Sukně pro hodně hubene nohy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.5.23 12:41

Sukně pro hodně hubene nohy

Ahoj holky. Jaký typ doporučíte sukně pro hodne hubenou a malou postavu? :) Přijde mi že v kratasech ty nohy mám hezké. Ale v sukni je mam jak hůlky. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3010
23.5.23 12:47

Co nějaká úzká, v délce ke kolenům?
Taky je možné, že to objektivně není tak zlé a je to jen tvůj pocit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15661
23.5.23 12:55

Ahoj, zkus krátkou sukýnku střihem do áčka. :)
Mám podobný typ postavy asi jako ty a taky se cítím lépe v hodně krátkých kraťasích. Ale ne moc obepínající stehna. Spíš tvar lehce rozšířené mini sukničky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
23.5.23 13:15

Minisukně vypadaji na takové postavě dobre :palec: nevaž se, odvaž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
23.5.23 14:08

Neznám holku, které by neslušela sukně jakékoliv délky od půlky stehen až ke kotníkům A střihu. Sukně nad půlku stehna už potřebují mít hezký štíhlý nohy a zadek… takže můžeš všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.23 14:21
@gabrriel píše:
Neznám holku, které by neslušela sukně jakékoliv délky od půlky stehen až ke kotníkům A střihu. Sukně nad půlku stehna už potřebují mít hezký štíhlý nohy a zadek… takže můžeš všechno

Právě že nemůžu.. mam takovou dětskou postavu. Měřím 157cm. Jsem celá „rovna“, nemam kloudne zadnou krivku..

• Citovat
  • Upravit
76012
23.5.23 14:26
@Anonymní píše:
Právě že nemůžu.. mam takovou dětskou postavu. Měřím 157cm. Jsem celá „rovna“, nemam kloudne zadnou krivku..
@Milujicislecna? ;)
tahle sukně ti sluší, a můžeš ještě víc rozevlátou mini, odstávající - vypadá to na hubených nohou super
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15661
23.5.23 14:30
@Anonymní píše:

Prosím tě, vždyť vypadáš dobře.
Co by za takové nohy jiné dali. :roll:
Věř si a až vyrazíš ven někam do ulic, tak vypnout prsa a hlavu vzhůru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7254
23.5.23 14:30
@Anonymní píše:
:potlesk:
Krásná :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
23.5.23 14:31

Upnuté nad kolena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
23.5.23 14:46
@Anonymní píše:

Vždyť to rikam, postava na minisukně, minišortky, krataskove overaly :palec: v lete se můžeš fakt vyřádit :pankac:

Saty ale moc nedoporučuji vzhledem k výšce, pravděpodobně budeš mít kratší trup než konfekční velikosti a nemuselo by to tak sedět. Totéž ty overaly, ale tam mi přijde, ze se snaz necha najít něco, co má ten trup kratší nebo kde nevadí, ze se trochu navolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
24.5.23 11:01
@Anonymní píše:
:zed: :zed: :zed: další co vypadá víc než jen dobře a přesto má nějaké mindráky, protože se asi porovnává s instamodelkami a ženami z bulváru.
Tohle jsou hezký nohy a sukně a šaty ti ke křivkám právě pomůžou. Různě rozevláté, do áčka a je to tam.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková