Banán+broskve do mrazáku???

15054
11.10.10 11:35

banán+broskve do mrazáku???

dáváte někdo do mrazáku banán a broskve??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
11.10.10 11:57

banán ne, rozmačkané broskve ano.

• Citovat
  • Upravit
14598
11.10.10 12:12

Banán ne, broskve už tam mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.10.10 12:13

myslíte že by ten banán nešel-dala bych ho pak stejně do bábovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.10.10 12:34
dzarunka píše:
myslíte že by ten banán nešel-dala bych ho pak stejně do bábovky

Ve školní jídelně, kde pracuje moje mamka, banány do mrazáku dávají. Tuhle měli průšvih, že je zapomněli vyndat a tak děcka dostávala napůl zmrzlé ovoce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.10.10 12:40

tak já to teda zkusím…koupili jsme banány a děti nám to teď nechtějí jíst :cert: a já banány nemám ráda :poblion: a mám je tam dát i s tou slupkou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.10.10 12:52
dzarunka píše:
tak já to teda zkusím…koupili jsme banány a děti nám to teď nechtějí jíst :cert: a já banány nemám ráda :poblion: a mám je tam dát i s tou slupkou??

určitě se slupkou. Až je vyndáš, tak čekej, že ta slupka velmi brzo zčerná. Jinak by jim nic být nemělo, když se to praktikuje i v jídelně a banány jsou pak pro přímou konzumaci, ne do nějakého dalšího pokrmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
11.10.10 12:54

tak děkuji,zkusím to a uvidím.....je jedno jestli je vyhodím teď nebo pak z mrazáku ale když to dělají i v té jídelně tak by neměl být problém,kord když to budu dávat do bábovky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
11.10.10 13:06

Já tedy nevím, banány dávám do mrazáku běžně, nicméně pak jsou dobré tak do bábovky nebo jiného pečiva. Jsou po rozmrazení strašně rozbředlé … což je pro rozmixování do bábovky v pohodě, ale nedokážu si představit je jíst normálním způsobem.
Mrazím je celé se slupkou, ale prý se dají mrazit i rozmixované s trochou citronové šťávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí