Netkaná textilie Pervin / Perlan

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
24.1.19 22:21

Příspěvek upraven 20.05.22 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
24.1.19 22:27

A ja jsem lina.. A delala jsem si ubrousky z toho: https://www.pilulka.cz/…esteri-100ks?… na to. Nastrikala olejicek na zadecky. A byl ubrousek jedna basen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.1.19 22:27

@JanaP1984 v lekarne a doporucuji k tomu olejicek https://www.emimino.cz/…-na-zadecky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
24.1.19 22:43

Perlan

V lékárně na objednání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
24.1.19 22:53

Me v porodnici naucili vytahnout vlhceny ubrousek od jakekoliv znacky, vyplachnout pod teplou vodou a pouzit. Nejaky zbytkac tam asi bude, ale hotovo, levno a vsude k mani. Jedna se o netkanou textilii, jen se musi zbavit chemie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13941
24.1.19 23:07

@JanaP1984 ahoj, objednávám v lékárně na pilulce většinou 0.95×100m teď objednala jsem 2×, používám to i normál v domácnosti na úklid… Do koupit k tomu ještě medvídka s lahvičku a na vlhceny ubrousky můžeš zapomenout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21183
24.1.19 23:22

@JanaP1984 V lekarne. Pak jeste maji neco podobneho v DM a Rossmannovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
25.1.19 00:04
@Pidulka1991 píše:
@JanaP1984 ahoj, objednávám v lékárně na pilulce většinou 0.95×100m teď objednala jsem 2×, používám to i normál v domácnosti na úklid… Do koupit k tomu ještě medvídka s lahvičku a na vlhceny ubrousky můžeš zapomenout

Uplne stejny postup.
Perlanem doma i vytiram a lestim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.1.19 02:41
@Jogrr píše:
Uplne stejny postup.
Perlanem doma i vytiram a lestim. :mrgreen:

A taky to máte jako papír spíš? Já bych chtěla takové to měkké, hadrove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.1.19 05:08
@tulipán píše:
Me v porodnici naucili vytahnout vlhceny ubrousek od jakekoliv znacky, vyplachnout pod teplou vodou a pouzit. Nejaky zbytkac tam asi bude, ale hotovo, levno a vsude k mani. Jedna se o netkanou textilii, jen se musi zbavit chemie.

Neverim, ze ta chemie tam nezustane. Perlan sezenes v kazde lekarne, ve finale vyjde lip nez vlhcene ubrousky a doma muzes pouzit na cokoli.
Kdyz budu venku potrebovat utrit decku ruce, pusu a nikde zadna voda, tak co?

• Citovat
  • Upravit
21183
25.1.19 06:37

@Bubla_Bučková To jsou prace ty z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
25.1.19 06:56

@Verun83 Nebud hystericka, tak si vezmes z domu vyprane. Ty neumis predvidat, ze budes neco potrebovat, tebe prekvapi uspinena detska usta a resis to az kdyz to nastane? :mrgreen: Nejake reziduum tam asi zustane, ale to jsem psala, precti si to jeste jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.1.19 07:02
@tulipán píše:
@Verun83 Nebud hystericka, tak si vezmes z domu vyprane. Ty neumis predvidat, ze budes neco potrebovat, tebe prekvapi uspinena detska usta a resis to az kdyz to nastane? :mrgreen: Nejake reziduum tam asi zustane, ale to jsem psala, precti si to jeste jednou.
:lol: boze ty ses…

Me uz nic neprekvapi. Deti mam vetsi. Ale ty si asi neumis spocitat, kolik stoji chemicke ubrousky vs perlan. S kazdym ****.

Edit admin: urážky

• Citovat
  • Upravit
16331
25.1.19 07:09
@Verun83 píše: :lol: boze ty ses …

Me uz nic neprekvapi. Deti mam vetsi. Ale ty si asi neumis spocitat, kolik stoji chemicke ubrousky vs perlan. S kazdym ***

Edit admin: urážky

Umim si to spocitat. Psala jsi, ze nevis, co budes delat venku, tak jsem ti odpovedela, ze mas pradvidat a pripravit se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.1.19 07:14
@tulipán píše:
Umim si to spocitat. Psala jsi, ze nevis, co budes delat venku, tak jsem ti odpovedela, ze mas pradvidat a pripravit se. :lol:

No asi neumis, kdyz tvrdis, ze to vyjde levnejsi. To teda nevyjde.
A byla to recnicka otazka. Coz by snad kazdy pochopil. A predvidat umim a v zivote by me nenapadlo kupovat chemicke ubrousky napustene sajrajtem a vymyvat je vodou. A pak je treba pouzit na detsky oblicej, uchlacholena tim, ze tam toho moc nezustalo.
Kazdeho vec. Staci trochu zapojit selsky rozum.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure