Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
určité procento žen jsou v tomto ohledu smolařky - prostě náchylnější. Já s tím žiju řadu let - gynekologické potíže mi rozjela klasická kombinace: hormonální antikoncepce, urologický zánět, následně antibiotika a z toho kvasinky (čili žádné rifle a vedro, jak se obvykle tvrdí, už 10 let nenosím nic než jen bavlněné oblečení). A pak už se to vezlo. Sám gynekolog mi potvrdil, že před érou hormonální antikoncepce nebývaly tyhle problémy s chronickými záněty tak časté.
Každopádně mně gynex nepomohl, ale mám dobré zkušenosti s kolostrem (kravské mlezivo - v kapslích nebo tekuté), různými kapslemi s grepfruitem a stav vesměs zlepšují i vakcíny, které se dají koupit v lékárně jako Candivac, Urivac, FemivaxinumNeo apod.
Hodně štěstí! ![]()
A otěhotněla si i pres to?
Ja jsem doufala, ze si ted z dovci privezu miminko a misto toho je to zase v pr…
Jsem tak nastvana na cely svet.
Diky za radu.
Ja ani moc uz enchci brat ty ATB… Myslim, ze ej to skodlive. Doktorka tam enbyla a sestra rikala, ze ej to nutné. Ale 4 ATB za 4 mesice? neni nekde chyba???
Ahoj, měla jsem hrozné potíže…bylo to po změně partnera…nakonec i on bral xkrát ATB, ale je potřeba aby šel i partner na vyšetření…trvalo to u mě fakt 3 roky…přesto jsem otěhotněla…a v těhotenství taky potíže, ale stěry nic neukazovaly…a po porodu (a to jsem rodila císařem), naprostá pohoda…jinak velký vliv má stres…a na ATB bych se vykašlala…mě nepomohly, spíš naopak…a co mi pomáhalo brát lactobacily v tabletách, nebo pít kefíry…
Nasli mi E.Coli.Ve zvýšené míře. Ta se ale normalne v male mire vyskytuje v pochve…
A jak se to pak resi, kdyz je clovek nemocen a je v prvním trimestru?
Psychicky ja jsem uplne v…
e.coli jsem měla taky…dají Ti globule na vkladání spodem…ale ani v těhu to vůbec ničemu nevadí…jako když máš něco takového…to neohrožuje ani Tebe, ani dítě
Já ti povím co mi pomohlo. Ribomunyl - předepsal mi ho gynekolog - polyká se to a je to na zvýšení imunity. Předtím jsem měla furt nějaký zánět a byla jsem u něj pečená vařená a hned jak jsem začala brát tohle tak od tý doby ani ťuk už rok a půl bez zánětu! ![]()
Tak mě gynex pomohl. Trpím na cysty před třema lety mě jednu operovali a letos mi hrozila další operace měla jsem cystu velkou 5cm.
Tchýně mi doporučila gynex moc jsem tomu nevěřila ale na kontrole po 2 měsících po cystě ani stopy.
Nevím jestli by pomohl i u tvého problému. Hanka
Tak mě gynex pomohl. Trpím na cysty před třema lety mě jednu operovali a letos mi hrozila další operace měla jsem cystu velkou 5cm.
Tchýně mi doporučila gynex moc jsem tomu nevěřila ale na kontrole po 2 měsících po cystě ani stopy.
Nevím jestli by pomohl i u tvého problému. Hanka
Ahojky, já jsem jednu dobu taky dost často trpěla na všelijaké infekce, ale tehdy mě dost pomohl Femigel-je to v tubičce a dávkuje sed to přímo dovnitř a sedací lázně v hypermanganu..
ale asi už tvůj dotaz není aktuální ![]()
@Nora Ingrid Evelína píše:
Ahojky, já jsem jednu dobu taky dost často trpěla na všelijaké infekce, ale tehdy mě dost pomohl Femigel-je to v tubičce a dávkuje sed to přímo dovnitř a sedací lázně v hypermanganu..
ale asi už tvůj dotaz není aktuální
Ale častecne je
, bohuzel.
Díky
Ahoj,
mam neustálé gynekologické potíže. Zánět čípku, konizace, ATB, dále zase stěř, zase bakterie, zase ATB a nyní zase ATB. Ted je to e. coli. Sex pouze s kondomem. Hygiena ukázková. Lactacyd, Femigel…
Ja uz proste nevim. Dnes jsem dostala ATB, jenze… Zítra jedu na dovolenou k moři.
Brala jsem i Wobenzyml, všechno.
Holky nemel to nekdo podobne? Doporucily byste ten gynex? Koupím ho v lékárně?
Strašně si přeju miminko…
Díky