Jak balit mimčo kvůli kyčlím?

221
18.2.11 15:20

jak balit mimčo kvůli kyčlím?

Ahojky maminy..potřebuju poradit..dneska jsem byla s malou na kyčlích a pan dr. mi řekl ať balím malou tak…že mám dávat plenu na jedno použití a přes to dvě další bavlněné..jak mám skládat ty dvě pleny aby to bylo správně..děkuju za rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.2.11 15:26

ahoj,

no to je chytrý..já když byla s malou na kyčlích, tak mi řek, ať dávám dvě jednorázovky..po dvou měsících kontrola normálně se to srovnalo..a pro mě žádná práce navíc..tohle teda nevím :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
613
18.2.11 15:36

Ahoj, já mimčo teprve čekám, ale moje kamarádka i moje ségra to dělali tak, že plínu složily na třetiny, pak ohnuly v půlce, no a tu uhnutou stranu dali pod zadeček(aby se to tam mimiskům nechrulo)a na to jen bodýčko nebo pokud chceš, můžeš koupit ještě látkové kalhotky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
18.2.11 15:37

teda nám říkali ze když dáváš látkový tak 3 slozit kazdou na třetiny, a kdyz dávás jednorázovky tak pres ni na tretinu slozenou jednu latkovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.2.11 15:39

No nám zase řekli, že přes jednorázovku dvě látkovky složené na třetiny..tak to tak nosíme a v pondělí jdeme na kontrolu, to jsem zvědavá, jak dopadneme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.2.11 15:39

Ahoj kamaradka takhle zabaluje malou, da jednorazovou plenku a na to dve na tretiny slozene latkovky tak aby se male ty kycle opravdu roztahly a pak ma takove jakoby kalhotky se suchacem ktere ji drzi ty latkove pleny. Ja jsem si objednala ze zdravotnickych potreb tyhle kalhotky abdukční Marwell 52-1 od tehle firmy http://www.zpflorence.cz/

Zkusenosti ti zatim rict nemuzu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
18.2.11 16:22

tak tak, my dostali po první kontrole ve dvou týdnech naordinováno jednu plenu na třetiny přes jednorázovku, po druhé kontrole v šesti týdnech nám to zvedli na dvě pleny. Za chvíli jdeme na další KO ve 12 týdnech, tak jsem zvědavá, jak to dopadne.
Skládám přesně jako v tom videu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
18.2.11 16:41

Měla jsem s dcerkou to samé. Ale mnohem lepší než klasické široké balení s bavlněnými plenami mi přišlo použití abdukčních kalhotek http://www.lekarna.cz/…ou-1ks-c-52/#…
Mě je tedy doporučil sám doktor, co malé kontroloval kyčle. Pokud máš předpis od doktora, jsou hrazené ZP a osobně mi to i pro malou přišlo pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phidalka
18.2.11 17:50

My jsme měli taky problémy. Napřed nám doktor nařídil široké balení a cvičení. Bohužel mi nevysvětlil jak jí mám balit. Při další kontrole nám předepsal abdukční plenu Marwell :palec: . Nemuseli jsme tedy nic doplácet. Jinak v zdr. potřebách stojí asi kolem 300,–. Opravdu doporučuji.Je to pohodlnější jak pro mimi tak i pro maminu.

• Citovat
  • Upravit
23033
18.2.11 18:09

ahoj, to je strasne jednoduchy na normalni jednorazovku das dve látkové pleny složené „na široko“ (na třetiny).take jsem delala do pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
18.2.11 18:23

Nám nic..

Zdravím, mi jsme byly ve středu na kyčlích v 5.týdnu a nic nám neříkala pani doktorka že by měli být víc plenek nebo tak. Je možné že zapoměla nebo se to dává až pozdějí? :nevim: :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
18.2.11 18:25

kdyz nic neríkala tak to máte asi v porádku, nám to taky ríkali jenom v porodnici, siroky baleni jsem nedavala vubec a jsme ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
18.2.11 18:44

Mi jsme baLILY DO KALHOTEK,JAK PISE GIRLIE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.3.11 10:50

a my máme frejkovu peřinku už od porodnice. Mohli by nám ji ve 3 měsícícu zrušit, ale to bych asi chtěla moc. Kdyby pan doktor řekl, ať preventivně pak ještě přidáváme plenu navíc, tak aspoň teď už vím jak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 11:31

Maminky prosím poraďte, ortoped nakazal 3pliny kvůli kyclim a řekli BEZ pemprsky, tak nad tím brecim a říkám si za prvý co s těma vsema nakoupenyma plinama a hlavně co teď? Vrátit se do pravěku a vyvářet stovky plinek? Bojím se že bude dítě věcně zapařené. Prosím nemáte s tím někdo zkusenosti?? Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí