Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím, syn (necelý rok a půl) zatím nechodí - cvičíme vojtovku - jenom stojí a hodně ťape kolem nábytku a fyzioterapeutka mi doporučila nechat ho na hřišti šplhat po prolézačkách a já uvažuju, co mu obout, aby mu to neklouzalo, nebyla mu zima od země a zároveň v tom mohl lozit po 4 aniž by byl okamžitě mokrý. Asi hledám něco jako teplé nepromokavé ponožky s ohebnou podrážkou.
Nevěděl by někdo o něčem vhodném?
@Saidy píše:
Zdravím, syn (necelý rok a půl) zatím nechodí - cvičíme vojtovku - jenom stojí a hodně ťape kolem nábytku a fyzioterapeutka mi doporučila nechat ho na hřišti šplhat po prolézačkách a já uvažuju, co mu obout, aby mu to neklouzalo, nebyla mu zima od země a zároveň v tom mohl lozit po 4 aniž by byl okamžitě mokrý. Asi hledám něco jako teplé nepromokavé ponožky s ohebnou podrážkou.Nevěděl by někdo o něčem vhodném?
ponožkoboty? ale nevím, jestli se dělají tak maličké a levné to taky nebude
@stinga to mě právě taky napadlo, ale předpokládám, že jak vyrazí po 4 bude mít okamžitě mokré nárty ![]()
@Saidy Klasickou pevnou ne. Jestli leze po čtyřech a obchází, tak je podrážka zbytečná.
@bertoldina na doma je v punčochách nebo neklouzavých ponožkách, ale na hřišti ho v tomhle počasí vypustit v ponožkách nemůžu, byl by hned mokrý a zmrznul by.
@Saidy píše:
@bertoldina na doma je v punčochách nebo neklouzavých ponožkách, ale na hřišti ho v tomhle počasí vypustit v ponožkách nemůžu, byl by hned mokrý a zmrznul by.
Reimy jsou nepromokavé a teplé, nejsou to jakožeponozky.
Moc mi nedává logiku, když dítě teprve obchází nabytek, jakou bude mít pro něj přidanou hodnotu hřiště hlavně teď, kdy je ta zem ještě studená… nehledě na to, co to po čtyřech lezoucí dítě všechno strčí do pusy…a jak bude vypadat…
@Saidy Capáčky. Děti odchodily jaro v kožených Capikach a manzestrovych zateplenych caapacich z HM.
@Anais Brno píše:
Moc mi nedává logiku, když dítě teprve obchází nabytek, jakou bude mít pro něj přidanou hodnotu hřiště hlavně teď, kdy je ta zem ještě studená… nehledě na to, co to po čtyřech lezoucí dítě všechno strčí do pusy…a jak bude vypadat…
Moje děti obě začaly chodit až v létě, jaro obě statečně odlezly a oobchazeli. Sedět jen na kočáre a čumět by je nikdo neudrzel ani párem volů. Děti potřebují zkoumat.
Mladší ještě neuměla chodit, ale vylezla si na klouzačkou a umělá se klouzat, s jištěním jezdila v roce na lanovce nebo se houpala v tom houpacím košíku. ![]()