Netkaná textilie Pervin / Perlan

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
25.1.19 09:15
@tulipán píše:
Treba tady jsou v akci a je rovnou i prepocet na kus - 34 haleru.

a dala jsem si tu práci a spočítala jsem si, na kolik vyjde kousek perlanu ve velikosti vlhčeného ubrousku a je to zhruba 0,17 haléřů.

• Citovat
  • Upravit
26747
25.1.19 09:19
@tulipán píše:
Treba tady jsou v akci a je rovnou i prepocet na kus - 34 haleru.

Jo jo.. Já mám přebalovak v koupelně, tak zatím vůbec nevyužiju a ten perlan objednávám v takových 30×30 arsikach, takže jich vezmu třeba dvacet a rozstrihnu na čtyři kusy a já nevím…tři dny mám vystaráno. Zas třeba používám pampersky, tak snad to trochu zlepšuju tím perlanem. Malej trpí na kde co, hlavně na obličeji, tak aspoň ta prdka je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.19 09:20
@Verun83 píše:
a dala jsem si tu práci a spočítala jsem si, na kolik vyjde kousek perlanu ve velikosti vlhčeného ubrousku a je to zhruba 0,17 haléřů.

Taky mi to tak vychází.. Zas třeba medvídek je dražší, ale nedělám přesně dle návodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16338
25.1.19 09:43
@Bubla_Bučková píše:
Jo jo.. Já mám přebalovak v koupelně, tak zatím vůbec nevyužiju a ten perlan objednávám v takových 30×30 arsikach, takže jich vezmu třeba dvacet a rozstrihnu na čtyři kusy a já nevím…tři dny mám vystaráno. Zas třeba používám pampersky, tak snad to trochu zlepšuju tím perlanem. Malej trpí na kde co, hlavně na obličeji, tak aspoň ta prdka je v pořádku.

Jasne. Mas spokojene ditko a to je nejdulezitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21191
25.1.19 09:59

@Bubla_Bučková Vyfotim je, az bude cas. Nejsou vlhcene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21191
25.1.19 14:37
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.1.19 20:36
@Bubla_Bučková píše:
A taky to máte jako papír spíš? Já bych chtěla takové to měkké, hadrove…

Ja mam mekky a hadrovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
25.1.19 21:32

Když jsem měla nouzi, tak jsem pár dnů za sebou používala vlhčené ubrousky, i s těmy olejovými z DM mám zkušenost. Dcera se mi po nich rychle začala opruzovat. Po perlanu s Medvídkem se mi to nikdy nestalo. A to po stolici ji otírám mimo jiné i mokrým perlanem. Takže na perlan nedám dopustit a vlhčené ubrousky používám občas na cestách, když není zbytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.19 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.19 21:58
@Jogrr píše:
Ja mam mekky a hadrovy.

Prosím návod kde koupit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.1.19 22:37
@Bubla_Bučková
@Bubla_Bučková píše:
Prosím návod kde koupit 8)

Objednavala jsem pred 2 lety, uz fakt netusim, ale bylo to za 500 Kc, a snad toho bylo 400 m, mega role.
Jdu zjistit, zda nenajdu v emailu jeste.

Uz jsem to nasla. www.pilulka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5498
26.1.19 00:21

Ja pouzivam perlan a cistou vodu, zadneho medvidka ci co… V prebalovacce nosim malou rajec lahvicku s vodou a nastrihany perlan v sacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.2.19 20:27

Mám ho!

Tak ani to nedalo moc práce, v Benu lékárně ho měli dokonce skladem! Koupila jsem si takový velký balík ve velikosti 21×24 a trhací roli 30×40cm. Větší používám v kuchyni a na úklid. Zkouším asi týden a naprostá spokojenost. Mnohem lepší než ty z DM. Díky všem za tipy, Perlan vyhrál. PS: Propírat vlhčené ubrousky fakt nebudu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
2.3.19 20:45

My ho pouzivame nastrihany jako separacky, kdyz je jen pocurany rak peru normalne s plinkama. Vydrzi i na 95 a peru vetsinou v mydlovym slizu. Trochu zmolkovati a podeziram ze se i trochu srazi. Ale to nevadi protoze driv nebo pozdeji stejne separacku vyhodim kdyz se na ni pokadi, a striham spis vetsi kusy tak kdyz se smrskne neva. Parkrat se mi stalo ze mel nejaky kousek stesti a prosel tolika cyklama prani ze byl uz vetchy (ale nerozpadal se). Takze za nas spokojenost. Cenove vyjde mnohem levneji nez separacky a asi i nez ubrousky a muzete si nastrihat i vetsi separacky (coz doporucuji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí