Pánve

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
200
9.10.06 13:47

Kvalitní pánev

Zkušené mamči, prosím poraďte. Chci si koupit pánev, ale opravdu dobrou, která se nepřipéká. Napište mi prosím své zkušenosti a kolik zhruba si mám připravit korunek :wink: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
216
9.10.06 14:06

Ahoj, jako svatební dar jsme dostali Tefal - Wok pánev. Stojí myslím kolem 1000Kč. Dělám v ní čínu a jiné věci s omáčkou/sosem.

Na normální opékání a smažení (palačinky, bramboráky, dokonce i obalovaný květák - já moc oleje nepoužívám, spíš furt obracím) používáme tu nejlevnější z IKEA - za 79Kč, ale ta moc nevydrží - taky se s ní moc nemazlím, takže tu obnovujeme tak po roce, roce a půl.

Nanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.10.06 14:48

Hmm, tak nevím, jestli poradím. Píšu jen pro zajímavost. Moje máma má několik hrnců a taky pánev od Zepteru. Jistě víte, že tohle nádobí je neskutečně drahé. A nemyslete si, že moje máma jen tak šáhla do kapsy a vytáhla tisíce. :) Když si to nádobí postupně kupovala, tak jsem prohlásila, že takové peníze bych tedy za hrnce v životě nedala. Ale kdo se naučil vařit v tomto nádobí, tak už nechce vařit v ničem jiném. (Asi něco jako, kdo jel v BMW už nechce jet v ničem jiném :) )
Takže ta pánev od Zepru je opravdu super, lze na ní usmažit cibulku třeba jen v kávové lžičce oleje (bez připálení). No a cena, myslím, že pánev stála něco kolem 7.000,– Kč. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.10.06 14:55

Hasmandka - díky za názor, vím, že Zepter je kvalitní, ale přece jen 7000 za pánev 8O To si koupím spíš kočárek, ten bude za chvíli potřebnější :P a pánev za 1000 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
9.10.06 15:31

tak já zase doporučuju grilovací pánev z Ikea.stojí 399,–.skvěle se na ní griluje.nedám na ní dopustit!

http://www.ikea.com/…03964_S3.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 15:50

Ja doporucuju jakoukoliv titanovou, rozpali se hned narozdil od nerez, neulamuji se kousky jako u teflon…

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.10.06 15:52

No jo, my taky takovou pánev doma nemáme. Do nedávna jsme vařili na takové pokřivené, kterou přinesl manža do manželství z období svého staromládeneckého života. :) Ale asi před měsícem jsme koupili docela slušnou nerez za několik stovek v Tchibo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
9.10.06 16:19

Ja doporucuju nadobi tezke panve Creuset. Stoji cca 2000 Kc a je to supertrida na cely zivot. Viz www.bottega.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
9.10.06 16:19

Tak já mám taky Tefal nevím jestli Wok, každopádně je to ta hluboká a velká, ale má rovné dno. Má ten termospot (to jsem si ještě nikdy nevšimla, že by to svítilo). Tu pánev miluju. Dělám v ní i omáčky. Už mám druhý kus, páč ta první se po třech letech denního užívání trochu sjela, ale Ježíšek naježil. Dá se koupit i do 800,– . Tady jsem jí našla http://www.megaobchod.cz/…ie-essencia/
Taky by mě zajímala nějaká jiná neteflonová, fakt dobrá za přijatelnou cenu.
Přece jen ten teflon asi nebude z nejzdravějších.
 Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
9.10.06 17:04

Doporucuji tefal!!!!
http://www.hrnec.cz/index.php?… mame my a sme spokojeni.............kupovala jsem ji v akci v Hypernove za 1100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
9.10.06 17:58

Taky doporucuju tefal… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.10.06 17:51

tescoma

my jsme používali postupně několik tefal od tescomy ale ty opravdu pevné železné co se nekroutí,
ale teď co už prodávají i titan, tak máme tu a používám jen tu, dá se k ní koupit i poklice sklo, ale kovové obracečky do ní nedávám

http://www.tescoma.cz/…g/xpoloz.php?…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.10.06 22:45

teflon

Samozřejmě mám na mysli TEFLON !!!! teflon. pánev od Tesc., omlouvám se za překlep

• Citovat
  • Upravit
6365
4.12.06 17:56

Pánev

Ahojky, já mám nejlepší zkušenosti s titanovýma pánvema. Momentálně nejvíce používám od firmy BALLARINI. Objednaná z www.panvicky.cz. Průměr 28 cm za necelé 2000 Kč i s poklicí. Dají se dát i kompletně do trouby, ale ta 28 cm mi tam nevleze asi o 2 cm rukojeti :( Dá se na ní vařit úplně bez tuku, jen před prvním použitím se musí vymazat olejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.12.06 23:59

doporucuji Tefal, Ikea a Tescoma. TEd je u nas cislo 1 grilovaci panev z IKEA za necele tri ci ctyri stovky.
Mimochodem mam zkusenosti i s vychvalovanym Zepterem a jednak - nepusobi na me dvakrat duveryhodne system prodeje multilevel jako v pripade Zepter. Za druhe - nadobi si poridili nasi a ja v nem zadny zazrak nevidim. Doma mam radu nadobi z Tescomy, kdy cela :,-(a hrncu stala asi 6000 tudiz jako jedna panev a funkci to udela stejnou. Mimochodem na grilovaci panvi Ikea nepouzivam olej vubec, stejne jako na Tefal panvich.
A souhlasim, ze dat 6000 za panev je lepsi investici ten kocarek.
Jo ten Zepter maji nasi - porizovali ho v dobe, kdy na tom nebyly nijak spatne, ale ani si nemohli vyskakovat a jak tvrdi mama - dobry, ale za ty prachy to nestoji…a prej v ty dobe mela radsi jet k mori :-))))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný