Sezenemepraci.cz - seriózní firma?

KackaDoup
17.9.13 19:39

sezenemepraci.cz seriozni firma?

Prosím mate nekdo nejakou zkusenost s sezenemepraci.cz, je to seriozni firma? opravdu sezenou praci? a jak to probiha? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
17.9.13 20:27

Pokud je to to, co myslím, tak ne :) posíláš tam peníze (nebo drahou sms) za nabídku, která je stejně podvod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.9.13 20:40

Uz jsem nastudovala, za zprostredkovani das 500 kc, ale pak z nalezene prace odvadis nejaka procenta nevim jestli 2 nebo 5.

• Citovat
  • Upravit
Pavelll
15.10.13 13:20

Sezenemepraci.cz

Me to prislo na email a nabidka je to az moc lakava, takze tomu samozrejme neverim a petikilo za to davat ani nahodou nebudu! aspon dokud me nepresvedci o opaku. Zkousel sem tam volat ale nikdo to nebere. takze POZOR NA TO!!!

• Citovat
  • Upravit
ja123
15.10.13 21:32

sezenemepraci.cz

ERmail
Dnes mi přišel reklamní mail na firmu http://sezenemepraci.cz/ jelikož je manželka na mateřské dovolené začal jsem hledat info a našel tuto stránku. Je to na 99,99% podvod a ten zbytek mi nestojí zato riskovat své peníze, jelikož zmíněný pan Petr Korn byl z firmy Mediacomplex s. r. o. vymazán – viz. stránky obchodního rejstříku:

PETR KORN, dat. nar. 18. prosince 1978
Horní náměstí 111, 463 34 Hrádek nad Nisou
Vklad: 68 000,– Kč
Splaceno: 68 000,– Kč
Obchodní podíl: 34/100
zapsáno 28. března 2013
vymazáno 25. září 2013

Uvolněný obchodní podíl:
zapsáno 25. září 2013

tzn. že pan Korn má asi trochu problémy a snaží se to řešit tím, že vytáhne peníze z chudáků co mu uvěří a skočí na ten podvod – HNUS. Tito lidé by zasloužili

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
15.10.13 21:48
@ja123 píše:
ERmail
Dnes mi přišel reklamní mail na firmu http://sezenemepraci.cz/ jelikož je manželka na mateřské dovolené začal jsem hledat info a našel tuto stránku. Je to na 99,99% podvod a ten zbytek mi nestojí zato riskovat své peníze, jelikož zmíněný pan Petr Korn byl z firmy Mediacomplex s. r. o. vymazán – viz. stránky obchodního rejstříku:

PETR KORN, dat. nar. 18. prosince 1978
Horní náměstí 111, 463 34 Hrádek nad Nisou
zapsáno 28. března 2013
vymazáno 25. září 2013

Uvolněný obchodní podíl:
zapsáno 25. září 2013

tzn. že pan Korn má asi trochu problémy a snaží se to řešit tím, že vytáhne peníze z chudáků co mu uvěří a skočí na ten podvod – HNUS. Tito lidé by zasloužili

dekuji moc! me se to cele moc nezdalo…

• Citovat
  • Upravit
natviki
18.10.13 18:47

Upřímně, když si stáhnete fotku ze stránek sezenemepraci.cz ze sekce „O nás“, zjistíte, že banner, který budí dojem, že je reklamním bannerem firmy nainstalovaným na zábradlí, je v podstatě špatným grafickým počinem. Při již malém přiblížení je znatelně viditelné rozostření banneru (je to viditelné i na fotce na stránkách, kdo nic nevidí, doporučuji stáhnout a přiblížit), což znamená, že si dal někdo hodně špatnou práci se zakreslením banneru do fotografie. Předpokládám, že je to uděláno v aplikaci malování, která běžně při uložení souboru toto rozostření dělá. A proč by si někdo dával práci, aby tam měl banner, že by kvůli důvěryhodnosti?
Dalším poznatky, které stojí za zvážení:

• chybí IČ firmy
  • požadovaný poplatek za zprostředkování a procenta z platu
  • firma na internetu, ani v německém rejstříku nenalezena

Ať tak či tak, je tu hodně poznatků i v ostatních diskuzních příspěvcích, které umožňují udělat si reálný úsudek o dané firmě.

• Citovat
  • Upravit
19790
19.10.13 20:58
@natviki píše:

Jaká firma? Registrátorem domény je Petr Korn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natviki
21.10.13 19:47
@eumedon píše:
Jaká firma? Registrátorem domény je Petr Korn.

Německá firma, která je uvedena webu v sekci „O nás“. Ať už je to Petr nebo Pavel, každá seriózní firma, která něco nabízí se pod svou nabídku podepíše. Já jsem tedy jméno pana Korna na stránkách nenalezla. Každopádně ať tak či tak, je to na zralé úvaze každého jedince.

• Citovat
  • Upravit
19790
21.10.13 19:52
@natviki píše:
Německá firma, která je uvedena webu v sekci „O nás“. Ať už je to Petr nebo Pavel, každá seriózní firma, která něco nabízí se pod svou nabídku podepíše. Já jsem tedy jméno pana Korna na stránkách nenalezla. Každopádně ať tak či tak, je to na zralé úvaze každého jedince.

Registrátora domény najdete na stránkách whois. V případě domén. cz na stránkách http://www.nic.cz/whois/. Tam bych se podíval jako první. Co kdo napíše „O nás“ může být sice zajímavé, ale může taky kecat. Může si tam zkrátka napsat, co chce.

Registrátorem domény není žádná německá firma, ale Petr Korn, Lipová 177, 46334, Hrádek nad Nisou, CZ: http://www.nic.cz/whois/?…

Faktem je, že o Petru Kornovi jako zprostředkovateli práce v Německu se kdysi (v roce 2011) zmínil i časopis Euro: http://nazory.euro.e15.cz/…praci-559362

Ale značné podezření budí to, že nabízí zajíce v pytli za peníze: Chce 500 Kč za nabídku práce. Typický postup hochštaplerů. Asi má potíže, tak se živí, jak umí.

Příspěvek upraven 21.10.13 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natviki
21.10.13 20:04
@eumedon píše:

i do registrací domén je dnes možné napsat cokoli. :) Myslím si, že stránky, kde není uvedena firma, která za nimi stojí už tak působí dost neseriozním dojmem. Je to celkově zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
19790
21.10.13 20:09
@natviki píše:
i do registrací domén je dnes možné napsat cokoli. :) Myslím si, že stránky, kde není uvedena firma, která za nimi stojí už tak působí dost neseriozním dojmem. Je to celkově zvláštní.

Držitel domény nemusí být pravý, pokud je registrátor domény podvodník. Pak by to ovšem pro registrátora bylo značně rizikové a takový registrátor by u cz.nic jako registrátor skončil, pokud by se na to přišlo - a u podvodů by se na to přišlo, protože policajti by šli jako první po držiteli domény uvedeného ve whois, ne po tom, co podvodník napíše „o nás“ (tam může uvést nepravou identitu a nikoho k tomu nepotřebuje).

Ostatně, nepsal jsem, že to na mne působí seriozním dojmem.

K dojmu mi stačí, že chce 500 Kč za nabídku práce (tedy není jasné za co: Za inzerát? Za návrh smlouvy? Podesaný/nepodepsaný zaměstnavatelem)? Chtít 500 Kč za pouhou nabídku nepůsobí seriózně. Někteří hejlové se na to ale (asi ze zoufallství, protože zoufalství zatemňuje rozum) chytí. Tonoucí se stébla chytá.

Takže to vypadá, že skončil jako prodavač naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.1.15 12:19

Stranky uz nefunguji - je to podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie