Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, prosím, nemáte některá tip na firmu, vyrábějící balkonové markýzy, potřebuju zastínit 4metrový balkon, zadala jsem kalkulaci firmě Warema a prásk ho, skoro třicet táců, to z porodného fakt nezaplatím… ![]()
A proto - nejlepší tip bude odměněn biokávičkou a moučníčkem na výše zmíněném balkoně. ![]()
Mám doma leták obi a tam je 4×2,5m za 6999,–. Pěkná proužkovaná
A kdyby ti bylo stejně horko, budem s Emmi v létě na chatě u Chebu, není to sice stará chalupa, ale permakulturní zahrada tam je suprová, a HLAVNĚ hned za plotem čisťounká přehrada Jesenice
Tak se stavte, určitě to na západě neznáš, Cheb je krásný město ![]()
Potvrzuji, v Baumaxu je maji ted v akci, ruzne sire - vzor bohuzek asi jen jeden. Pak uz jen, aby ji nejaky sikovny horolezec instaloval.....
![]()
Tak proč já na to zakládám zvláštní diskuzi…
Děkuju!
Agáto, rozhodně přijedeme!
Taky jsme řešili markýzu, záleží na tom, co máte za zdivo a tak podobně. Nám řekli že by to musela být nějaká speciální a kalkulace se vyšplhala k několika desítkám tisíc. Takže jsme to vyřešili velkým čtvercovým slunečníkem a bylo. Ale samozřejmě - markýza je markýza.
Prodejců je spousta, stačí mrknout na firmy.cz přeci.
ahoj, zkus tohle: www.markyzy.cz
my od nich máme venkovní markýzu, ale dělají zastřešení třeba i na balkon do paneláku. Tady jsou obrázky, jak to vypadá: zastřešení teras
Chce to tam zavolat nebo přijít se podívat do prodejny (v Praze). Jsou ochotní,i když nic nekoupíš ![]()
evka
@Fazole píše:
Holky, prosím, nemáte některá tip na firmu, vyrábějící balkonové markýzy, potřebuju zastínit 4metrový balkon, zadala jsem kalkulaci firmě Warema a prásk ho, skoro třicet táců, to z porodného fakt nezaplatím…A proto - nejlepší tip bude odměněn biokávičkou a moučníčkem na výše zmíněném balkoně.
My jsme si domů pořizovali rolety od společnosti Maron (http://www. maron. cz/), s jejich službami jsem bal opravdu spokojená a jsou velmi rychlí. Rozhodně koukni na markýzy na jejich webovkách a neboj se zavolat. Kdyby si hledala pobočku tak je na Praze 10
Záleží jestli chcete markýzu, která bude jen přichycená na domě, nebo jestli tam chcete vystavět i sloupky. Pokud chcete kvalitní markýzu, která bude přichycena na domě, tak se dostanete na maximální šířku 7 metrů s vysunutím 4 metry. Pokud by jste uvažovala o variantě se sloupky, tak můžete mít šířku 4 metry a délku vysunutí až 6 metrů. Já jsem se vydal cestou se sloupky, kde mám markýzu, která má kvalitní látku, a ta dokáže zadržet i vodu.
Ano přesně tak pokud budete chtít větší délku než šířku, a v takové velikosti, tak musí mít sloupky. Mám markýzu montovanou od firmy t-shade. cz, markýza je vyrobena v Německu. Doporučuji se podívat na jejich stránky, kde si můžete vybrat z několika druhů, můžete mít i kazetovou, která nepotřebuje sloupky. Navíc nabízí i přípravu vizualizace před samotnou realizací.
Dobrý den, dnes jsem si nástěnce všimla, že o nás jednali na schůzi svj ohledně markýzy na balkoně.
Jsme v podnájmu o schůzi nás ani majitele bytu nikdo neinformoval. Nikdo tu za námi nebyl skrz markýzu apod.
Celý problém je v tom, že jsme si na jižní balkón (v nájemní smlouvě balkón součásti bytu) dali teleskopickou markýzu bez předchozího schválení svj.
Mají právo trvat na odstranění?
Tak kup cihly a beton a zazdi to, vyjde to levne a docilis sve potreby