Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A ja jsem lina.. A delala jsem si ubrousky z toho: https://www.pilulka.cz/…esteri-100ks?… na to. Nastrikala olejicek na zadecky. A byl ubrousek jedna basen. ![]()
@JanaP1984 v lekarne a doporucuji k tomu olejicek https://www.emimino.cz/…-na-zadecky/
Me v porodnici naucili vytahnout vlhceny ubrousek od jakekoliv znacky, vyplachnout pod teplou vodou a pouzit. Nejaky zbytkac tam asi bude, ale hotovo, levno a vsude k mani. Jedna se o netkanou textilii, jen se musi zbavit chemie.
@JanaP1984 ahoj, objednávám v lékárně na pilulce většinou 0.95×100m teď objednala jsem 2×, používám to i normál v domácnosti na úklid… Do koupit k tomu ještě medvídka s lahvičku a na vlhceny ubrousky můžeš zapomenout
@JanaP1984 V lekarne. Pak jeste maji neco podobneho v DM a Rossmannovi.
@Pidulka1991 píše:
@JanaP1984 ahoj, objednávám v lékárně na pilulce většinou 0.95×100m teď objednala jsem 2×, používám to i normál v domácnosti na úklid… Do koupit k tomu ještě medvídka s lahvičku a na vlhceny ubrousky můžeš zapomenout
Uplne stejny postup.
Perlanem doma i vytiram a lestim. ![]()
@Jogrr píše:
Uplne stejny postup.
Perlanem doma i vytiram a lestim.
A taky to máte jako papír spíš? Já bych chtěla takové to měkké, hadrove…
@tulipán píše:
Me v porodnici naucili vytahnout vlhceny ubrousek od jakekoliv znacky, vyplachnout pod teplou vodou a pouzit. Nejaky zbytkac tam asi bude, ale hotovo, levno a vsude k mani. Jedna se o netkanou textilii, jen se musi zbavit chemie.
Neverim, ze ta chemie tam nezustane. Perlan sezenes v kazde lekarne, ve finale vyjde lip nez vlhcene ubrousky a doma muzes pouzit na cokoli.
Kdyz budu venku potrebovat utrit decku ruce, pusu a nikde zadna voda, tak co?
@Verun83 Nebud hystericka, tak si vezmes z domu vyprane. Ty neumis predvidat, ze budes neco potrebovat, tebe prekvapi uspinena detska usta a resis to az kdyz to nastane?
Nejake reziduum tam asi zustane, ale to jsem psala, precti si to jeste jednou.
@tulipán píše:
@Verun83 Nebud hystericka, tak si vezmes z domu vyprane. Ty neumis predvidat, ze budes neco potrebovat, tebe prekvapi uspinena detska usta a resis to az kdyz to nastane?Nejake reziduum tam asi zustane, ale to jsem psala, precti si to jeste jednou.
Me uz nic neprekvapi. Deti mam vetsi. Ale ty si asi neumis spocitat, kolik stoji chemicke ubrousky vs perlan. S kazdym ****.
Edit admin: urážky
@Verun83 píše:boze ty ses …
Me uz nic neprekvapi. Deti mam vetsi. Ale ty si asi neumis spocitat, kolik stoji chemicke ubrousky vs perlan. S kazdym ***
Edit admin: urážky
Umim si to spocitat. Psala jsi, ze nevis, co budes delat venku, tak jsem ti odpovedela, ze mas pradvidat a pripravit se. ![]()
@tulipán píše:
Umim si to spocitat. Psala jsi, ze nevis, co budes delat venku, tak jsem ti odpovedela, ze mas pradvidat a pripravit se.
No asi neumis, kdyz tvrdis, ze to vyjde levnejsi. To teda nevyjde.
A byla to recnicka otazka. Coz by snad kazdy pochopil. A predvidat umim a v zivote by me nenapadlo kupovat chemicke ubrousky napustene sajrajtem a vymyvat je vodou. A pak je treba pouzit na detsky oblicej, uchlacholena tim, ze tam toho moc nezustalo.
Kazdeho vec. Staci trochu zapojit selsky rozum.