Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Co nějaká úzká, v délce ke kolenům?
Taky je možné, že to objektivně není tak zlé a je to jen tvůj pocit!
Ahoj, zkus krátkou sukýnku střihem do áčka. ![]()
Mám podobný typ postavy asi jako ty a taky se cítím lépe v hodně krátkých kraťasích. Ale ne moc obepínající stehna. Spíš tvar lehce rozšířené mini sukničky. ![]()
Minisukně vypadaji na takové postavě dobre
nevaž se, odvaž se ![]()
Neznám holku, které by neslušela sukně jakékoliv délky od půlky stehen až ke kotníkům A střihu. Sukně nad půlku stehna už potřebují mít hezký štíhlý nohy a zadek… takže můžeš všechno
@gabrriel píše:
Neznám holku, které by neslušela sukně jakékoliv délky od půlky stehen až ke kotníkům A střihu. Sukně nad půlku stehna už potřebují mít hezký štíhlý nohy a zadek… takže můžeš všechno
Právě že nemůžu.. mam takovou dětskou postavu. Měřím 157cm. Jsem celá „rovna“, nemam kloudne zadnou krivku..
@Anonymní píše:@Milujicislecna?
Právě že nemůžu.. mam takovou dětskou postavu. Měřím 157cm. Jsem celá „rovna“, nemam kloudne zadnou krivku..
@Anonymní píše:
Prosím tě, vždyť vypadáš dobře.
Co by za takové nohy jiné dali. ![]()
Věř si a až vyrazíš ven někam do ulic, tak vypnout prsa a hlavu vzhůru. ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Vždyť to rikam, postava na minisukně, minišortky, krataskove overaly
v lete se můžeš fakt vyřádit ![]()
Saty ale moc nedoporučuji vzhledem k výšce, pravděpodobně budeš mít kratší trup než konfekční velikosti a nemuselo by to tak sedět. Totéž ty overaly, ale tam mi přijde, ze se snaz necha najít něco, co má ten trup kratší nebo kde nevadí, ze se trochu navolni.
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Jaký typ doporučíte sukně pro hodne hubenou a malou postavu?
Přijde mi že v kratasech ty nohy mám hezké. Ale v sukni je mam jak hůlky.