Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chtěla bych dcerce k Vánocům pořídit domeček pro panenky. Nejvíce se mi líbí Kidkraft, ale nemohu nikde najít žádný bazarový. A nevím tedy, jak vypadá v reálu, ty katalogové fotky jsou někdy krásné a ve skutečnosti pak je člověk překvapený.
Nemáte ho některá doma? Nebo jste ho viděla v reálu?
Moc děkuji.
Jé, já ti sice neporadím, ale hlásím se do party
Taky ho chci holkám koupit k Vánocům
Tak jsem ho nakonec objednala. Uvidíme, ještě přemýšlím co by se tam hodilo za panenky. Jestli barbiny nejsou moc velké.
http://images.hayneedle.com/…er:KD381.jpg? is=310,310,0×ffffff? is=310,310,0×ffffff
Ahoj, myslim, ze kdokoliv s nim udela dobre, je presne jako na obrazku, mame sice vetsi a vic nabytku, ale po slozeni odpovidal fotkam. U nas ma obrovsky uspech uz pres pul roku, a barbie jsou trosku velke a za me i trosku drahe. Mame spousty panenek Evicek od Steffi, jsou to male holcicky(dlouho nevydrzi maji nekvalitni vlasy), zatim jich mame tak cca 10 ks a spoustu oblecku a mini hracek pro ne, jsme s nimi spokojeny-jsou levne a daji se porad dokupovat, jsou malinke takze se jich vejde i 5 do jedne postylky, atd…no a pak v nasem domecku v jednom patre bydli jeste My LitTle ponny:-)A v pokojicku ten domecek vypada nadherne!
@bibie To mám radost:-) objednala jsem ho z netu a dodací doba je skoro měsíc. Paní mě ale ujistila, že přijde. Jakmile jsem ho objednala, zdražili ho skoro o 1000,– kč ![]()
No mám radost, žes napsala, že je taky tak pěknej v reálu. Je fakt, že Julinka má teda už 6let, ale je pořád dětská, tak věřím, že se bude líbit. Má hodně panenek polly pocket, ale nevím, jestli ty zase nejsou moc malé. Každopádně předpokládám, že tam bude pobývat spíš její morče ![]()
Ano znam i Polly pocket, a myslim, ze i ty se hodi, jsou sice malicke ale jestli se s nima rada hraje tak je to idealni, aspon se jich tam vic vejde i s oblecenim:-)
Jinak me je pres 30 a hraju se s nim taky rada:-) takze asi tak…at ma hodne radosti preji
@bibie
Já jak jsem loni nakoupila k Vánocům Polly pocket, tak jsem si s nima tak ráda hrála. Jsou nádherný. A na ten domeček se taky těším. Počítám, že si vyhraju též. A mě je 34:-))