Má někdo zkušenost s nějakou značkou která se vyrovná Panzani?

17310
10.10.10 09:40

Těstoviny

Ahoj

Mám dotaz ohledně těstovin :mrgreen:

Nejvíc nám chutnají těstoviny Panzani,ostatní mi nepřijdou chuťově ani vzhledově moc dobré.Slepí se po dovaření,jsou jako by oslizlé…

Má někdo zkušenost s nějakou jinou značkou která se vyrovná Panzani?

Panzani kupuji když jsou na akci,ale teď už dlouho nebyly tak stojí přes 30kč :roll:

Předem díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4119
10.10.10 09:44

Ahoj, tak dle meho nazoru jsou nejlepsi testoviny BARILLA. Jsou opravdu kvalitni a nikdy se neslepi a nerozvari :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.10.10 09:44

Ahoj Veru,
a zkoušela jsi zátkovo těstoviny? Přijdou mi taky v pohodě? Navíc je vyrábí pro penny a stojí cca 6 korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 09:48

Jj,zkoušela jsem zátkovo,nepřijodu mi že by se neslepily 8-o Já vařím celý pytel na dva dny a druhý den je to jeden slepenec těstovin :-x

Smilen.m-a dají se normálně sehnat třeba v Tescu a v Kauflandu?Kolik stojí?Jěště občas používám Maggi těstoviny,ale to je stejná cenová relace jako Panzani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.10.10 09:51

Jo ták… Tak já je po uvaření dám normálně do nějaké misky do studené vody, vydrží tak v pohodě v lednici i někoklik dní, zkus to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4119
10.10.10 09:53
verenika píše:
Jj,zkoušela jsem zátkovo,nepřijodu mi že by se neslepily 8-o Já vařím celý pytel na dva dny a druhý den je to jeden slepenec těstovin :-xSmilen.m-a dají se normálně sehnat třeba v Tescu a v Kauflandu?Kolik stojí?Jěště občas používám Maggi těstoviny,ale to je stejná cenová relace jako Panzani :roll:

V tescu jsou urcite, ale stoji kolem 30kc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
10.10.10 09:57

ahojky -já těstoviny po vaření propláchnu studenou vodou…pak nelepí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 09:59
Shílenka píše:
Jo ták… Tak já je po uvaření dám normálně do nějaké misky do studené vody, vydrží tak v pohodě v lednici i někoklik dní, zkus to. :lol:

Asi mám při neděli dlouhé vedení :lol: :lol: ty je máš pak někilk dní ve vodě?nebo je jen tou studenou proliješ?to totiž dělám taky-to prolití :wink:

smilen.m- tak to mi vyjde jako ty panzani,hledám nějakou levnější variantu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.10.10 10:04

Veru, já zas možná při neděli složitě píšu :oops:

Prostě, uvaříš je, proleješ studenou vodou a dáš je do misky se studenou vodou. Musí být ta voda studená, v teplé by se „rozplizly“. A tak vydrží v lednici i několik dní, neslepené pochopitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 10:12

Shí-takže uvařím zátkovo těstoviny,sleju,propláchnu a dám je do misky v který je voda + těstoviny? nebo jsou tam těstoviny a tu misku postavím do studený vody? 8-o :roll: :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.10.10 10:15
verenika píše:
Shí-takže uvařím zátkovo těstoviny,sleju,propláchnu a dám je do misky v který je voda + těstoviny? nebo jsou tam těstoviny a tu misku postavím do studený vody? 8-o :roll: :oops: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A) je správně. V té misce je voda i těstoviny neb ještě jinak, ty těstoviny plavou v té vodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 10:18

jo táááák,no tak já to zkusím.Manžel zase řekne co to je vlednici za ekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
10.10.10 10:22

No jo, tak když chce mít neslepené těstoviny, tak musí snést i to, cos napsala :lol: .

Ale fakt to funguje, na všechny těstoviny i nudle do polívky. Tak dej vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
10.10.10 10:29

Díky a dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
10.10.10 10:33

Ahoj včera jsme na nakupu v Tesku nakupovali Panzani v akci :palec: