Jaké akce k nalákání lidí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
915
19.9.13 16:03

Neříkám být nejdražší ve městě, ale s cenou bych šla dolu až v poslední možnosti. Přeci jenom cena je hodnota mé práce, ohodnocení mých dovedností, takže od toho bych jí odvíjela. Já jdu raději méně často za víc, hlavně když jsem 100% spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 16:11

@páájaa2 jo souhlasím, radši si připlatím když vím že nebudu muset měsíc nosit čepici :lol:
Ale tak třeba já, mám opravdu krátké vlasy, takže stříhání je na chlapa :mrgreen: a třeba 350kč mi přijde fakt moc :nevim:
Dcerka je jen zastřihnutí konečků, žádná vysoká stříhací, takže tam mi těch 350 přijde taky hodně. A víš kde daly holce vlasy dokupy? na nádraží za 95kč ;)

• Citovat
  • Upravit
25179
19.9.13 16:33

To se třetím ostříháním za polovinu nebo zadarmo se mi líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
19.9.13 16:39

No, cena sice určuje kvalitu práce, ale když začínám, tak je běžné, že začínám akční cenou, abych přitáhla zákazníky. Takže pokud v letáku bude poznámka o nově vzniklém kadeřnictví a kadeřnice má zkušenosti, styl a duši :lol:, tak bych to klidně zkusila. Ale jsem prostě typ, co vlasy až tak neřeší…no co, dorostou. Před rokem a půl mě jedna kadeřnice, kterou jsem si chtěla vyzkoušet, ostříhala tak, že se mnou mamka nechtěla ani na nákup :lol:, tak jsem jela za kamarádkou vyučenou kadeřnicí a ta mě musela vzít opravdu „na kluka“ aby vyrovnala ty zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.9.13 17:03

Ty a co něco jako slevomat? Pokud jsi levná. tam kouká denně spousta lidí, já jak je něco u nás, třeba stříhání a barvení za 299, skáču po tom hned a se mnou třeba za dva dny 100 dalších, kadeřnic je všude mraky, ale ty ceny jsou někdy tak vysoké, že nějaká taková akce vždy nadchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.9.13 20:53

Děkuji moc. Já právě ještě nikde nejsem. Zítra si jdu vabrat kadeřnictví. Mám vybrané dvě a v obou by mě na křeslo vzali.Tak si jen vyberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.9.13 21:07

@terinka4444 tak stříhání a barvení za 299 to bych chodila taky ;) takhle se barvím sama, protože dávat co měsíc třeba 6 stovek je dost :roll:

@Barbora13 tak na zítra tfuj, tfuj :kytka: ať se domluvíte, a pak písni co a jak ;)

• Citovat
  • Upravit
962
20.9.13 14:50

Ahoj tak porad premyslim. Jeste nejaky nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.9.13 18:47

@Barbora13 máš křeslo? ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
20.9.13 18:48

@Barbora13 máš křeslo? ;)

• Citovat
  • Upravit
970
20.9.13 19:18

Já chodím ke kadeřnici ostříhat nasucho za 70 Kč, nechávám jí 100 Kč. Je to první kadeřnice, který opravdu důvěřuju a ke který nejdu se staženým žaludkem. Narazila jsem tehdy na ní úplně náhodou, šla jsem nechat ostříhat dceru a potřebovala jsem hned teď bez objednání. Obcházela jsem kadeřnictví a nikde nás nechtěli vzít, až v jednom kadeřnictví mi mladičká holčina říkala, ať si chvíli počkáme. Sledovala jsem jí při práci, byla těsně po vyučení a byla při stříhání děsně opatrná. Druhá kadeřnice jí radila, ať klidně vlasy zabere víc a ona povídala, že raději potom celou hlavu „objede“ ještě jednou, než aby zabrala moc a účes byl příliš krátký. To se mi líbilo, protože já chtěla vždycky všude ostříhat jen konečky a domů jsem šla vylepaná, že jsem kolikrát i brečela. Dceru ostříhala hezky, příště jsem k ní šla i já, chodím k ní už 4 roky. Ví, že nemám ráda příliš dlouhou úpravu hlavy, takže toleruje to, že si hlavu umyju doma a ona mě jen vlasy navlhčí a ostříhá a profoukne fénem, protože doma si to chci upravit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
20.9.13 22:33

K-black Ano na křeslo proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.9.13 22:44
@Barbora13 píše:
K-black Ano na křeslo proč?

psala jsi že jdeš kouknout do dvou kadeřnictví, tak se ptám jestli už máš místo?

• Citovat
  • Upravit
962
21.9.13 10:05

Aha:)
Ano už jsme si vabrala.Tes musim zaridit veci a barvy a zivnostak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie