Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, byli mi předepsány globule Macmiror complex 500 8 tablet. V různých diskusích jsem četla, že strašně barví…někdo psal, že si na noc musím vzít tlustou vložku, někdo že stačí intimka. Jaké s tím máte zkušenosti vy?
Vytéká to až ráno? Bojím se, aby mi to neproteklo nějak moc třeba v práci, to by byl trapas
Díky za reakce ![]()
Jj, barvi to solidne, svitive zlute. Me teda nejvic vyteklo, kdyz jsem se postavila, pak mozna chvilku potom. Pres den uz myslim ne, ale byla jsem doma.
vzala bych si takovou tu vetsi intimku, tlusta vlozka je zbytecna, ale zase aby to pokrylo co nejvetsi plochu kalhotek.
Pravda barvi hezky, ale co si pomatuji tak se zavadej na noc a pak jen po ranu kdyz jsem se postavila taj skoro vsechno slo ven a pak uz dobry, myslim, ze jsme uzivalq tlustci intimka. A trapilo me to od 12tt az do porodu
To se dava na noc..barvi to paradne…ale pres den uz ne..to stacila fakt intimka..
Ja si musela dat klasickou normal vlozku. Intimka by to teda nepobrala
barvi to docela dost!
Přesně jak píšou holk, nejvíc toho vyteklo hned ráno, po zvednutí z postele a na záchodě. Řešila jsem to osprchováním podvozku a intimkou.
Dávala jsem si na noc, měla jsem radši kalhotky. Nehoda se mi stala jen jednou a to ráno, když jsem vstala a nedošla jsem si hned na wc a ještě chvilku jsem pochodovala po bytě. Jinak v noci žádný únik nebyl. Z kalhotek mi to šlo normálně vyprat.
Díky moc všem
A nejsou ty globule nějaký velký?
Já si je jdu vyzvednout až zítra, koukala jsem jen na netu a přišly mi veliký ![]()
Ahojky doktor mi predepsal taky globule mam si je zavádět jen večer a hrozně to barví, pres noc jsem měla kalhotky žluté, myslíte že mi to pomůže když to zemne vyteklo? aby to melo nejaky ucinek, a jeste mam to same ale v masticce abych si to mazala i zvenku. doktor mi udelal i ster a mam strach jake budou vysledky:-(
Ahoj, mam problem, přes tyden jsem mela pohlavni styk a v patek jsem byla na objednane rocni prohlidce, kde mi doktorka predepsala Macmiror, protoze mam pry zanet. Jaka je pravdepodobnost, ze jsem nakazila partnera? Jsme spolu kratce, moc se stydim se ho vyptavat jestli nema takove a takove priznaky nakazy Diky. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mam problem, přes tyden jsem mela pohlavni styk a v patek jsem byla na objednane rocni prohlidce, kde mi doktorka predepsala Macmiror, protoze mam pry zanet. Jaka je pravdepodobnost, ze jsem nakazila partnera? Jsme spolu kratce, moc se stydim se ho vyptavat jestli nema takove a takove priznaky nakazy Diky.
chlapi to mají většinou bezpřínakové. Je třeba, aby se léčil i partner. Jinak si to dokola budete předávat.