Macmiror globule

Napsat příspěvek
Velikost písma:
257
16.10.16 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj, mam problem, přes tyden jsem mela pohlavni styk a v patek jsem byla na objednane rocni prohlidce, kde mi doktorka predepsala Macmiror, protoze mam pry zanet. Jaka je pravdepodobnost, ze jsem nakazila partnera? Jsme spolu kratce, moc se stydim se ho vyptavat jestli nema takove a takove priznaky nakazy  Diky. :,(

chlapi to mají většinou bezpřínakové. Je třeba, aby se léčil i partner. Jinak si to dokola budete předávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 12:11

A je sance, ze jsem ho nenakazila?
Tesne pred sexem jsem se umyla :nevim:
A muze to u nej probehnou bez lecby nebo to rozpouta nemoc, kterou nepřehledne?

• Citovat
  • Upravit
257
16.10.16 12:32
@Anonymní píše:
A je sance, ze jsem ho nenakazila?
Tesne pred sexem jsem se umyla :nevim:
A muze to u nej probehnou bez lecby nebo to rozpouta nemoc, kterou nepřehledne?

Asi takhle, jednou jsem dostala taky macmiror globule, předchozí gynekolog se vykašlal na léčbu partnera. Neměl obtíže, jenže mně se to neustála opakovalo, přešla jsem k jinému a ten se divil, že gynekolog nepředepsal antibiotikum i pro partnera, až poté se vše zlepšilo a já se uzdravila. Takže rozhodně trvej i na léčbě partnera. Je logické, že když máš zánět, že ho má i partner (často bezpříznakově)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
16.10.16 12:51

Tak ono zalezi i co ti je. Ja jsem ho dostala na podrážděný čípek. Zanet nemam, ale preventivně v rámci léčby sliznice… jestli mas zanet, tak určitě lecba partnera, jinak se zi to bude vracet a nebudou ti zabírat atb. Neni na to přeci nic špatného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 13:05

Tak jsme spolu mesic, chapete, ze je to dost tristni situace. Ted se vic nez tri tydny neuvidime, takze k opakovanemu prenosu nedojde a ja budu zalecena.
Po jake dobe by se u nej pripadne nemoc objevila?

• Citovat
  • Upravit
2801
16.10.16 13:12

U nej se nemusi vubec nic objevit.. spíše to Chytne s ty znova. Můj muž nikdy nemel žádné projevy, kdyz mi neco bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 13:23

Stydim se mu to rict. Vycetla jsem, ze se u muzu muze tohle onemocneni objevit i dusledkem uzivani antibiotik, oslabenou imunitou.
Antibiotika uzival, imunitu ted oslabenou urcite mel,..kdyby u nej neco propuklo, nemusela bych byt jednoznacnym vinikem, kdyz se nepriznam :oops:
Ja vim, ale zkuste mě pochopit.. :,(

• Citovat
  • Upravit
2801
16.10.16 13:25

A nechytla si to ty od neho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.16 13:29

To ne, my jsme spolu pred tim nespali. :oops:

• Citovat
  • Upravit
257
16.10.16 21:03

Tohle je nejhorší věc, co můžeš udělat, proč se mu to stydíš říct? Je snad lepší ho nechat nevyléčeného a navzájem si to předávat? Je nutné to léčit i u něj, u gynekologa chtěj rozhodně antibiotika i pro něj, jinak to bude kolotoč. A neboj se, se záněty má zkušenost dá se říci každá ženská, není se za co stydět. A hlavně mu nelži, prostě mu otevřeně přiznej, že máš zánět a že se musí léčit i on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.18 12:52

Ahoj holky, chtela bych se zeptat. Dostala jsem od gynekolozky dnes Macmiror complex 500 8 tablet. Udelala mi i vytery, mam strach jak dopadnou. Nemam vztah, ale doktorka rikala, ze zarudnuti cipku muze byt z prehrady kde jsem byla o vikendu. ?? Je to mozne. :nevim: Pokud mate nejake zkusenosti. Budu velmi rada. A opravdu to spini tak moc. Uz jsem je zkoukla a musim rict ze jsem cekala, klasicke cipky. Ne tohle. Bude to sranda :(

• Citovat
  • Upravit
13837
20.6.18 13:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat. Dostala jsem od gynekolozky dnes Macmiror complex 500 8 tablet. Udelala mi i vytery, mam strach jak dopadnou. Nemam vztah, ale doktorka rikala, ze zarudnuti cipku muze byt z prehrady kde jsem byla o vikendu. ?? Je to mozne. :nevim: Pokud mate nejake zkusenosti. Budu velmi rada. A opravdu to spini tak moc. Uz jsem je zkoukla a musim rict ze jsem cekala, klasicke cipky. Ne tohle. Bude to sranda :(

zkušenosti s čím? Ty tablety ti přijdou velké? Však se ti tam vejdou větší věci, ne :think: :lol: ? Si to dávej na noc + intimku. Je jasný, že když se ti to tam rozpustí, tak to pak nějak musí ven. Neber to tak tragicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.18 13:56

Ja skoro vždycky když jsem se koupala na verejnych místech jsem mela problemy, takže to klidně z přehrady mit muzes. Me se globule zdali normální :nevim: Zaveď si je na noc,hned pred tim nez si pujdes lehnout,take jsem to tak delala a nikdy jsem nemela problemy ze by hodně vytekali.

• Citovat
  • Upravit
385
20.6.18 20:56

Z přehrady to klidně může být. Stojatá voda je plná různých potvůrek. Macmiror globule jsem jednou měla, doporučuji klidně i vložku na noc. Ať to nemáš na prádle a všude. Je to žlutej hnus co nejde moc vyprat a trochu zavání. Ale vyléčí co je potřeba. A to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.8.19 14:10

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat… Dostala jsem macmiror globule, ale pak jsem lecbu pro jistotu sama prerusila, protoze jsem myslela, ze mi nedelaji dobre (na vine ale byla masticka), ted jsem byla na kontrole, protoze me porad svedi zevnejsek, to uz resime jinak, ale jde mi o to, jestli mam dobrat ty globule i kdyz uz je uvnitr vse v poradku? Pro jistotu, aby se mi to kvuli tomu, ze jsem je nedobrala nevratilo? Jako takova prevence? Uskodit by mi to urcite nemelo, ne? :think: Za kazdou radu budu rada. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí