Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
nemáte, prosím, někdo přehled, jestli je -nejlépe v okolí Praha Chodov, Skalka- k dostání šmoula Koumák?
Děkuji za tipy ![]()
@Halamka u nás už je jen ten obyč šmoula že prý už to je vše rozdaný a jiný nebudou. tak mám 3 šmouly a nutně potřebuju šmoulinku… kdyby měl někdo na výměnu ![]()
Taky potřebujeme Koumáka
- a není. Prodavačka mi radila Alberta na Václaváku (asi myslela ten na Můstku). Chodí tam hodně cizinci a ti šmouly nesbírají… ![]()
Já mám obyč šmouly 4 :/ kdyby jste měl někdo šmoulinku na výměnu, tak za obyč šmoulu, klidně obětuju i koumáka. Sakra přišla jsem pozdě.. prý byli hned pryč ![]()
Šmoulinku a taťku Šmoulu měli dnes večer na Flóře, obojího tak půlku koše, tak ráno vyražte.
Koumáka neměli.
Takže jsem ranní projížďkou zjistila, že na Václaváku mají taťku, šmoulinku a obyč, Chodov obyč, Háje obyč. Vzdala jsem to, připadala jsem si jako maniak:-/
Jakože jsem dceři fakt chtěla udělat radost, ale zase abych objížděla celou Prahu… to nee. ![]()
Už jsem to vyřešila-udělala jsem brýle z drátu a olepila je černou izolepou:-) Šmoulinku máme jen jednu, kdybych to věděla dřív, tak bych ji vzala na Václaváku, tam o víkendu byla, Škoda…
…včera Galerie Nové Butovice - pouze obyč. šmoula, plný koš… ![]()