Barefoot boty - jaké?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eva.asdfghjkl
26.5.23 15:27

Diky vsem! Kouknu na to. Leguani se daji prat? Merrel jste taky nekdo prali?

• Citovat
  • Upravit
1977
26.5.23 16:11

Anatomic. Ty plátěné stojí pár stovek a drží už dva roky téměř denního nošení.
Nebo Groundies, BeLenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.5.23 16:23

Dojdi si do nejake prodejny, kde vedi, nech si zmerit nohu a vyzkousej…barefooty by to mely fakt sedet.
Jinak ja mam na leto platenky Froddo a Fare Bare, Leguana, baleriny a takove polosandaly Shapen, jinak mam kozene polobotky taky Froddo a Vasky :)
Leguana se daji prat. merrely jsem prala taky, ale na vlastni riziko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
26.5.23 16:56
@ugluk píše:
Záleží, jakou máš nohu. Mé dítě (ale už kupuju v dospělch velikostech) potřebuje úzkou patu a extra širokou špičku, nejlép sedí Fare Bare (ale jsou teda děsně ošklivé, na druhou stranu zase docela cenově příznivé). Já mám nohu úzkou a totálně v nich plavu a blbě se mi chodí. nosím Merrelly, baleríny mám od Kaku.

Ale u Fare mi prijde, ze maji dost nizky nart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
26.5.23 16:58
@debra.morgan píše:
@ugluk náhodou fare bare má letos pěkné novinky. Myslím i vzhledově. Třeba ty baleriny se stuhou. Já si koupila tenisky

Me se celkem libi i ty starší, ale balwriny potrebuju, jdu kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
26.5.23 20:19

No já nevím. Tady každý vyjmenoval svoje oblíbené značky, ale to ti noc nerekne. Musíš si nohy změřit a najít botu, kterati bude sedět. Já mám úzkou nohu. Jako první bity jsem si koupila sandále xero a bobotly belenka a oboje byl fakt přešlap, jsou strašně široké. Sedí mi merrel. Kdybych si ty nohy na začátku fakt změnila, udělám lépe a ušetřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
26.5.23 20:27

Nevíte někdo, proč jsou ty bf tak drahý? :roll:

• Citovat
  • Upravit
101567
26.5.23 20:41
@Tosidelassrandu píše:
Nevíte někdo, proč jsou ty bf tak drahý? :roll:

Protože se vyrábí v celkem malych sériích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
27.5.23 09:18

Mám leguano aktiv, krásné, lehoučké, nosím i k šatům. asher od rock spring stojí polovinu, ale nejsou tak vzdušné. zimní mám leguano kosmo, jsou prima, ale i po impregnaci sají vodu jak piják

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
29.5.23 10:37
@j.a.n.i1 píše:
Ale u Fare mi prijde, ze maji dost nizky nart.

Mají. Naštěstí mě dítě má nárt celkem normální a do většiny modelů se vejde, s vyšším by to byla smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
29.5.23 10:51

@ugluk Jo, ja jsem taky na hraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamilka0
20.2.24 12:36

Ahoj, chtěla bych se poradit, chodím často na tury a tak hledám opravdu pohodlné a funkční barefootky, mám ale vysoký nárt…poradíte mi vhodné?

• Citovat
  • Upravit
126
21.2.24 10:18

@Kamilka0 já mám tyhle https://barefootsaltic.cz/…flat-yellow/ chodíme s rodinou taky často na výlety a vyloženě výšlapy a v těchto jsem jak v papučkách, fakt extremně pohodlné a co se týče nártu, ten mám též vysoký plus celkem širokou nohu, měla jsem dost problém boty sehnat a zvlást kvalitní a tyhle nohu pěkně ovinou, prostě se ti přizpůsobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Denisa.mala75
23.2.24 12:46

@denisa.ticho wau ale tak ty jsou pěkné i designově, mám ráda takové minimalistické kousky

• Citovat
  • Upravit
126
28.2.24 11:16

Jj souhlasím, právě vzhled mě taky zaujal, jsou to výrobci a mají je fakt pěkně zpracované i barevné :) tak jsem ráda, že sem se trefila do vkusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková