Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj zkušené maminy,
potřebovala bych poradit jaký se Vám nejlépe osvědčil perlan - 0,40, 0,50, 0,70 nebo 0,95? A jestli nevíte o nějakém obchodě, kde se dá sehant za dobrou cenu?
Děkuju moc.
Používám myslím 0,50. Obchod neporadím, kupovala jsem ho sice přes e-shop,ale adresu nemohu najít
. Nijak extra jsem to neřešila, vybrala jsem první e-shop, který mi přišel v pohodě. Stál okolo 500 Kč plus poštovné. Nepíšeš na co ho chceš, my ho používáme místo vlhčených ubrousků. Kačce už je přes 14 měsíců a nyní máme načatou teprv druhou roli, takže fakt vydrží.
Martina
Já jsem kupovala ve zdravotnických potřebách veliké archy. Jeden asi za 30 kč. A stříhala jsem je. Taky jsem je prala. Takže spotřeba byla malá. Za rok jsem jich spotřebovala tak za 300 kč.
Jenny, to mě nějak nedošlo, že by se to dalo vyprat. To určitě vyzkouším.
Díky za tip.
M.
Ahoj, ja mam 0,45. Role 0,4× 100 m stala necele 300,– Nechala jsem si to objednat v lekarne do druheho dne. Za 9 mesicu jsem to nestacila vypotrebovat a jeste obcas pouziju doma na uklid.
Jé a já pořád přemýšlela, jak se jmenují ty ubrousky, které jsme používali v nemocnici. Hned si je koupím. ![]()
já mam 0,5 koupila jsem jak bylo male 4 mesice do te doby jsem pouzivala suche ubrousky perlicka, je to vlastne nastrihany perlan na obdelnicky zbytecne drahe, a ted ma mala 8 mesicu a skoro jsem z role neubrala
A co to je to 0,5, jak to tu píšete? Já to zatím koupila v lékárně, 2 metry za 20Kč, takže se chystám objednat z internetu celou roli, to vyjde levněji.
ja to myslela šířku te role, nevím, že jsou i různé gramáže te textilie
Ahoj,
nakupujeme Perlan tady,mají široký výběr.
Zvolila jsem role 4 x 100 m,š.40 cm a nastříháme je.
Ahoj holky,
prosim o radu, objednala jsem si perlan 0,95×100m v roli. Mate nekdo predstavu, jak je to asi tezke? Jsem v devatym mesici a musim pro to zajet sama, tak jestli si mam vzit auto (nerada jezdim po Praze a navic je tam problem s parkovanim) nebo to zvladnu mestskou.
jo a jinak super rada ten perlan -díky
Ahoj,
tak jestli mas tenhle http://www.docsimon.cz/…e-0-95x-100m ,
tak mestskou v devatem mesici bys to dala asi tezko. Nejde jen o hmotnost, je to dost velka a objemna role. Manza se s tim celkem dost nafunel a to to nesl jen z lekarny kousek od domu.
A da to peknou praci to nastrihat - po nastupu na materskou pred narozenim maleho jsem mela o zabavu postarano ![]()
Budu používat Perlan + medvídka od Eone na očistu zadečku při přebalování miminka, ale nemám vůbec představu jak velké balení/množství toho Perlanu si mám objednat?
Jsou lepší ty přířezy, role, utěrky, podložky? ![]()
Vůbec se v tom neorientuji ![]()
Dá se někde v Brně koupit třeba jen pár archů?
Na kolik použití je jeden ustřižený kousek? Prý se to dá i prát?
Budu moc ráda, za vaše rady, tipy i zkušenosti ![]()