Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj
Mám dotaz ohledně těstovin ![]()
Nejvíc nám chutnají těstoviny Panzani,ostatní mi nepřijdou chuťově ani vzhledově moc dobré.Slepí se po dovaření,jsou jako by oslizlé…
Má někdo zkušenost s nějakou jinou značkou která se vyrovná Panzani?
Panzani kupuji když jsou na akci,ale teď už dlouho nebyly tak stojí přes 30kč ![]()
Předem díky ![]()
Ahoj, tak dle meho nazoru jsou nejlepsi testoviny BARILLA. Jsou opravdu kvalitni a nikdy se neslepi a nerozvari ![]()
Ahoj Veru,
a zkoušela jsi zátkovo těstoviny? Přijdou mi taky v pohodě? Navíc je vyrábí pro penny a stojí cca 6 korun.
Jj,zkoušela jsem zátkovo,nepřijodu mi že by se neslepily
Já vařím celý pytel na dva dny a druhý den je to jeden slepenec těstovin ![]()
Smilen.m-a dají se normálně sehnat třeba v Tescu a v Kauflandu?Kolik stojí?Jěště občas používám Maggi těstoviny,ale to je stejná cenová relace jako Panzani ![]()
Jo ták… Tak já je po uvaření dám normálně do nějaké misky do studené vody, vydrží tak v pohodě v lednici i někoklik dní, zkus to. ![]()
verenika píše:
Jj,zkoušela jsem zátkovo,nepřijodu mi že by se neslepilyJá vařím celý pytel na dva dny a druhý den je to jeden slepenec těstovin
Smilen.m-a dají se normálně sehnat třeba v Tescu a v Kauflandu?Kolik stojí?Jěště občas používám Maggi těstoviny,ale to je stejná cenová relace jako Panzani
V tescu jsou urcite, ale stoji kolem 30kc ![]()
ahojky -já těstoviny po vaření propláchnu studenou vodou…pak nelepí ![]()
Shílenka píše:
Jo ták… Tak já je po uvaření dám normálně do nějaké misky do studené vody, vydrží tak v pohodě v lednici i někoklik dní, zkus to.
Asi mám při neděli dlouhé vedení
ty je máš pak někilk dní ve vodě?nebo je jen tou studenou proliješ?to totiž dělám taky-to prolití ![]()
smilen.m- tak to mi vyjde jako ty panzani,hledám nějakou levnější variantu ![]()
Veru, já zas možná při neděli složitě píšu ![]()
Prostě, uvaříš je, proleješ studenou vodou a dáš je do misky se studenou vodou. Musí být ta voda studená, v teplé by se „rozplizly“. A tak vydrží v lednici i několik dní, neslepené pochopitelně.
Shí-takže uvařím zátkovo těstoviny,sleju,propláchnu a dám je do misky v který je voda + těstoviny? nebo jsou tam těstoviny a tu misku postavím do studený vody?
![]()
verenika píše:
Shí-takže uvařím zátkovo těstoviny,sleju,propláchnu a dám je do misky v který je voda + těstoviny? nebo jsou tam těstoviny a tu misku postavím do studený vody?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A) je správně. V té misce je voda i těstoviny neb ještě jinak, ty těstoviny plavou v té vodě ![]()
jo táááák,no tak já to zkusím.Manžel zase řekne co to je vlednici za ekl ![]()
No jo, tak když chce mít neslepené těstoviny, tak musí snést i to, cos napsala
.
Ale fakt to funguje, na všechny těstoviny i nudle do polívky. Tak dej vědět ![]()
Ahoj včera jsme na nakupu v Tesku nakupovali Panzani v akci ![]()