Jaké akce k nalákání lidí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neříkám být nejdražší ve městě, ale s cenou bych šla dolu až v poslední možnosti. Přeci jenom cena je hodnota mé práce, ohodnocení mých dovedností, takže od toho bych jí odvíjela. Já jdu raději méně často za víc, hlavně když jsem 100% spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@páájaa2 jo souhlasím, radši si připlatím když vím že nebudu muset měsíc nosit čepici ![]()
Ale tak třeba já, mám opravdu krátké vlasy, takže stříhání je na chlapa
a třeba 350kč mi přijde fakt moc ![]()
Dcerka je jen zastřihnutí konečků, žádná vysoká stříhací, takže tam mi těch 350 přijde taky hodně. A víš kde daly holce vlasy dokupy? na nádraží za 95kč ![]()
- Citovat
- Upravit
No, cena sice určuje kvalitu práce, ale když začínám, tak je běžné, že začínám akční cenou, abych přitáhla zákazníky. Takže pokud v letáku bude poznámka o nově vzniklém kadeřnictví a kadeřnice má zkušenosti, styl a duši
, tak bych to klidně zkusila. Ale jsem prostě typ, co vlasy až tak neřeší…no co, dorostou. Před rokem a půl mě jedna kadeřnice, kterou jsem si chtěla vyzkoušet, ostříhala tak, že se mnou mamka nechtěla ani na nákup
, tak jsem jela za kamarádkou vyučenou kadeřnicí a ta mě musela vzít opravdu „na kluka“ aby vyrovnala ty zuby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty a co něco jako slevomat? Pokud jsi levná. tam kouká denně spousta lidí, já jak je něco u nás, třeba stříhání a barvení za 299, skáču po tom hned a se mnou třeba za dva dny 100 dalších, kadeřnic je všude mraky, ale ty ceny jsou někdy tak vysoké, že nějaká taková akce vždy nadchne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji moc. Já právě ještě nikde nejsem. Zítra si jdu vabrat kadeřnictví. Mám vybrané dvě a v obou by mě na křeslo vzali.Tak si jen vyberu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 tak stříhání a barvení za 299 to bych chodila taky
takhle se barvím sama, protože dávat co měsíc třeba 6 stovek je dost ![]()
@Barbora13 tak na zítra tfuj, tfuj
ať se domluvíte, a pak písni co a jak ![]()
- Citovat
- Upravit
Já chodím ke kadeřnici ostříhat nasucho za 70 Kč, nechávám jí 100 Kč. Je to první kadeřnice, který opravdu důvěřuju a ke který nejdu se staženým žaludkem. Narazila jsem tehdy na ní úplně náhodou, šla jsem nechat ostříhat dceru a potřebovala jsem hned teď bez objednání. Obcházela jsem kadeřnictví a nikde nás nechtěli vzít, až v jednom kadeřnictví mi mladičká holčina říkala, ať si chvíli počkáme. Sledovala jsem jí při práci, byla těsně po vyučení a byla při stříhání děsně opatrná. Druhá kadeřnice jí radila, ať klidně vlasy zabere víc a ona povídala, že raději potom celou hlavu „objede“ ještě jednou, než aby zabrala moc a účes byl příliš krátký. To se mi líbilo, protože já chtěla vždycky všude ostříhat jen konečky a domů jsem šla vylepaná, že jsem kolikrát i brečela. Dceru ostříhala hezky, příště jsem k ní šla i já, chodím k ní už 4 roky. Ví, že nemám ráda příliš dlouhou úpravu hlavy, takže toleruje to, že si hlavu umyju doma a ona mě jen vlasy navlhčí a ostříhá a profoukne fénem, protože doma si to chci upravit sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbora13 píše:
K-black Ano na křeslo proč?
psala jsi že jdeš kouknout do dvou kadeřnictví, tak se ptám jestli už máš místo?
- Citovat
- Upravit
Aha:)
Ano už jsme si vabrala.Tes musim zaridit veci a barvy a zivnostak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit