Balkonová markýza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2172
19.4.07 08:04

Balkonová markýza

Holky, prosím, nemáte některá tip na firmu, vyrábějící balkonové markýzy, potřebuju zastínit 4metrový balkon, zadala jsem kalkulaci firmě Warema a prásk ho, skoro třicet táců, to z porodného fakt nezaplatím… :?

A proto - nejlepší tip bude odměněn biokávičkou a moučníčkem na výše zmíněném balkoně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
19.4.07 08:32

Nasi ted kupovali v Baumaxu. 4000 stala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
19.4.07 09:20

Mám doma leták obi a tam je 4×2,5m za 6999,–. Pěkná proužkovaná :lol: A kdyby ti bylo stejně horko, budem s Emmi v létě na chatě u Chebu, není to sice stará chalupa, ale permakulturní zahrada tam je suprová, a HLAVNĚ hned za plotem čisťounká přehrada Jesenice 8) Tak se stavte, určitě to na západě neznáš, Cheb je krásný město :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
19.4.07 09:41

Potvrzuji, v Baumaxu je maji ted v akci, ruzne sire - vzor bohuzek asi jen jeden. Pak uz jen, aby ji nejaky sikovny horolezec instaloval..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
19.4.07 12:13

Tak proč já na to zakládám zvláštní diskuzi… :lol: :lol: :lol: Děkuju!

Agáto, rozhodně přijedeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.1.08 21:47

Taky jsme řešili markýzu, záleží na tom, co máte za zdivo a tak podobně. Nám řekli že by to musela být nějaká speciální a kalkulace se vyšplhala k několika desítkám tisíc. Takže jsme to vyřešili velkým čtvercovým slunečníkem a bylo. Ale samozřejmě - markýza je markýza.

Prodejců je spousta, stačí mrknout na firmy.cz přeci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evkaTr
4.10.10 10:27

balkonová markýza

ahoj, zkus tohle: www.markyzy.cz
my od nich máme venkovní markýzu, ale dělají zastřešení třeba i na balkon do paneláku. Tady jsou obrázky, jak to vypadá: zastřešení teras
Chce to tam zavolat nebo přijít se podívat do prodejny (v Praze). Jsou ochotní,i když nic nekoupíš :-)
 evka

• Citovat
  • Upravit
Kamca89
15.8.12 09:42
@Fazole píše:
Holky, prosím, nemáte některá tip na firmu, vyrábějící balkonové markýzy, potřebuju zastínit 4metrový balkon, zadala jsem kalkulaci firmě Warema a prásk ho, skoro třicet táců, to z porodného fakt nezaplatím… :?A proto - nejlepší tip bude odměněn biokávičkou a moučníčkem na výše zmíněném balkoně. 8)

My jsme si domů pořizovali rolety od společnosti Maron (http://www. maron. cz/), s jejich službami jsem bal opravdu spokojená a jsou velmi rychlí. Rozhodně koukni na markýzy na jejich webovkách a neboj se zavolat. Kdyby si hledala pobočku tak je na Praze 10

• Citovat
  • Upravit
Petrkalak
6.3.20 11:57

Záleží jestli chcete markýzu, která bude jen přichycená na domě, nebo jestli tam chcete vystavět i sloupky. Pokud chcete kvalitní markýzu, která bude přichycena na domě, tak se dostanete na maximální šířku 7 metrů s vysunutím 4 metry. Pokud by jste uvažovala o variantě se sloupky, tak můžete mít šířku 4 metry a délku vysunutí až 6 metrů. Já jsem se vydal cestou se sloupky, kde mám markýzu, která má kvalitní látku, a ta dokáže zadržet i vodu.

• Citovat
  • Upravit
Petrkalak
11.3.20 18:58

Ano přesně tak pokud budete chtít větší délku než šířku, a v takové velikosti, tak musí mít sloupky. Mám markýzu montovanou od firmy t-shade. cz, markýza je vyrobena v Německu. Doporučuji se podívat na jejich stránky, kde si můžete vybrat z několika druhů, můžete mít i kazetovou, která nepotřebuje sloupky. Navíc nabízí i přípravu vizualizace před samotnou realizací.

• Citovat
  • Upravit
Lupilulu
25.6.24 08:37

Může mi správce sjv zakázat dát markýzu na balkón?

Dobrý den, dnes jsem si nástěnce všimla, že o nás jednali na schůzi svj ohledně markýzy na balkoně.
Jsme v podnájmu o schůzi nás ani majitele bytu nikdo neinformoval. Nikdo tu za námi nebyl skrz markýzu apod.
Celý problém je v tom, že jsme si na jižní balkón (v nájemní smlouvě balkón součásti bytu) dali teleskopickou markýzu bez předchozího schválení svj.
Mají právo trvat na odstranění?

• Citovat
  • Upravit
5.7.24 00:45

Tak kup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.24 00:46

Tak kup cihly a beton a zazdi to, vyjde to levne a docilis sve potreby

• načítám...
  • Citovat