Vlastní bar, nonstop

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.9.13 18:36

Bar - Nonstop

Ahoj ve spolek :)
Měla bych na zkušenější otázečku, mám maturitu, ale bohužel ne v gastronomii, ale mám spoustu přátel a kamarádů, i sourozence, kteří jsou vyučení v oboru a mohli tedy za mě „ručit“. Přemýšleli jsme s partnerem, že bychom si pronajali již zavedený bar/nonstop. Uvnitř bychom to samozřejmě vylepšili, pozměnili, a doplnili šipky, kulečník, a nějaké automaty (máme kamaráda, který je montuje) :)
Je to takový můj sen mít vlastní club nebo bar! Samozřejmě dokoupit pořádné repráky a vybrat dobrou lokalitu.
Je tu někdo, kdo by mi mohl s mým snem pomoci a poradit??

Poprosím o anonymitu!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
20.9.13 18:41

A tyy už máš něco vyhlídnutého?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
20.9.13 18:42

Protože by pochybuju že by se někdo vzdával dobrého zajetého baru v dobré lokalitě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 18:42

Pro začátek, na zaučení bych se spíš koukla po provozovatelích kteří se tím zabývají, a zkusila si vést hernu pod nimi. Ono to není žádná sranda, většina lidí do toho zahučí, protože tomu nerozumí ;) z jakého okresu jste?

1.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 18:48

Jihočeský kraj jsme, a ano, už mám dva vyhlídnuté. Teď spíš tak nějak propočítáváme :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:00

VYKAŠLI SE NA TO AUTOMATY CHCOU DO BUDOUCNOSTI ZAKAZAT A ALKOHOL TI NEVYDĚLA
NAJDI SI JINÉ PODNIKANI VĚŘ MI TOHLE BYLO DOBRY PŘED DESETI LETY NE TED

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:05
@Anonymní píše:
VYKAŠLI SE NA TO AUTOMATY CHCOU DO BUDOUCNOSTI ZAKAZAT A ALKOHOL TI NEVYDĚLA
NAJDI SI JINÉ PODNIKANI VĚŘ MI TOHLE BYLO DOBRY PŘED DESETI LETY NE TED

ale prosimtě, když to umíš tak ti to vydělá ;)

1.

• Citovat
  • Upravit
205
20.9.13 19:06

Ahoj to je těžký. Na to školu nepotřebuješ je potřeba praxe. Né jako barmanka, na to školu nepotřebuješ, hlavní je se vyznat v provozu tzn. povolení pro provoz automatů, prodej tvrdýho alkoholu, hygienické předpisy, obchodní inspekce, nevím jak s barem ale vypracovat provozní řád apod. Nehledně na to, že přestaneš sledovat novinky v zákonech přijde ti kontrola a to jsou statisíce ty pokuty za blbost. Nedovedu si představit jak já bych to zvládla to svoje podnikání bez vedení po dobu dvou let. Takže jak píše anonym 1 někde se zaučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
20.9.13 19:08
@Anonymní píše:
ale prosimtě, když to umíš tak ti to vydělá ;)1.

No u nás je jeden bar kde sedí denně 5 ožralů a světe div se táhnou to ty automaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 19:09

Hmmmm, druhý nápad jaký máme… je hned vedle našeho domu je momentálně k pronájmu nebytový prostor tak akorát, dříve tam byl Second Hand, ale babča šla asi do důchodu a zabalila to a ted to tam je k pronájmu za 4200,– vč. energií, docela pěkný obchůdek s vytrínou.. :) a náš sen je bazar/zastavárna!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:10
@fedokl píše:
No u nás je jeden bar kde sedí denně 5 ožralů a světe div se táhnou to ty automaty.

Právě… automaty jsou zlatej důl..co tak slýchám od kamaráda!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:18

Anonymní, pokud začínáte a fakt nemáte zkušenosti zkusila bych jít dělat pod někoho, budeš mít svoji tržbu z baru a procenta z automatů, všechno se naučíte a pak se udělejte pro sebe.
Já nevím Krijcos, Kata teď mě nikdo jiný nenapadá, jsou to velké společnosti a v každém městě mají několik provozoven. Naučíte se jak se nenechat ojebat od obchoďáků, potom zaměstnanci, v hernách se jedou dvanáctky, pokud chceš mít přehled tak se automaty dělají 2× denně, aby třeba na konci měsíce nebyla díra 50 tisíc ;) zastavárna vyžaduje dost velký počáteční vklad tu je dobrý mít třeba k tý herně ;)

1.

• Citovat
  • Upravit
6909
20.9.13 19:19

Podle mě je bar a nonstop velký rozdíl. Slušný bar je místo, kam chodí lidi na skleničku, pokecat, pobavit se. Nonstop s automaty mi přijde jako zaplivaná šmelina, kam zapadají studenti a notorici, když je odevšad vyhodí. Rozmysli si, co z toho opravdu chceš.
A automaty se opravdu teď hodně omezují i když to jde pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.9.13 19:19

Pokud tam nebudes varit a chces vydelavat jen na piti nesla bych do toho. Automaty pritahuji socialy, jen piti nevidela, najmy jsou drahe. Automaty zlaty dul? No podle me uz to neni co byvalo, zlaty dul budou hlavne pro majitele ktdry je tam umisti, pokud ti na ne nikdo nepoleze nic ti to nehodi. Mluvim z vlastni zkusenosti. Navic takove kluby jsou pro urcitou vekovou skupinu- mlade. A ty moc penez nemaji. Vseobecne hospody, a gastronomie hodne upada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
20.9.13 19:26

Ale dodam ze ja byla na vesnici, mlady sem stahla vsechny i z okoli ale bylo jich malo ;-) a jiny nebyly, proto dobre vybirej misto. Ja si vydelala na sebe, zadna slava, spousta prace, a priste bych do toho sla pouze s kuchyni, takze ne bar ale restauracku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat