Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, holky jak jste na tom byly ve 4 měsíci zatím jsem nepřibrala ani kilo ale vypadám strašně tlustě sice mám(měla i před těhu) 81 kg, ale takhle jsem nevypadala říkám si, že je to tím, že mi to bříško roste. Trápí mě to. Nikdy jsem nebyla hubená a je to moje první těhu bylo na vás těhotenství vůbec vidět. Byla jste některá na tom stejně? (Hrozně žvaním, ale jsem fakt neštastná) ![]()
Ve čtrvtém měsíci jsem měla jen bříško, naopak tím jak se zvětšovalo zbývající části těla vypadaly líp
i když ono sama sebe vidíš dost jinak, než jak tě vidí ostatní a jestli vážíš víc a trápí tě to, tak se o to víc budeš pozorovat a dost možná vidíš něco, co není… ![]()
@Daniela132 bud v klidu mamco
ja jsem v 5mesici a 7kg nahore a bruch jak z dvojcaty.jsem jak tank
ale co hlavne ze mimi je ok. ![]()
@Daniela132 Ahoj jsem taky ve 4 měsíci a přibrala jsem už 2kg
taky mám z toho trochu hrůzu ale snad to pak půjde dolů. Známa měla 101kg když šla rodit a ted je krásně štíhlá.
Já vypadám spíš hrozně tlustě nebo aspoň tak to příjde mě
Před ostatníma si dělám srandu, že než mi vykoukne bříško přes ty moje faldy tak to bude trvat. A, když jsem sama tak mě to strašně ubíjí. ![]()
@Daniela132 neboj to bříško bude ted růst a růst este pak budeš vzpomínat, a já stebou ![]()
@Barunka95 Já nepříbírám na váze, ale v cm a to je snad to nejhorší
I ve stehnech jsem přibrala nebo se asi moc pozoruji
Jsem strašná hysterka
No tak ses v 4.mesici - to jeste brisko neni nijak extra, pockej v 7-8.to si budes pripadat jako velryba..proste budes.
Ja sem sla rodit s +30kg nahore, fakt kocka, kdyz sem se svlekala na sal na CS a videla tu silenost, ktere sem se cele tehotenstvi vyhybala, plakala sem - moc
Ja mela pocit, ze sem 200 kilova, ne 90 kilova.
Já si připadám jak tank už teď, ale moc vám všem děkuji aspoň si říkám, že v tom nejsem sama
Někdy si říkám, aby mi ještě ten můj neutekl ![]()
@Daniela132 mela jsem priblizne stejnou vychozi vahu jako ty. Rodit jsem sla nakonec se 105 kily. Bricho jsem mela obrovsky. Pripadala jsem si jako masina ![]()
@Barunka95 A už víš co čekáš já se to nejspíš dozvím za 2 tt ![]()
@Pomka Vy mě spíše strašíte
Já doufám, že nepřiberu moc ![]()
Ahoj, jsem ve 23 tt a až teprve teď mi začalo vyjíždět bříško
Doteď to nevypadalo že bych byla těhotná ![]()
@Daniela132 asi kluk ale není to jisty… ve 21tt už budu vědět. A ty?
@Daniela132 píše:
@Barunka95 A už víš co čekáš já se to nejspíš dozvím za 2 tt
@Pomka Vy mě spíše strašíteJá doufám, že nepřiberu moc
nejde o to, kolik přibereš, ale kolik ti pak zůstane… já do páteho měsíce přibrala kilo, pak cca 17(poslední dva týdny jsem se nevážila) a z porodnice si odnesla necelých 7 kilo… a pak ani né váhově, ale bříško se začalo pěkně stahovat… a pak mi do toho vpadly Vánoce ![]()