Zastavárna - bazar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.13 15:03

Zastavárna - bazar

Máte někdo zkušenost s vedením vlastní zastavárny nebo bazaru? Jaké právní předpisy se k tomuto typu podnikání vztahují? Co je vše je nutné zařídit? Uvítám vaše rady a zkušenosti, pokud jste takový podnik sami zakládali, vedly, nebo v něm pracovali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.9.13 17:28

Holkyyy…

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
20.9.13 20:23

Nepotřebuješ nic zvláštního, jenom volnou živnost, vhodné prostory a pamatovat na to, že na vše co vezmeš do komise nebo vykoupíš musíš mít na papíře identifikovaného prodávajícího včetně čísla OP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
20.9.13 20:25

A počítač aby si si mohla ověřit, že věc není kradená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 20:30

Jistě jistě, rozumím. Děkuji za názor. A tušíte, mám vyhlídnuté prostory, podobně velké, obě mají výlohu a jeden by mě vyšel na 4600,– vč. energií měsíčně a druhý na 3000,– vč. energií s výlohou také.
Oba jsou na dobrém místě. V tom za 3000,– chce majitel pronajmout vč. vybavení bývalé cukrárny, což pult apod. by se mi také hodil.
Myslíte si že na frekventovaném místě, pokud udělám reklamu na FB a rozdám letáčky a reklamu udělám, že se to dá utáhnout?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.9.13 20:45

Holky, tak jsem byla koukat na ten prostor dnes a je to bájo…akorát :)

• Citovat
  • Upravit
1
16.4.14 12:21

Můžu se zeptat? potřebovala bych nutně 300 kč myslíte že mi to za starý počítač zastaví? :( prosím pište nutné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat