Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně stačila intimka a když se kus toho náhodou dostal na kalhotky, tak to šlo celkem dobře vyprat ručně. Jinak mě pobavila informace v příbalovém letáku, že v případě spolknutí vyhledat lékaře. Jsem si říkala, u bohů, kdo by takovou nechutnost dával do pusy ![]()
@Anonymní píše:
Mně stačila intimka a když se kus toho náhodou dostal na kalhotky, tak to šlo celkem dobře vyprat ručně. Jinak mě pobavila informace v příbalovém letáku, že v případě spolknutí vyhledat lékaře. Jsem si říkala, u bohů, kdo by takovou nechutnost dával do pusy
Taky me to vzdycky trochu zarazi, ale lidi jsou ruzni 😃 Hlavne asi kvuli detem 🙂 Jinak dekuji za nejaky poznatky. Jen jeste dotaz, nemate nahodou zkusenosti s PruriGyne masti? Mam problemy se svedeni a takovym neprijemnym jako kousanim, ale vse jen zevnejsku, nevite co by to mohlo byt? A popripade jakou mast pouzit?
Ahoj holky, za jak dlouho vám zabraly globule macmiror? Zaváděly jste jenom na noc nebo i přes den? A vadila vám ta mast? Mě globule asi pomohla ale po masti to více svedi. ![]()
@Gabrishka já měla vždy jen globule, teď mám taky, vždy mi to zabralo do 3 dnů, nyní už jedu 5. den a nic moc zatím no ![]()
@kotaska91 a používáš něco na svědění a pálení, nějakou jinou mast nebo mas nějaké doporučení? Já v noci dobrý, ale přes den to zas začne. Vyhýbám se cukrum a piju dost vody.:-(
Ahojky, prosimvás zažila jste některá z vás po zavedení Macmiror 500 štípání? Druhy den jsem na noc zavedla globuli a v noci jsem se vzbudila s docela velkým štípání vnitřku. Nemáte někdo zkušenosti s tímto?
Taky mě to částečně štípalo. Záleží jestli to mas i zarudle. Já to nějak přežila, ale spis mi přišlo, ze to nepomáhá. Nakonec však po 5 dnech částečně pomohlo. Pak jsem si dala pauzu jednu noc a pak pokračovala. Na vnější svědění je potřeba nějaký krém.
Svědění ani zarudnutí nemám. Tohle pálení a štípání mám poprvé. :/ Macmiror jsem brala i dřív, ale to bylo všechno ok, a teď najednou tohle. Také cítím i takovou velmi lehkou tupou bolest v podbrišku.
Brala jsem ho v tehotenstvi a palilo to dost. V letaku je, ze muze prvni den dva palit. No me to palilo porad, ale jako trubka jsem ho skoro dobrala az skoro na konci to fakt neslo vydrzet a sla jsem k doktorce, ktera konstatovala, ze jsem na nej asi mela alergickou reakci a mam ho okamzite prestat brat ![]()