Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Aries6 píše:
Nad Wok pánví taky dlouho uvažuju.
Já taky, jenže si pak vždycky řeknu co že to v ní budu dělat, když mi moc ty recepty na domácí čínu většinou nechutnají. A moc nevím na co jiného by se dala dobře použít ![]()
@Nimie píše:
Já taky, jenže si pak vždycky řeknu co že to v ní budu dělat, když mi moc ty recepty na domácí čínu většinou nechutnají. A moc nevím na co jiného by se dala dobře použít
No já spíš na tady ty směsi mas a zeleniny. Čínskou kuchyni já ani neznám. Ale třeba i ta omáčka na špagety by se tam dělala líp.
@Aries6 píše:
No já spíš na tady ty směsi mas a zeleniny. Čínskou kuchyni já ani neznám. Ale třeba i ta omáčka na špagety by se tam dělala líp.
Tyjo, to mě nenapadlo
hmm… ale neeee, já chtěla jen jednu pánev
![]()
@Aries6 fakt je to hrozné, čím víc člověk vaří a hlavně čím víc nad tím uvažuje, tak tím víc by toho pořídil. Potřebuju nafukovací kuchyň ![]()
@Nimie píše:
@Aries6 fakt je to hrozné, čím víc člověk vaří a hlavně čím víc nad tím uvažuje, tak tím víc by toho pořídil. Potřebuju nafukovací kuchyň
Já se zrovna chystám na reorganizaci kuchyně a doufám, že něco vyhodím (nebo dám děckám na písek). Pak uvidím, třeba taky napíšu o něco Ježíškovi ![]()
@Aries6 Doporučuji, je super. A čínu v ní nedělám skoro vůbec. Hodí se na všechny směsi se zeleninou a masem, na omáčky, na domácí kečup…Teď také budu muset kupovat novou, ta moje už po 6 letech dosluhuje.
@Aries6 píše:
Já se zrovna chystám na reorganizaci kuchyně a doufám, že něco vyhodím (nebo dám děckám na písek). Pak uvidím, třeba taky napíšu o něco Ježíškovi
Já už udělala právě!
a hodili by se mi ještě nějaké věci, takže víc jak jedna pánev asi opravdu neprojde
asi nechám přistavět kuchyňskou linku se skřínkama ![]()
@Nimie píše:
Já už udělala právě!a hodili by se mi ještě nějaké věci, takže víc jak jedna pánev asi opravdu neprojde
asi nechám přistavět kuchyňskou linku se skřínkama
A opravdu všechno nutně potřebuješ? ![]()
Chlap teď remcal, když jsem něco lovila ze skříňky (ty rohové jsou hodně hluboké), že tam určitě mám hromadu věcí, které nepoužívám. Tak jsem mu to hned druhý den připomněla, když jsem sotva projela garáží s kočárkem ![]()
@Aries6 píše:
A opravdu všechno nutně potřebuješ?
Chlap teď remcal, když jsem něco lovila ze skříňky (ty rohové jsou hodně hluboké), že tam určitě mám hromadu věcí, které nepoužívám. Tak jsem mu to hned druhý den připomněla, když jsem sotva projela garáží s kočárkem
Ale no ták!
nicméně jo no, v té hlavní skřínce nemám nic než jednu velkou pánev a sadu 5 hrnců s poklicema. Už i ty mi dochází občas
![]()
Zdravím, pokud hledáte kavalitní pánev tak doporučuji pánve s mravorým povrchem, text.nakupujemelvne.cz ***Mramorový nepřilnavý povrch s dlouhou životností, neváže na sebe pachy a má úplně hladkou neporézní vrstvu, která je odolná vůči mechanickému poškození. Pánev je dokonale tepelně vodivá a vysoce odolná, tudíž teplo je rozváděné stejnoměrně a tím zajišťuje perfektní výsledek při vaření.
Já osobně na tuto pánev nedám dopustit měla jsem hodně pánví, teflon se mi po čase poškrábal, keramická je dobrá, ale na mramor nemá, litinová je moc těžká, ale nevím jestli se ještě vyrabějí, takové dobré jako kdysi Já určitě přiští pánev nakoupím v nakupujemlevne nechci dělat reklamu jen se podělit o kvalitní pánev která je tak nepřilnavá, že i olej po ní utiká, manžel je kuchař a taky je sní s pokojený. Pánev stála kolem 600 stovek což mi příjde jako dobrá cena. Foto po necelém roce použivaní