Bambusové pleny Kikko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1409
28.3.11 18:12

Holky, ty nebělené Kikko bambusky jsou stejně měkké jako barevné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
28.3.11 18:23

Mě přijdou měkčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
28.3.11 19:39
Alpaka píše:
Mě přijdou měkčí.

Děkuji. Dokonce ještě měkčí, to jde? :lol:
Já jsem ty barevné bambusové plenky (ne osušky) používala zpočátku nerada, víc mi vyhovovaly tvrdší bavlněné Kikko lux eco, ale už jsem jim přišla na chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.1.12 15:20

Metráž bambusového froté

Dle mého je nejlepší koupit si materiál v metráži (bambusové froté, flís, atd…) a pokud máte doma šicí stroj s overlockem či někoho šikovného kdo má a se strojem to umí :-), tak bych ho poprosila aby to projel overlockem…Výjde to levněji a bambusové froté je naprostá 1!…Ty ty plenky Kikko strčí s přehledem do kapsy ;-)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
12.10.16 09:49

Zdravím látkující maminky :)
Chci se zeptat, jak jste dlouhodobě spokojené se čtvercovými bambusovkami Kikko, případně s velkou tetra plínou stejné značky? V rámci téhle diskuze jsem se dočetla, že jsou heboučké a hodně savé, což je super. Ale jinde jsem zase četla hodnocení těchto plen, ve kterém maminky psaly, že se pleny brzy srazily, žmolkovaly, případně vybledly barvy na těch s potiskem. Jakou máte zkušenost vy? Jaké bambusovky byste mi doporučili? Jedná se mi o čtverce 70×70 a tetra osušky. Děkuji za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.10.16 10:04

Mám několik tetra osušek a jsem spkojená. Super savé. Barvy samozřejmě po tolika praních vybledly ( používám je už 1,5 roku). Žmolky nejsou. Vlastně na malou vůbec nepoužívám ručníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
12.10.16 10:07

@Linduš91 Měla jsem je před lety. Ze začátku super, po necelém roce používání se z toho stal ale právě ten sražený žmolkovatý hadr (přes to ale hodně savý a po vyžehlení příjemnější a jemnější než klasická plínka - používat se dala dál). Je se nedá počítat s tím, že vydrží 2 děti - to jedno je maximum. Zas na druhou stranu, nestojí (nebo alespoň před lety nestála) majlant, takže bych do nich příště znovu šla zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
12.10.16 10:08

@Linduš91 Já mám od nich ty ubrousky a po třech dětech jsou pořád hezky savé, bez žmolků a dokonce nejsou ani protrhlé na rozdíl od klasických plen. Používala jsem je jako vkládačky a jako žínky. Jsou pouze flekaté a za to si můžu sama, nějak jsem to nikdy neřešila a ani se nepokoušela to vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
12.10.16 10:22

Máme pleny i osušky, po pár praní se dost srazily, ale jsou pořád dost jemné a žmolky se neudělaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.16 11:30

Myslim ze kdyz budete respektovat uvedene zachazeni a idealne nepouzivat prilis casto mydlovy sliz apod. mohly by i ty dve deti vydrzet. Za me rozhodne spokojenost - mam osusky zinky pliny cepku slintacek - parada :) jen teda latkuju na pul s jednorazovkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí