brambůrky nemůžu ani cejtit :D Já četla, že stačí vynechat mouku, pečivo a ono to půjde samo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
11.11.15 22:34

Měla jsem na začátku totožnou váhu jako ty. V 4. měsící jsem byla taková hrozně rozkydlá, ale zatím nepřibírala - to až na konci. Rodit jsem šla asi s 96kg. Byla jsem jak velryba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
12.11.15 12:15
@Barunka95 píše:
@Daniela132 Ono se říká ze když přibíras v bocích, stehnach a zadku ze to bude holka. Mé už je to fuk hlavně ať už se to dozvím na jisto :D Takže o den :D ale někdy i přetáhnes, já sem kousek od Olomouce a ty?

U me to sedelo. Rostla jsem spis do sirky. Bricho bylo „roztekly“. Mam holku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
12.11.15 13:26

Já vám všem moc děkuji :) Aspoň trochu jsem se uklidnila až na tu váhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie