Neschopenka a změna jména
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neschopenka a změna jména
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli tady někdo nemáte zkušenost. Začátkem září jsme se vzali, pak hned odjeli na dovolenou a pak rovnou na neschopenku a teď teprve budu zařizovat nové doklady, takže na neschopenku jsem nastoupila pod rodném příjmení ale během toho se mi vyřídí doklady a nahlásím změnu i na pojišťovně, jak je to pak s neschopenkou? musím ji ukončit a začít novou? nebo se to jen přehlásí na sociálce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Není třeba ukončovat, stačí nahlásit v práci a oni to zase nahlásí na sociálce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mela jsem to stejne. Neschopenku od kvetna, v cervenci jsme se brali. V dalsi poradne jsem nahlasila zmenu jmena doktorce. Upravila to v pocitaci u sebe, ten mesicni prelomovej papir na penize jsem mela uz s novym jmenem. Akorat kdyz me ukoncovali v srpnu, tak to konecne pare z neschopenkoveho formulare znelo zas na puvodni jmeno, zadost o materskou na nove. Ale v klidu, ridi se rodnym cislem. V pojistovne jsem ani nebyla, novou kartu mi poslali sami, tahaji si data z evidence obyvatel. Jen na socialku jsem radeji odd. List poslala sama, v praci se menila ucetni a mzdy dela externistka, tak jen pro klid jsem to nahlasila za ne, kdyby jim to nejak nevyslo.. Nejvetsi vopruz jsou stejne ty ostatni blbiny s plynarnama, telefonama, pojistkama a podobne. Je toho za celej zivot pozehnane. Zrovna dneska jsem se nakrkla na penzijko, at si me tam vedou klidne pod starym, ta lustrace, co chtela abch vsecko dolozila, podepsala, naskenovala… At si trhnou. Mam kikslou tiskarnu a skenovala vzdycky divne nekam, kde to neslo najit… Fakt na to kaslu. Rodny cislo tam maji taky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit