Bakterie escherichia coli

Anonymní
16.7.12 16:49

Bakterie escherichia coli

Ahoj,
kdo máte zkušennosti s léčbou bakterie E-coli diagnostikovanou v pochvě. Ne a ne se toho zbavit, kultivace stále ukazují její přítomnost. Jak jste se vyléčily vy a co pomohlo, už jsem zoufalá…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.7.12 17:18

Praktikujete anální styk?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 17:25

Správná hygiena a utírání…Jinak z medikamentů neporadím :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 17:46
@Anonymní píše:
Praktikujete anální styk?

Teď už dávno ne, takže z toho by to být nemělo.

Ta bakterie mě způsobuje neustálé výtoky a zatím jsem nebyla nikdy vyléčená.
Antibiotika nezabírají, ale Mudra dělala i kultivace na antibiotika, zatím žádný lék nezabral.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 17:53
@Anonymní píše:
Teď už dávno ne, takže z toho by to být nemělo.Ta bakterie mě způsobuje neustálé výtoky a zatím jsem nebyla nikdy vyléčená.
Antibiotika nezabírají, ale Mudra dělala i kultivace na antibiotika, zatím žádný lék nezabral.

No, tak pokud anl.styk není a hygiena důkladná, tak je důležitá vhodná léčba. Ty výtoky i pálí a svědí? Ono v pochvě je kde coo, ale nemělo by to způsobovat potíže (pálení, svědění, divně zbarvené výtoky, otoky). Pokud to potíže dělá, tak důkladně přeléčit - když nabere kultivaci, tak jí z lab. pošlou i citlivost na ATB a něco zabrat musí - alespoň nějaká úleva nastane. Vhodné je pak léčbu radši delší -alespoň 14dní. No a asi bych se pokusila, aby hlavně byla v pořádku střeva, správné osídlení..to i pochvy. Takže bych pořídila lactobacili -dlouhodobě jak na polykání (na střeva), tak i na zavádění do pochvy (Fermalac, GynoCaps..je toho spousta) a okyselovat prostředí v pochvě - většina bakterií má rádo zásadité prostředí..takže koupil VitaGyn C a okyselovat - používat na střídačku s lactobacilama. Možná i nějaká detoxikace by nebyla na škodu (řasy - Spirulinu, Chlorella.., možná i psyllium-taky pročistí).

• Citovat
  • Upravit
34541
16.7.12 17:55

Ja ji teda nemela v pochve ale na mocaku a je to svine je teda fakt ze pak mi jeste nasla doktorka zanet vajecniku takze je moznost ze se presunula a pomoh mi az od ni unasyn a polygynavax ale oboje je na predpis a to mi vylecilo i ten mocak jinak sem brala antibiotika od zacatku listopadu do 22 prosince a pak byl chvili klid ze ten mocak se dolecoval cajema a brusinkama ale furt sem ji v moci mela a pak na konci ledna zase ale to uz sem mi dala ten unasyn a mam klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 17:56

Nemohla jsem se toho zbavit 18 měsíců, pak jsem nasadila dlouhodobě feminellu vagi C, každý den 1 a to zabralo, ale fakt to trvalo dlouho a už jsem z toho byla dost zoufalá

• Citovat
  • Upravit
34541
16.7.12 17:58

No ja myslela ze se toho taky nikdy nezbavim a pri lecbe antibiotikama sem trpela svedenim apod.tak to sem si koupila femisan a ten strasne pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 18:21

............Ono v pochvě je kde coo, ale nemělo by to způsobovat potíže (pálení, svědění, divně zbarvené výtoky, otoky)…tohle právě mám, neustálý výtok, zabarvený, zapáchající, pálí, mám to dole napuchlé, atd a bez 5-ti intimek denně se neobejdu, někdy i více a stále asi není nalezena příčina, protože zatím se to Mudře nepodařilo zastavit ničím. Ještě nikdy jsem nebyla ani den „suchá“.
Napřed že mám v kultivacích Gardnerella vaginalis, tu mě a manželovi přeléčila Entizolem, pak výsledek negativní, ale výtok přetrvává, teď že mám E-coli a ta je tam zatím pořád.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 19:16

A jak dlouho ty potíže jsou? Pokud se to opakuje třeba 2-3měsíce, tak bych manžela poslala na urologii - na výtěry a tobě by kromě kultivací měla odebrat chlamydie, mykoplasmata. Nechci být hnusná, ale jestli to je opakovaně, došlápla bych i na manžela - ne jednou jsem viděla, že takové potíže jsou způsobeny záletníky :roll: tím neřikám, že vždy opakující se záněty jsou způsobeny tímto, ale bohužel docela často jo, obvzlášť, jestli dřív na to žena nikdy netrpěla a pak najednou jo..Nějaká léčba by zabrat měla - trvej na vyšetření a pokud se to zlepší, tak nasadit ty lactobacily a ten vitagyn. Polikat laktobacily můžeš hned a nějaká ta detoxikace nikdy neuškodí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 19:38

Jde spíš o to, že to není opakované, ale ještě nikdy se „to něco“ nevyléčilo, mám to pořád, nkdy problémy nebyli vyřešeny, mám to několik let, proto jsem zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.12 20:05

Tak pokud to je už několik let - byly vyšetřeny chlamydie, mykoplasma, ureaplasma? Pokud vyšla v kultivacích E. Coli, jsou tam rovnou psány ATB která pomáhají - na jak dlouho je Dr, napsala - týden/dva? Dělala někdy kombinace - jíst tablety a k tomu zavádět?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.12 08:50

Napíšu to jinak, několik let mám výtok, který je žlutý a zapáchá, cca 7 let, který nebyl nikdy vyléčen, protože gynekoložka mě roky dávala všelijaké globule na zavádění a nikdy to po nich nepřestalo. Pak se mi snažila namluvit že to tak může být, že to někdo má prostě takový výtok a že je to normální. Tak jsem na ni teď letos konečně uhodila že se s tím žít nedá a jestli by s tím jako žila ona sama, ať mě udělá prostě jiná vyšetření a teprve potom laskavě nabrala kultivace a sdělila mě že mám tu bakterii Gardnerella vaginalis, přeléčila mě i muže Entizolem jak ústně tak na zavádění, po léčbě byli výsledky negativní, ale výtok nepřestal, tak se vyšetřovalo jestli nemám chlamidie, prý negativní, teď na ty antibiotika a dnes jdu a jsem zvědavá co mě řekne a předepíše, ve výsledcích mám tu e-colu, jenomže ona pořád jako že so se mnou, co vám dám, já už nevím co s vámi a tak si zjišťuju jak se to léčí, abych jí snad já!! poradila co mě na to má dát, protože jsem opravdu zoufalá.
A jestli brala kultivace i na mykoplasma a ureaplasma, tak to nevím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.12 09:01

No, tak to těžko radit, pokud to je tak dlouho. Preparátů se vystřídalo už určitě hodně (teda pokud pedtím vůbec něco nabrala a nedávala jen něco na kvasinky od oka (Jenamazol, Canesten, Boraxové globule atd.-to je vše „na jedno brdo“)). Klion D nebo Macmiror jsi někdy měla? To jsou preparáty co dobře účinkujou na širší spektrum bakterií..V případě takto dlouhých potíží bych se nespokojila s týdení lečbou, ale alespoň 14dní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.12 09:16

Macmiror jsem měla několikrát, pak Dalacin krém také několikrát a Betadine, víc si nevzpomenu, ale jsem tam prostě pořád a výtok neustává, je žlutý, zapáchá, tak přece někde musí být chyba, něco to musí způsobovat…a právě předtím vše jen od oka, máte tam zánět to přeléčíme a nenabírala nic.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa