Boty bez podpatku vhodné k šatům

Anonymní
7.4.23 13:19

Boty bez podpatku vhodné k šatům

Zdravím ženy,

Potřebuju radu od zdejší módní policie.

Od května do července mě čekají tři svatby jako hosta.

Můj problém: Jsem pár měsíců po operaci kotníku a mám na obou stranách nohy velmi ošklivé jizvy až do půlky lýtka. Krom toho na tu nohu aktuálně začínám došlapovat o berlích. Pokud nebudou ještě jiné operační zásahy, předpokládám, že v té době už nejak chodit budu, ale podpatky jsou nemyslitelné.

Co byste si vzaly za boty, aby vypadaly k šatům nějak vkusně a slušně, ale zároveň by se v nich dalo v mém případě chodit? Ta noha dost otéká a dle lékaře nějakou dobu otékat bude (zmiňoval rok), tak by bylo vhodné, aby se daly povolit. Kdyby byl nápad, čím zakrýt jizvy, budu také vděčná. Samotné se mi nelíbí na ně dívat, a ideálně bych chtěla tohoto pohledu ušetřit i ostatnit.

Baleríny mě samozřejmě napadly, ale jsem malinká a při mém typu postavy mám větší stehna, tak mi přijde, že na mě vypadají dost divně a několik let je nenosím. Navíc z nich mám vždy šíleně sedřené paty a různě nohy. A představa těch oděrek na jizvách se mi nezamlouvá.

Děkuji za rady.

(Anonym, zdrav. stav)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9877
7.4.23 13:30

Co nějaké páskové sandálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.4.23 13:37

Tak baleriny ale ve spravne velikosti a idealne tvaru, pak nebudes mit sedrene nohy :nevim: Kdyz si koupis s paskem, tak muzes dat tem noham i rezervu, ja treba jine nemuzu, mam mezi nohama rozdil pul cisla, bud by mi jedna padala, nebo druha tlacila :nevim: Ja jedu barefoot, to asi nevim, ale nahodny obrazek z netu - neco v tomto stylu. V letnim pocasi by sly i ty sandaly asi.
Nebo jednu dobu byly modni ty letni kozacky ci jak se tomu nadavalo, muj vkus to nebyl, ale spousta lidi to nosila :nevim: To by ti slo i na ty lytka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.4.23 13:44

Kdybys byla ochotna zvazit i ty barefootky, tak kouknu na znacku Shapen…na uz par svateb v nich absolvovala ;) Napr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
7.4.23 14:14

Páskové sandály, doporučuju dobře vyzkoušet s berlemi, mně třeba vyhovovala trochu platforma, chodilo se mi lépe než na placatých botách. Jizvy chránit před sluníčkem určitě celé léto, mazat 50 opalovákem, možná by se dalo přelepovat, třeba tejpou v tělové barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
7.4.23 14:19

A saty uz mas? Tak boty podle toho. Normalni nizke sandaly.

Ja bych treba volila dole siroke kalhoty misto satu. A tam pak uz je taky vic moznosti i ohledne bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.4.23 14:26

Hm tak skvele, uz mi to precetlo cookies a ted mi bude telefon vyhazivat takovehle reklamy :mrgreen:
 https://www.oveckarna.cz/…cerna_z7863/

Jako…od vrcholu elegance to ma daleko, ale kdyby nic jineho neslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková