Jarní botičky na ven pro nechodící dítě

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5566
20.3.23 15:16

Jarní capáčky na ven pro nechodící dítě

Zdravím, syn (necelý rok a půl) zatím nechodí - cvičíme vojtovku - jenom stojí a hodně ťape kolem nábytku a fyzioterapeutka mi doporučila nechat ho na hřišti šplhat po prolézačkách a já uvažuju, co mu obout, aby mu to neklouzalo, nebyla mu zima od země a zároveň v tom mohl lozit po 4 aniž by byl okamžitě mokrý. Asi hledám něco jako teplé nepromokavé ponožky s ohebnou podrážkou. :mrgreen: Nevěděl by někdo o něčem vhodném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76012
20.3.23 15:18
@Saidy píše:
Zdravím, syn (necelý rok a půl) zatím nechodí - cvičíme vojtovku - jenom stojí a hodně ťape kolem nábytku a fyzioterapeutka mi doporučila nechat ho na hřišti šplhat po prolézačkách a já uvažuju, co mu obout, aby mu to neklouzalo, nebyla mu zima od země a zároveň v tom mohl lozit po 4 aniž by byl okamžitě mokrý. Asi hledám něco jako teplé nepromokavé ponožky s ohebnou podrážkou. :mrgreen: Nevěděl by někdo o něčem vhodném?

ponožkoboty? ale nevím, jestli se dělají tak maličké a levné to taky nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18216
20.3.23 15:19

Koukni na Reima capáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
20.3.23 15:27

@stinga to mě právě taky napadlo, ale předpokládám, že jak vyrazí po 4 bude mít okamžitě mokré nárty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
20.3.23 15:28

@bertoldina to nemá žádnou podrážku, nebo špatně hledám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
20.3.23 15:28

Softshell capacky

• Citovat
  • Upravit
37119
20.3.23 15:38

Asi bych vzala nějaké kožené barefoot :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18216
20.3.23 15:41

@Saidy Klasickou pevnou ne. Jestli leze po čtyřech a obchází, tak je podrážka zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5566
20.3.23 15:46

@bertoldina na doma je v punčochách nebo neklouzavých ponožkách, ale na hřišti ho v tomhle počasí vypustit v ponožkách nemůžu, byl by hned mokrý a zmrznul by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18535
20.3.23 15:46

@Saidy mám pro 9m jen softshell capaky na pisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18216
20.3.23 15:49
@Saidy píše:
@bertoldina na doma je v punčochách nebo neklouzavých ponožkách, ale na hřišti ho v tomhle počasí vypustit v ponožkách nemůžu, byl by hned mokrý a zmrznul by.

Reimy jsou nepromokavé a teplé, nejsou to jakožeponozky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
20.3.23 15:57

Softshell nebo kožený capáčky, stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.3.23 16:18

Moc mi nedává logiku, když dítě teprve obchází nabytek, jakou bude mít pro něj přidanou hodnotu hřiště hlavně teď, kdy je ta zem ještě studená… nehledě na to, co to po čtyřech lezoucí dítě všechno strčí do pusy…a jak bude vypadat…

• Citovat
  • Upravit
33018
20.3.23 16:27

@Saidy Capáčky. Děti odchodily jaro v kožených Capikach a manzestrovych zateplenych caapacich z HM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
20.3.23 16:30
@Anais Brno píše:
Moc mi nedává logiku, když dítě teprve obchází nabytek, jakou bude mít pro něj přidanou hodnotu hřiště hlavně teď, kdy je ta zem ještě studená… nehledě na to, co to po čtyřech lezoucí dítě všechno strčí do pusy…a jak bude vypadat…

Moje děti obě začaly chodit až v létě, jaro obě statečně odlezly a oobchazeli. Sedět jen na kočáre a čumět by je nikdo neudrzel ani párem volů. Děti potřebují zkoumat.
Mladší ještě neuměla chodit, ale vylezla si na klouzačkou a umělá se klouzat, s jištěním jezdila v roce na lanovce nebo se houpala v tom houpacím košíku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková