Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj, mám doma kuponky do DM drogerie a je tam sleva na bambusové pleny kikko- 90/ 100 cm. takže si říkám, že by je šlo použít jako osušky místo tetra plen.
Máte s nima někdo zkušenost? Na kolik korun vyjde jedna plena? Jde mě o to, aby sáli a něco vydrželi.
Na jeden kus mám slevu 20Kč a chci si koupit tak ty 3, aby jsem to stíhala prát.
Ještěě dotaz mimo, prodávají tm i jednorázové kalhotky 5ks, takový barevný, je na ně tak něco málo sleva a chci si je koupit do porodnice místo takových síťovaných ze zdravotních potřeb, zkusila jste je některá?
a ještě jedna-jaké mýdlo používáte na miminko z DM? potřebuji taky nějaký koupit a nevím pro kterou značku se rozhodnout
díky za odpovědi ![]()
Tyhle osušky mi tu nedávno byly doporučené, pořídila jsem, jsou moc fajn.
goldenka píše:
ahoj, mám doma kuponky do DM drogerie a je tam sleva na bambusové pleny kikko- 90/ 100 cm. takže si říkám, že by je šlo použít jako osušky místo tetra plen.
Máte s nima někdo zkušenost? Na kolik korun vyjde jedna plena? Jde mě o to, aby sáli a něco vydrželi.
Na jeden kus mám slevu 20Kč a chci si koupit tak ty 3, aby jsem to stíhala prát.
Ještěě dotaz mimo, prodávají tm i jednorázové kalhotky 5ks, takový barevný, je na ně tak něco málo sleva a chci si je koupit do porodnice místo takových síťovaných ze zdravotních potřeb, zkusila jste je některá?
a ještě jedna-jaké mýdlo používáte na miminko z DM? potřebuji taky nějaký koupit a nevím pro kterou značku se rozhodnout
díky za odpovědi
Kikko bambusové pleny jsou krásně hebounký, nějaký bych nakoupila, určitě je užiješ, jsou fakt super, netvrdnou tolik jako bavlněné pleny.
Musí se ale prát nejlépe max. na 40, jinak se trochu sráží, v sušičce se sráží brutálně.
Jinak to vypadá na fajn akci, budu si muset taky konečně vyzvednout „kuponovou“ knížku
- předpokládám, že to je ta pro těhotné?
je to ta pro těhotné, je tam hodně věcí pro maminku, ale i pro miminko, dá se to uplatnit až do 2012. je tam výběr pemprsek a taky vlhčené ubrousky,.....
určitě si to vyzvedni však nakonec ji můžeš třeba vyhodit nebo někomu věnovat.dá se tím fakt ušetřit
goldenka píše:
Ještě dotaz mimo, prodávají tm i jednorázové kalhotky 5ks, takový barevný, je na ně tak něco málo sleva a chci si je koupit do porodnice místo takových síťovaných ze zdravotních potřeb, zkusila jste je některá?
Ahoj, za sebe říkám nebrat
Jsou na nic, ještě teď mi leží ve skříni, a to už jsem stihla porodit 2× ![]()
Doporučuju koupit ty síťované ve zdravotnických potřebách, jsou super, vložka v nich drží perfektně ![]()
Příspěvek upraven 27.02.11 v 15:27
A k mýdlu - výrobky babylove jsou dobré, ale záleží taky na mimču ![]()
fragola píše:goldenka píše:
Ještě dotaz mimo, prodávají tm i jednorázové kalhotky 5ks, takový barevný, je na ně tak něco málo sleva a chci si je koupit do porodnice místo takových síťovaných ze zdravotních potřeb, zkusila jste je některá?Ahoj, za sebe říkám nebrat
Příspěvek upraven 27.02.11 v 15:27Jsou na nic, ještě teď mi leží ve skříni, a to už jsem stihla porodit 2×
Doporučuju koupit ty síťované ve zdravotnických potřebách, jsou super, vložka v nich drží perfektně
Naprosto souhlasím, síťované jsou 100× lepší, já měla obojí a ty z DM jsem použila přesně jedny hned po porodu… pak už jen síťované.
Goldenko - já si jednu taky koupila, práve z DM. Jedna maminka mi řekla, že s nima má dobré zkušenosti, že jsou daleko více savější než klasické, že je používě právě jako osušku. A na omak byla opravdu jemnější a měkčí než klasická. Já určitě koupím i ty klasické, ale tuhle budu mít na koupání, koupila jsem si totiž tu větší osušku..
Kiko bambusky super. Kalhotky nebrat, vůbec se nepřizpůsobujé tělu, lepší jsou fakt ty síťovaný.
Bambusky mám jako pleny. Ale jsou tedy mnohem jemější, než tetra. Takže za mě jo. Časem trochu ztrácí tvar. Jemější jsou ty přírodnéé nebarvené.
Kalhotky z DM - jsou na prd. Nejnej jsou síťované jakoby s nohavičkou.
V DMku prodávají Kikko bambusky??? ![]()
fragola: Prosím Tě, chápu správně Tvé metříky, že máš 6 dětí???
![]()
Jojo, prodávají, všimla jsem si jich v regálu, celkem mě to překvapilo
ale zrovna tu knížku, kde jsou na ni kuponky nemám ![]()
Brunifid píše:
fragola: Prosím Tě, chápu správně Tvé metříky, že máš 6 dětí???![]()
Už to tak bude
![]()
Mohu jen souhlasit s ostatními… bambusky Kikko z DM používáme jako osušky už dlouho, můžu jen doporučit, jsou krásně hebounký ![]()
Kalhotky nebrat, ty síťovaný jsou fakt lepší.
Mýdlo babylove jsme měli to obyčejný tuhý asi za 11Kč a dobrý… ale ono na mýdlu se asi dá těžko co zkazit.
tak dneska jsem si ty plínky koupila dvoje rozměr 90/100 a hned je rozbalila-krásný, hebounký, savý,..... sice mě jedna vyšla na 120kč ale i tak by jsem za to nějakou osušku na mimi nekoupila a tohle si snad koupím i sobě
vůbec nesmrdí umělinou a vším možným jak obyč plíny u vietnamců