Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Teremii Já jsem v 17tt
Jak jsem psala vypadám spíš nenažraně než těhotně
Ale tak třeba mi taky něco vyleze ![]()
@Barunka95 Já zatím nevím, 19 tt jedu na velkej ultrazvuk a tam by mi měli říct. Jelikož když jsem byla u svého gynekologa tak mi řekl, že se podívá za 200 stovky. A já u sebe neměla peníze :/
@Daniela132 aha, tak snad bude mimco hezky otoceny ten muj si ze me dela srandu
a schovává se
Jsem taky v 17tt a kdy mas termín? Já 16.4
@Gosi Jo vánoce a svátky jsou zákeřný
Já kam jdu na návštěvu tak mě všude vykrmujou, i když nechci tak pak chodím dálka abych se toho zbavila
Já chci po porodu začít cvičit chtěla jsem už teď, ale doktor mi vše zakázal smůla hold
Důležité, že bude prcek zdravej ![]()
@Barunka95 17.4
Já doufám v holčičku jsem teď na sladký a to ho normálně nejím
A od kuď si (teda jestli nevadí, že se ptám) třeba se ještě potkáme ![]()
@Daniela132 Ono se říká ze když přibíras v bocích, stehnach a zadku ze to bude holka. Mé už je to fuk hlavně ať už se to dozvím na jisto
Takže o den
ale někdy i přetáhnes, já sem kousek od Olomouce a ty?
Taky jsem před těhotenstvím měla cca těch 80, no rodit jsem nakonec šla pomalu se 110, ke konci to břicho fakt dost vyrostlo
po porodu bylo velmi rychle 20kg dole a teď se snažím dostat dolů ten zbytek, ale to jde těžko, když necvičim (na to fakt neni čas a ani energie..když mám chvíli, tak si radši lehnu, jdu nakoupit atd.) a sladký si taky úplně neodpírám, ale asi budu muset, potřebovala bych v zimě zapnout svoje bundy ![]()
@Barunka95 Aha,tak já jsem od Teplic.
@latulipe Já cvičila dokud jsem nepotkala manžela
Snim jsem hrozně přibrala a miminko nám ze začátku nešlo. Tak se na cvičení chci vrhnout po porodu. Já sladký nee
Spíš jsem brambůrková
Ale teď brambůrky nemůžu ani cejtit
Já četla, že stačí vynechat mouku, pečivo a ono to půjde samo ![]()
Měla jsem na začátku totožnou váhu jako ty. V 4. měsící jsem byla taková hrozně rozkydlá, ale zatím nepřibírala - to až na konci. Rodit jsem šla asi s 96kg. Byla jsem jak velryba
@Barunka95 píše:
@Daniela132 Ono se říká ze když přibíras v bocích, stehnach a zadku ze to bude holka. Mé už je to fuk hlavně ať už se to dozvím na jistoTakže o den
ale někdy i přetáhnes, já sem kousek od Olomouce a ty?
U me to sedelo. Rostla jsem spis do sirky. Bricho bylo „roztekly“. Mam holku ![]()
Já vám všem moc děkuji
Aspoň trochu jsem se uklidnila až na tu váhu ![]()