Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chci dcerce k narozeninám koupit novou barbie Mariposu.
http://panenky-barbie.heureka.cz/…osa/galerie/?…
Nevíte, jak fungují ta křídla? Jak se rolují? Nevypadá zezadu třeba divně?
Ségra jí má, mě se ta panenka nelíbí… ta křídla prostě vezmeš a sesuneš dolů, ze zadu to opravdu vypadá docela divně.. nevím, co na nich ty holčičky tak láká, mě se třeba víc líběj nějaký princezny, co si pak můžeš i převlíknout… tyhlety různý okřídlený barbíny nemusím… ale tak pokud po ní touží, tak je jí asi fuk jak vypadá zezadu ![]()
@Týna K. Díky moc za tvou zkušenost
Ona má dva favority - tuhle Mariposu a pak ještě svítící mořskou pannu barbie… tak teď zvažuju kterou…
Ahojky, tak tu barbi Mariposu nemáme ale dcerka má tu svítící mořskou pannu. A upřímně z ní byla trochu zklamaná, jelikož v reklamě panenka plave pod vodou a ona si myslela že s ní bude moct taky chodit plavat. Jenže panenka se může ponořit jen kousek po ocas a i to jsem zatrhla aby jí ten ocas nepřestal svítit. Sice krásně svítí ale to je tak všechno.
@Essexi píše:
Ahojky, tak tu barbi Mariposu nemáme ale dcerka má tu svítící mořskou pannu. A upřímně z ní byla trochu zklamaná, jelikož v reklamě panenka plave pod vodou a ona si myslela že s ní bude moct taky chodit plavat. Jenže panenka se může ponořit jen kousek po ocas a i to jsem zatrhla aby jí ten ocas nepřestal svítit. Sice krásně svítí ale to je tak všechno.
No neříkej… já myslela, že je plně voděodolná… sákryš, zatím to nevypadá teda na ani jednu…
Tak my máme i tu mořskou pannu a ta mi přijde mnohem lepší. Já teda nevim, ale ségrá jí ráchá úplně celou a dost častove vaně, v létě jí tahala i do bazénu… a panenka pořád svítí… přijde mi i mnohem hezčí, my máme tu hnědovlasou ![]()