Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Chci se zeptat, dáváte už dětem tenisky? Mám syna 3 roky a furt přemýšlím jestli je už vytáhnout nebo jestli není brzy ![]()
Brzy nebo pozdě je snad úplně jedno. Ale u nás je na tenisky zcela jasně příliš zima.
Ne, ale je to teď takové napjaté období - zimní boty se nám minulý týden rozpadly a zbývají jen holiny a kozačky, tak doufám, že to nějak doklepeme.. ![]()
Mám staršího syna (9let). Ten tenisky nosí celou zimu. Neřeším. Zimní boty dal, když napadnul krátce sníh. Ale on je náš další otužilý do party.
Máme třeba děti v družině, které ráno mají zimní boty. Když jdeme ven kolem 14h, tak je fajn. Tak mají od mamky nakázáno, že si dají tenisky. Ty tam nechají. A zas odchází v zimních domů. Ale minulý týden bylo opravdu krásné jarní počasí. Dneska bylo jinak.
Prostě bych to u malých dětí nebo pokud nejsou otužilé, jak jsou moje děti. Tak bych to přizpůsobovala počasí.
Příspěvek upraven 06.03.23 v 19:47
Ne, ještě mají nižší zimní, ráno mrzne, na procházce ve školce je dopoledne ještě lehce nad nulou…
Ne, v noci ještě mrzne. Ale páťák si je bere sám celou zimu, koupil si zimní na tkaničky a je líný je zavazovat. ![]()
@Kristeeeen píše:
Chci se zeptat, dáváte už dětem tenisky? Mám syna 3 roky a furt přemýšlím jestli je už vytáhnout nebo jestli není brzy
Ne, u nás sněžilo.
Ne, byli uz v celorockach ale zase mrzne a snezi, takze jsou zpet v zimnich. Mam skolkovniho a druhacka, jsou hodne ven, ve skolce i v druzine.
Příspěvek upraven 06.03.23 v 20:13