Vlastní bar, nonstop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.13 19:26

Ale peníze jsou, lidi pořád chlastají a hrají. Pro mě to bylo ze začátku těžký, když třeba po výplatě dávek přijela matka s dětma, kočár zaparkovala před hernou a zahučela tam se všema prachama a pak mi brečela na baru :roll: jo herna je zaplivaný pajzl, ale děláme to pro prachy ne pro uspokojení, pro uspokojení si otevřu třeba kavárnu, kterou si budu mazlit, tohle nás živý, už dlouho a myslím že slušně.

1.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:27

Nooo, ono to s těma automatama není taková sranda, jak se zdá. U nás se platí určitá částka za automat městu. Za 1 automat se denně odvádí cca 80Kč. Další věc je taková, že většina měst ti už nedovolí otevřít novou hernu. Proto ty zaběhlé se snaží jejich majitelé udržet zuby nehty. Další věc jsou poplatky za el. energie - jede tam všechno nonstop, hlavně ty bedny toho sežerou dost, dále lednice, chlazení na pivo, světla - my jsme měli led bodovky a kupovali jsme jich tak 5 do měsíce na výměnu ( tzn. cca 1000,–/měsíčně jen za žárovky ). Taky musíš mít ty automaty propojené s PC, to taky něco stojí. Musíš mít v kase nějáký limit - v herně, kde jsem dělala se nějak extra nehrálo a měli jsme tam 70tis. na vyplácení automatů a 3000,– na baru. Měla bys tam mít asi měničku na drobné. Automat na cigarety - což taky není levná sranda. A ze začátku počítej, že jenom na zboží budeš potřebovat tak 100tis., abys tam měla slušný sortiment - je třeba si uvědomit, že platíš i zálohu za sklo, bedny a sudy. Musíš platit zaměstnance - potřebuješ min.3 lidi, kteří ti budou ochotni dělat po 20-ti směnách, popř. 4, kteří budou dělat krátký a dlouhý týden. Pak někoho na zavolání, kdo ti vezmě záskok, když ti někdo akutně vypadne. Taky je dobrý mít ty bedny zabezpečený, aby ti je někdo nevybral - tzn. platit securiťácké firmě. Určitě je dobrý tam mít i „pípák“ na securiťáky, když se ti tam někdo začne rvát, nebo dělat bordel.
Možná tohle všechno víš a počítáš s tím, ale většinou když jsem tohle řekla podobným nadšencům, tak jim spadla čelist :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.13 19:32

Já Ti poradim, udělej to na samotce u lesa, bo jinak budeš mít v jednom kuse stížnosti, policajty a pod. :pocitac: nonstopy jsou hnusy, kde se schází fakt spodina - minimálně tady u nás, podle toho to v okolí taky vypadá :poblion: Pokud chceš bar, to by bylo něco jiného - kvalitní pití, možná muzika atd, kde se budou scházet mladý. To má smysl, ale v dobré lokalitě se nedoplatíš, je třeba spousta povolení atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 19:32

Tím ovšem nechci říct, že to nevydělá, ale je potřeba mít fakt slušný kapitál, umět v tom chodit a ideálně pár známých, kteří už v tom dělají a poradí ti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:33
@Anonymní píše:
Nooo, ono to s těma automatama není taková sranda, jak se zdá. U nás se platí určitá částka za automat městu. Za 1 automat se denně odvádí cca 80Kč. Další věc je taková, že většina měst ti už nedovolí otevřít novou hernu. Proto ty zaběhlé se snaží jejich majitelé udržet zuby nehty. Další věc jsou poplatky za el. energie - jede tam všechno nonstop, hlavně ty bedny toho sežerou dost, dále lednice, chlazení na pivo, světla - my jsme měli led bodovky a kupovali jsme jich tak 5 do měsíce na výměnu ( tzn. cca 1000,–/měsíčně jen za žárovky ). Taky musíš mít ty automaty propojené s PC, to taky něco stojí. Musíš mít v kase nějáký limit - v herně, kde jsem dělala se nějak extra nehrálo a měli jsme tam 70tis. na vyplácení automatů a 3000,– na baru. Měla bys tam mít asi měničku na drobné. Automat na cigarety - což taky není levná sranda. A ze začátku počítej, že jenom na zboží budeš potřebovat tak 100tis., abys tam měla slušný sortiment - je třeba si uvědomit, že platíš i zálohu za sklo, bedny a sudy. Musíš platit zaměstnance - potřebuješ min.3 lidi, kteří ti budou ochotni dělat po 20-ti směnách, popř. 4, kteří budou dělat krátký a dlouhý týden. Pak někoho na zavolání, kdo ti vezmě záskok, když ti někdo akutně vypadne. Taky je dobrý mít ty bedny zabezpečený, aby ti je někdo nevybral - tzn. platit securiťácké firmě. Určitě je dobrý tam mít i „pípák“ na securiťáky, když se ti tam někdo začne rvát, nebo dělat bordel.
Možná tohle všechno víš a počítáš s tím, ale většinou když jsem tohle řekla podobným nadšencům, tak jim spadla čelist :nevim:

Děkuji za otevření očí!! :)
Myslím že prubnu spíše pronájem obch. prostor a udělám si nějaký obchůdek.
Na zastavárnu si vše dohledám a zkusím si splnit tento sen!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:44

Automat na cigára repas, cca 2 měsíce zpět 7000. Za zboží do zaplivaný herny určitě ne 100 000, protože v hernách se pije obyč pití a není potřeba tam mít vše co existuje, ze začátku se dají i ty cigára prodávat na baru bez automatu.
Sekuriťácká firma je na uplný ho.no, 2× přepadení, jednou i s pistolkou ;) jako co je dobrý je kamerový systém i na hlídání zaměstnanců. Jinak máš pravdu :kytka:

Hlavně to sežere spoustu času, když chceš mít vše pod kontrolou.

1.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:47

Zajímá mě… když někdo rozjede zastavárnu…kde vezme ty první věci…

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.13 19:50
@Anonymní píše:
Zajímá mě… když někdo rozjede zastavárnu…kde vezme ty první věci…

udělá reklamu, lidi nanosej sami. Na zastavárnu nepotřebuješ věci, ale prachy, abys první věci vykoupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 19:54
@martina.se píše:
udělá reklamu, lidi nanosej sami. Na zastavárnu nepotřebuješ věci, ale prachy, abys první věci vykoupila..

Jojo, rozumím… ale aby si taky lidi něco koupili… ale tak místo je zrovna na velkém sídlišti.. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:56
@Anonymní píše:
Automat na cigára repas, cca 2 měsíce zpět 7000. Za zboží do zaplivaný herny určitě ne 100 000, protože v hernách se pije obyč pití a není potřeba tam mít vše co existuje, ze začátku se dají i ty cigára prodávat na baru bez automatu.
Sekuriťácká firma je na uplný ho.no, 2× přepadení, jednou i s pistolkou ;) jako co je dobrý je kamerový systém i na hlídání zaměstnanců. Jinak máš pravdu :kytka:

Hlavně to sežere spoustu času, když chceš mít vše pod kontrolou.

1.

Na ty kamery jsem zapoměla :palec: Měli jsme 4. Na bar + hospodu, do herny, na parkoviště a ke vstupním dveřím. Na ven samozřejmě infrakamery. Samozřejmě, že se cigára dají prodávat na baru, ale je to zbytečné při tom, jaký na tom máš zisk a odvádíš z toho daně :nevim: Asi záleží jaká securiťácká firma. My jsme si nemohli stěžovat. Odklízeli nám i případné spáče, kteří přebrali. K přepadení nedošlo, po 22.hod se zamykalo a pouštělo se na zvonek. Takže když mi tam přišel v létě zvonit chlapík v kabátu, tak měl smůlu :lol:

100tis. tam ve zboží bylo. A to nebyla bůhví jaká herna, ale ani žádný zaplivaný pajzl. Takový střed. Je fakt, že kousek byla fabrika a chodilo tam dost lidí po práci na pivko ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.13 19:57
@Anonymní píše:
Jojo, rozumím… ale aby si taky lidi něco koupili… ale tak místo je zrovna na velkém sídlišti.. :)

to fakt není na začátku třeba, nejdřív se musí rozkřiknout, že je někde zastavárna a uvidíš ten šrumec, hlavně týden před vyplácením dávek.. na jednu zastavárnu koukám z okna, přesně poznám, když je před „výplatou“ :mrgreen: :lol: oni nekupujou, oni prodávají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 20:03
@martina.se píše:
to fakt není na začátku třeba, nejdřív se musí rozkřiknout, že je někde zastavárna a uvidíš ten šrumec, hlavně týden před vyplácením dávek.. na jednu zastavárnu koukám z okna, přesně poznám, když je před „výplatou“ :mrgreen: :lol: oni nekupujou, oni prodávají ;)

Hmmmmm, tomu věřím… Já tam kupovala partnerovi PSP, vyplatilo se to :)
O dva tisíce levněji :)
Taky bych něco takového chtěla nu, pak je jasný, že letáčky do schránek, vylepit letáky že je zastavárna a uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.13 20:07
@Anonymní píše:
Hmmmmm, tomu věřím… Já tam kupovala partnerovi PSP, vyplatilo se to :)
O dva tisíce levněji :)
Taky bych něco takového chtěla nu, pak je jasný, že letáčky do schránek, vylepit letáky že je zastavárna a uvidíme.

pokud byl o 2 tis levnější, tak to bylo ještě drahé. Tady seženeš dotykový mobil za pár kaček a pod. Ale mají tam pořád policajty, předpokládám, že 75 % jsou čórky… :poblion: osobně jsem tam nikdy nebyla.. jen chodím okolo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 20:08
@martina.se píše:
pokud byl o 2 tis levnější, tak to bylo ještě drahé. Tady seženeš dotykový mobil za pár kaček a pod. Ale mají tam pořád policajty, předpokládám, že 75 % jsou čórky… :poblion: osobně jsem tam nikdy nebyla.. jen chodím okolo :think:

Já tam šla, protože právě jsem taky šla okolo a ejhle… koukala tam na mě :)
Nevím…stále váhám, ale šla bych do toho…

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.13 20:10
@Anonymní píše:
Já tam šla, protože právě jsem taky šla okolo a ejhle… koukala tam na mě :)
Nevím…stále váhám, ale šla bych do toho…

já ne, bo dohadovat se s kikinama, na to fakt nemám nervy :lol: navíc tam bývá velký problém s konkurencí.. tohle je hodně výnosný busines, to si Ti „zajetí“ nenechají vzít.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat