Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, neptám se co koupit 20 ti měsíční holčičce, ale zda si myslíte, že je tato hračka viz odkaz vhodná pro tak starou holku. Myslíte dle vašich zkušeností, že by si s takovým vozíkem ještě hrála/chodila nebo už je na to velká? ![]()
Já být v jejím věku, tak se mi hračka líbí. Ale mám pocit že u mého syna (rok) by neobstála. Máme podobného hrocha a úspěch nemá :/
Každé dítě je jiné. Třeba jí to chytne víc.
Me prijde uz docela velika. Ale zalezi od ditete. Samuel si s necim podobnym hodne hraval kolem roku a vice. Ted v 17ti mesicich uz ho to tak nebere, ale jeste si stim obcas pohraje.
Kdyz to pro ni bude nove tak si stim urcite hrat bude, ale nevim jak dlouho ![]()
Já právě vím, že ted by si s tím hrála, ale později nevím, kde do vánoc že ![]()
Já bych asi radši pořídila kočárek - nebo něco takového, kde si může něco naložit a vézt. Ale je to hezké, staršího to bavilo docela dlouho, takto něco tlačit a převážet - ale je fakt, že většinou si tam právě něco naložil.
@Bavi Podobný vozíček dostal syn v roce, když začínal chodit, a pořád ho tahal.. Byl super, narozdíl od těch plastových byl těžký a stabilní a kluk s ním naběhal docela dost kilometrů a rád s ním jezdí dodnes, to je mu nějakých 20 měsíců, ale už to není takové, teď spíš odrážedla.
S tím kočárkem máme asi pravdu, asi to do budoucna využije víc ![]()