Jaké akce k nalákání lidí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
962
19.9.13 15:04

Poradte jaké akce

Ahojky poradite mi jake akce udělat?
Jsem kadeřnice která bude začínat v Hradci Králové a nikoho tady naznám. Poradíte mi akci jak nalákat lidi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
19.9.13 15:05

Dej si na emimino inzerát, že když někdo přivede 3 kamarádky, jí samotnou ostříháš zadarmo. Takže akce 3+1 zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 15:11

@Barbora13 já bych udělala letáčky a rozházela Slezské a třeba staré město. Uvedla bych tam i ceny, to myslím naláká spoustu lidí ;) nevím jak moc jsi drahá nebo levná, ale budeš to mít těžké, kadeřnic je v HK tři prde..
Děláš v salonu nebo doma?

• Citovat
  • Upravit
Silky123
19.9.13 15:12

Kamarádka šla na FB, když někdo přišel podruhé potřetí, dostal účas o polovinu levněji. Taky každého zákazníka se svolením vyfotila, fotky dala na FB a v hlasování, kdo dostal nejvíc bodů, měl příští účes zadarmo. Dělala to tak po měsíci.

• Citovat
  • Upravit
6536
19.9.13 15:13

Nebo si udělej letáčky a tam za kolik běžně budeš stříhat a že dejme tomu v říjnu je na vše 25% sleva, a uvidíš, udělej si takový že jen vylepíš na vchodové dveře jak se tam dolů udělá telefon odtrhávací abys nemusela do každé schránky v domě dát leták, dala bych ho i třeba do dětského centra, nebo k lékařům do čekárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.9.13 15:13
@Silky123 píše:
Kamarádka šla na FB, když někdo přišel podruhé potřetí, dostal účas o polovinu levněji. Taky každého zákazníka se svolením vyfotila, fotky dala na FB a v hlasování, kdo dostal nejvíc bodů, měl příští účes zadarmo. Dělala to tak po měsíci.

to je pěkné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
19.9.13 15:19

Ještě bych hodila pár letáčků na UHK, ideálně do všech budov. Přišli nové studentky z jiných měst na koleje a priváty a budou hledat nějakou slušnou kadeřnici.

• Citovat
  • Upravit
962
19.9.13 15:21

Budu v salonu.Od příštího měsíce. Budu velmi levná. A havně mě ta práce baví. Cž u většiny kadeřnic postrádám. Ano to máte pravdu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.9.13 15:21

Tak pokud k tomu mám co říct, tak jedině leták s cenami by asi vzbudil můj zájem. Kadeřnic je tu fakt mraky a po té, co teta chtěla změnu, šla k jiné kadeřnici, která ji ostříhala stejně jako ta první ale řekla si trojnásobek ceny, mě to vyléčil z nějakého obíhání a zjišťování cen :lol:

Jsem z farářství, ale na Slezské jezdím celkem často, takže bych to neomezovala na letáčky jen v místě konání. Ale na druhou stranu chápu, že je to celkem nákladná sranda :think: Tak aspoň na místa, kde projde dost lidí…čekárny apod. Na poliklinice by se to snad dalo taky někam umístit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 15:24

@Silky123 to je super nápad :palec:

@lucenka taky dobrý nápad :palec:

@Barbora13 no tak sem napiš i přímo kde budeš :think: a s jedním letáčkem teda skákni do farářství :lol:

@Kakika já jednou za 1500 8o a jako nic moc :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.9.13 15:28

@K-Black k tomu nápadu jsi mě přivedla ty tou zmínkou o Slezským, kde jsem za studentských let bydlela :)

• Citovat
  • Upravit
Silky123
19.9.13 15:31

Jo, a chce to zákaznicím naznačit, co ano a co je přes čáru. Má kamarádka to tak dělá. Jsem jí moc vděčná. Protože bych jinak skončila s kastrolem na hlavě (mikádo). Mám vlasů na tři hlavy, takže tudy cesta nevede. Hezky poradit, vyzdvihnout zákaznicím klady vlasů, pak jen tak okrajově zmínit nedostatky :).

• Citovat
  • Upravit
110
19.9.13 15:39

Bohužel začít podnikat ve službách je dnes poměrně těžké, alespoň podle mě, mám někoik kamarádek, které si nabyly hubu. Tím tě nechci odrazovat, ale je potřeba mít více scénářů jak nalákat lidi a když se jim budeš vnucovat cenou dobře to nedopadne. Každopádně držím place a´t se ti daří, yvlášť když tě to baví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.9.13 15:42

Já bych si s cenou nezahrávala, být levný umí kdejaký Lidl. Snižovat budou i ostatní, to nikam nevede. Spíš bych zdůraznila co umím, v čem jsem dobrá, co mě bude odlišovat. Flexibilitu pracovní doby, poradenství, možnost v salónu konzultace s vizážistkou, nevím, něco takového. Můžeš nabídnout kafe zdarma, dětský koutek…
Příjemné prostředí, ochotná kadeřnice je víc než ušetřených pade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 15:49

A já si zas myslím že ceny hrají velkou roli :think: samozřejmě musí být kadeřnice šikovná.
Tak třeba příklad, šla jsem já, dcera a malý syn, byli jsme odbití za cca hodinku a půl, dcera totálně zmrvená(má komplikované vlasy, ale kadeřnici jsem upozorňovala) já chtěla jen konečky na krátkých vlasech to bylo ok, až na vyfoukanou helmu, tu jsem teda upravila už tam, a synek mašinkou, a platila jsem kolem něco přes 8 stovek, přesně už nevím. To mi přijde jako dost :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat