Pánve

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
4.4.07 10:08

Pánve

Potřebovala bych poradit, jakou mám vybrat pánev. Chci nepřilnavý povrch, který hodně vydrží. Líbí se mi titanové, ale jsou dost drahé, nebo víte o kvalitní za dobrou cenu? Uvažuji o Etě, Tescomě, Tefalu. Nemohly byste mi poradit, s čím jste spokojené a co by jste už nekoupily? Děkuju za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.4.07 10:21

Ja mela tescomu, ale po case se povrch sedrel i kdyz se pouzivalo jenom drevene nadobi. Ted mam titanovou (ne celou, je tam jenom ta vrchni cast z titanu, uz ji mam rok a ctvrt, varim kazdy den) a nadoba je jako nova :P Ale za:,–(ne nemyju v mycce. Tam se vzdycky vsechny panve znicily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
4.4.07 10:29

Ahoj,

já mám pánev od Tescomy a není to nic moc. Nevím jak dlouho jí mám ale je to rozhodně míň jak 2 roky a povrch už je oloupaný a to používám zá:,–(ně jen takové to umělé nádobí aby se to nepoškrábalo. Fakt nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.4.07 10:30

Taky mi teflonové moc nevydrží a to se k nim chovám šetrně. Nevím jak, ale zkroutilo se mi dno, takže se na varné desce hezky houpe :roll:
Holt jsem podlehla reklamě :oops:
Teď jsem si koupila pánev titanovým dnem v Ikei a jsem móóóóc spokojená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.4.07 11:07

Ahoj, sloučila jsem diskusi s jednou starší na stejné téma :)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
4.4.07 11:50

Doporučuju Tefal INGENIO… mám je přes rok a půl a jsem nadšená, stejně tak hluboká teflonová pánev Eta s poklicí, která může jak do trouby tak do myčky

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
4.4.07 11:52

Ahoj, mi máme pánev wok od Tescomy (ta je výborná), malou na smažení z Ikey za těch 79 kč (ale nevydřží pěkná dlouho, je spíš na smažení) a velkou od Ballarini (jak psala Mirka82) se skleněným poklopem. A ta je vynikající, cena kousek pod 2000,– :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
4.4.07 12:27

Ahoj, já mám nízkou a vysokou pánev od Tefalu a jsem hodně spokojená, koupila jsem je v akci a ani normálně nejsou moc drahý. Tu vysokou mám už třetí rok a pořád bez problémů - akorát mi upadla poklice, takže je trochu zdeformovaná, ale jinak v pořádku. Dělám v ní i omáčky a ještě nikdy se mi nepodařilo nic připálit…

http://www.tefal.cz/…IENVENUE.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
4.4.07 13:06

mám tescoma atefal. tescoma nic moc, pokroucené dno. obě mám stejnou dobu, svatební dar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
4.4.07 13:50

Tak já taky hlasuji za Tefal, potom Tescoma - teflonové. :wink:
Když potřebuji pánev,tak se snažím počkat na nějakou akci - většinou vyjde o dost levněji (Tefal stojí normálně 500,– - já ji mám za 300,–) :wink: :)
Nádobí mám taky od Tescomy-Tulip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.4.07 16:21

Já mám perfektní pánev Tefal, je hlubší a má uplně hladký povrch. Stála jenom asi 600 kč a je to nejlepší věc co máme v domácnosti, připekla jsem na ní jídlo několikrát … až to jídlo bylo jak uhel a nepřilepilo se vůbec nic… fakt jak z reklamy… otřete ubrouskem… Kupovali jsme ji asi před rokem a půl v tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.07 08:04

pánvička

Já mám pánvičku z www.panvicky.cz a jsem naprosto spokojená. Do trouby mi nešla, tak jsem si přikoupila kulatou pánvičku s madlama a je vystaráno. Vejde tam i s poklicí. Jinak na předváděčce kupují jen blázni, protože to co tam stojí 7000 si jinde koupíte za 1000 až 2000 korun. Z toho jsem už vyrostla.

• Citovat
  • Upravit
31475
25.10.16 16:12

Máte někdo zkušenost s nějakou dobrou pánví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25092
25.10.16 16:18

@Nimie Po dlouhém zjišťovaní a diskuzi tady jsem koupila Tefal. Mám ji tak 2 roky a pořád perfektní, jako nová. Použitá min. 2× týdně. (Ale mám takovou tu klasickou, ne třeba WOK.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 16:20

@Nimie Před 3 lety jsem koupila obyč pánev se silným dnem za dobrý peníz tehdá v Ikey. A vyhodila jsem jí nedávno, takže spokojenost. Prakticky jsem na ní dělala denně zásmažky, smažené věci, i dušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný